Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ? ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα κάνετε μια συζήτηση ή θα ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από φίλους, για ενέργειες με τις οποίες σας έχουν απαξιώσει με κάποιο τρόπο μπροστά σε άλλα άτομα. Φυσικά μπορεί να μην υπάρχει κακή πρόθεση στις ενέργειές τους, αλλά καλό είναι να ξεκαθαρίσει αυτή την κατάσταση, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις ή άσχημα συναισθήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν ο σκοπός της σχετίζεται με αρραβώνες με συγγενείς από κοντά και μακριά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ταξιδεύετε για αρραβώνα, γάμο ή άλλη σημαντική συγκέντρωση. Ευνοϊκή εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα θα έχετε σε ρομαντικές επαφές με σύντροφο άλλου οικισμού. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξει μια ευνοϊκή εξέλιξη στη θεραπεία του συγγενή ή φίλου σας. Θα είστε σε θέση να βοηθήσετε με λογικές ή πρακτικές συμβουλές στην επίλυση μιας περίπλοκης κατάστασης στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Στη δουλειά σας, αποφύγετε την ένταση ή τις διαφωνίες με συναδέλφους ή με πελάτες που έχουν αδιάλλακτο χαρακτήρα ή μεγαλύτερο πείσμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να περιμένετε μικρά εισοδήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, τα οποία μπορεί να προκύψουν χάρη σε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με την καριέρα ή τις επιχειρήσεις για τους άνδρες. Φυσικά, θα είναι ατομικά και θα ευχαριστήσουν κάποιους από εσάς, αλλά άλλοι μπορεί να απογοητευτούν ή να βιώσουν απώλεια. Όλα εξαρτώνται και από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, αλλά μην είστε απρόσεκτοι και σκεφτείτε προσεκτικά τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες οικονομικής φύσης. Για τις γυναίκες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν μέσα στην εβδομάδα, ας είναι προσεκτικές και ας λάβουν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες, τη μεταφορά και ό,τι εξαρτάται από την αίσθηση του εκάστοτε ταξιδιού. Εάν εμπλέκεστε σε μια δίκη, η εβδομάδα θα απαιτήσει εξέταση της στρατηγικής σας και μια προσαρμογή που μπορεί να επιταχύνει ή να βελτιώσει τη θέση σας. Οι συγκρούσεις είναι ανεπιθύμητες, γιατί υπάρχουν καλά πράγματα που έχει ετοιμάσει η εβδομάδα για εσάς. Απολαύστε τα και μην χαλάτε τη διάθεσή σας με πράγματα που μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν αύριο.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα έχετε σοβαρές και ίσως όχι και τόσο ευχάριστες δεσμεύσεις που σχετίζονται με έναν άντρα. Μπορεί να σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας του ή κάποιο άλλο περίπλοκο ζήτημα ζωής στη ζωή του. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των ερωτικών ή επαγγελματικών σας υποθέσεων. Μην πιέζετε γεγονότα ή ανθρώπους να δράσουν πιο γρήγορα, να εκπληρώσουν τις στιγμιαίες επιθυμίες και τις ιδιοτροπίες σας. Όλα έχουν τη θέση και το χρόνο τους στη ζωή σου για να συμβούν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας μπορεί να σας εκπλήξει. Είναι πιθανό αυτό να έχει να κάνει με την αποκάλυψη κάποιου μυστικού ή να αφορά σχέδια και ενέργειες άλλων ανθρώπων. Σε αυτή την περίπτωση, αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν πολύ. Αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν καυγάδες ή άλλες στιγμές έντασης στην οικογένειά σας, στις οποίες μπορεί να ανταλλάξετε αλόγιστες προσβολές ή κατηγορίες, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε. Όπως πάντα, όλα εξαρτώνται από την ικανότητά σας να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια, για ανάπτυξη νέων γνωριμιών με ανθρώπους από διαφορετικούς οικισμούς, για συζήτηση κοινών ενδιαφερόντων και δράσεων με συγγενείς και φίλους κοντά και μακριά. Οι άντρες θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ αγάπης και δουλειάς και για κάποιους από εσάς μπορούν να βρίσκονται σε ένα μέρος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καλό θα είναι να προσέξετε πιο σοβαρά τις παθήσεις της υγείας σας ή τη θεραπεία που έχετε παραμελήσει για διάφορους λόγους. Οι γυναίκες θα μάθουν δυσάρεστα νέα για ένα γεγονός ή ένα αγαπημένο πρόσωπο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας θα στραφεί σε σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου στην οικογένειά σας, που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα, τη μετεγκατάσταση, τα ταξίδια, τη δημόσια παρουσίαση κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για θεραπεία ή ιατρικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα για τις γυναίκες που έχουν παρόμοιο στόχο ή σχέδιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδι σε άλλη πόλη ή χώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας που σχετίζονται με ένα ταξίδι ή θα πρέπει να το εφαρμόσετε απροσδόκητα για έναν σημαντικό λόγο. Γενικά αυτή η εβδομάδα φέρνει αλλαγές στη ζωή σας που σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή ή έναν φίλο που μπορεί να ζει μακριά σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες σχετικά με ένα παιδί, θα απογοητευτείτε από τις προσδοκίες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια υπόσχεση που θα αποδειχθεί αδύνατο να πραγματοποιηθεί από την πλευρά αυτού που σας την έκανε. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα, να είστε πιο υπομονετικοί στις ενέργειές σας που σχετίζονται με τα άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να βοηθήσετε μια γυναίκα που προσπαθεί να βγει από μια δυσάρεστη κατάσταση. Οι άντρες Δίδυμοι θα περάσουν ευνοϊκά για ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους. Θα έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκή εξέλιξη για τους άνδρες άνω της μέσης ηλικίας. Η επικοινωνία σας με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι γυναίκες έχουν σημαντικές συζητήσεις αυτή την εβδομάδα. Θα επιδιώξετε επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας, ταξίδια ή διάφορα μεταφορικά μέσα. Είναι πιθανό να λάβετε νέα που σχετίζονται με ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια ταξιδιού με ένα άτομο που γνωρίζετε ή με κάποιον που ζει σε απόσταση από εσάς.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, πολλοί από εσάς θα είστε συναισθηματικά και ψυχικά ασταθείς, κάτι που θα προκαλέσει διαφορετικές διαθέσεις. Οι εναλλαγές της διάθεσης θα σας δυσκολέψουν την επικοινωνία, ειδικά με άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Προσπαθήστε να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο ανάπαυσης. Αποφύγετε την ένταση και τους ανθρώπους που δημιουργούν ένταση γύρω σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να μιλήσετε ξανά για χρηματικά θέματα που είχαν γίνει αντικείμενο συζήτησης πριν από καιρό, χωρίς να πετύχετε συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε δεσμευτικές οικονομικές σχέσεις με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά ή με άτομα που έχουν κακή φήμη. Οι φίλοι θα προσελκύσουν την προσοχή σας με περισσότερες συζητήσεις ή με μια δυναμική ανταλλαγή μηνυμάτων, ο λόγος για τον οποίο είναι γεγονότα στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα εκνευριστείτε από ένα σχόλιο για σας από φίλο σου, το οποίο θα γίνει ερήμην σας και θα το εκλάβτε ως προσβολή και υποκρισία. Οι άντρες θα μπορέσουν να επιτύχουν σημαντικά αποτελέσματα στις υποθέσεις τους, ειδικά εκείνα που φέρνουν έσοδα στον προσωπικό ή επαγγελματικό τους προϋπολογισμό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να θυμώσετε με τις περισσότερες εργασίες που σχετίζονται με οικιακά προβλήματα, επισκευές, βλάβες διαφορετικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτων. Οι γυναίκες θα είναι τυχερές σε υποθέσεις και σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια ή με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία για εσάς που απαιτεί ταξίδια μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή θα κάνετε ένα ταξίδι που θα είναι σημαντικό για την καριέρα, την υγεία ή τις οικογενειακές σας σχέσεις. Για κάποιους από εσάς, ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να περιλαμβάνει ένα άτομο με το οποίο έχετε κάποια κοινή δραστηριότητα ή στόχους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρακολουθήστε προσεκτικά τις σχέσεις ή τις επαφές σας με άτομα από άλλο οικισμό. Μην βιάζεστε σε αποφάσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με αυτά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να μετακομίσετε ή να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά σε άλλη πόλη ή χώρα, για όσους από εσάς έχετε τέτοια σχέδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξει μια αγχωτική κατάσταση ή ένταση που σχετίζεται με ένα συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή ενός αγοριού ή ενός άνδρα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Είναι πιθανό ένα τέτοιο άτομο να βρεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή να προκαλέσει μια δυσάρεστη σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση, αδυναμία λήψης σωστών αποφάσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε επαφή με μια γυναίκα σε μια συγκεκριμένη περίσταση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με μια συγκέντρωση, μια κοινωνική εκδήλωση ή μια επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε μια συζήτηση για ένα οικονομικό θέμα με ένα άτομο που μπορεί να είναι εκπρόσωπος ενός κυβερνητικού ιδρύματος ή με κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε. Η εβδομάδα φέρνει ευκαιρίες για καλύτερα έσοδα από την εργασία, για να πετύχετε υψηλότερους μισθούς και άλλα θετικά οικονομικά γεγονότα. Οι άντρες θα έχουν ανησυχίες ή φροντίδες που σχετίζονται με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Πρόκειται να αναπτύξετε σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Είναι δυνατόν να πάτε κάπου επειγόντως. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα βιώσουν κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες ή ανησυχίες που σχετίζονται με την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες σχέσεις ή να χωρίσουν με κάποιον. Είναι πιθανώς κάποιος με τον οποίο έχετε περάσει μέρος της ζωής σας μαζί, ένας συνάδελφος, ένας φίλος ή κάποιος από τον συγγενικό σας κύκλο. Οι λόγοι για μια τέτοια κατάσταση θα είναι πολύ διαφορετικοί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιβαρυνθείτε με την προσδοκία κάποιας δραματικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα συζητήσετε για τις προσωπικές ή οικογενειακές σας ενέργειες και δεσμεύσεις οικονομικής φύσης. Για κάποιους από εσάς, μπορεί να σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας. Αυτές οι ενέργειες θα είναι για κάτι καλό, για την επίλυση ενός προβλήματος ή για κάτι άλλο σημαντικό για το μέλλον σας. Αυτές τις μέρες όμως, θα χρειαστεί μεγαλύτερη δαπάνη για το σπίτι ή για τον συγγενή σας, που θα δημιουργήσει προσωρινή ανησυχία ή πανικό μέχρι να βρείτε λύση σε αυτή την κατάσταση. Είναι πιθανό να προκύψει ένα οικιακό και άλλο πρόβλημα στο σπίτι σας, το οποίο θα απαιτήσει επίσης τη δαπάνη κεφαλαίων για επισκευές ή την αγορά επειγόντων πραγμάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε αισιόδοξοι για την εξέλιξη της τρέχουσας ερωτικής σας σχέσης ή θα δημιουργήσετε μια που θα σας δώσει μεγάλες ελπίδες για μελλοντική εξέλιξη. Ωστόσο, κάποια σχόλια ή αλόγιστες ενέργειες του συντρόφου σας μπορεί να σας στεναχωρήσουν ή να προκαλέσουν σύγχυση στα συναισθήματά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η εμφάνιση νέων γεγονότων θα σας φέρει πίσω σε παρόμοιες εμπειρίες του παρελθόντος και θα προσπαθήσετε να ενεργήσετε χρησιμοποιώντας την εμπειρία που έχετε ήδη αποκτήσει. Οι άντρες θα δείξουν μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματικότητα στις σχέσεις τους, κάτι που μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση, κατάσταση προσβολής, καχυποψίας, αμφιβολίας στην ειλικρίνεια των ατόμων με τα οποία πρόκειται να επικοινωνήσεις. Οι γυναίκες θα συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις σε διάφορες περιστάσεις, αλλά κυρίως σε αυτές που σχετίζονται με γενέθλια, ονομαστικές εορτές, επετείους κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με έναν πατέρα, παππού, θείο, αδερφό ή κουνιάδο, που θα συγκεντρώσουν την οικογένειά σας σε ένα μέρος ή θα είναι αφορμή για ζωντανές συνομιλίες στο τηλέφωνο. Η εβδομάδα φέρνει νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν αρραβώνα ή έναν γάμο.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου θα έχετε επαφές με άτομα που εργάζονται ή ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Δεν χρειάζεται να είναι συγγενείς ή παλιοί σας φίλοι. Μπορεί να είναι οι νέοι σας γνωστοί, επαγγελματικοί συνεργάτες ή ομοϊδεάτες σας. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν δεν ταξιδεύετε μόνοι σας ή εάν επισκέπτεστε συγγενείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα είναι σημαντικές για τη μελλοντική ανάπτυξη μιας επαγγελματικής δέσμευσης ή μιας νέας δουλειάς. Μπορεί επίσης να προκύψουν διάφορες αλλαγές στην επαγγελματική ζωή του συζύγου ή του ερωτικού σας συντρόφου, τις οποίες θα συζητήσετε και θα σχεδιάσετε μαζί. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα πάτε κάπου σε μια δυσάρεστη περίσταση. Κάποιο είδος δέσμευσης με ένα άτομο που δεν βρίσκεται στη ζωή, είναι πιθανή. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς προγραμματίζετε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με έναν αρραβώνα, έναν γάμο ή άλλο σημαντικό οικογενειακό γεγονός. Οι άντρες θα κάνουν κάποια δραστική αλλαγή σε σχέδια ή σε σχέσεις, κάτι που θα αποδειχθεί μια καλή κίνηση από την πλευρά τους. Άτομα με τα οποία έχετε μια παλιά γνωριμία μπορούν να επηρεάσουν τις ενέργειές σας αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα οι γυναίκες καλά θα κάνουν να ξανασκεφτούν πιο σοβαρά τη σχέση τους με έναν συγγενή με τον οποίο δεν έχουν συχνή επαφή για προσωπικούς λόγους. Αυτή θα είναι μια δυσμενής περίοδος για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ανεξάρτητα από το με τι σχετίζονται συγκεκριμένα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να περιμένετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, κυρίως με φίλους, συναδέλφους κ.λπ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, πρόκειται να δεσμευτείτε για ενέργειες που αφορούν τη δική σας ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου. Αυτή θα είναι μια σημαντική δέσμευση που δεν πρέπει να αναβάλλετε και που θα πρέπει να την πάρετε στα σοβαρά. Γενικότερα, η εβδομάδα φέρνει περισσότερο δυναμισμό στις επαφές σας με άτομα εκτός σπιτιού. Θα συζητήσετε ή θα επιλύσετε σημαντικά οικογενειακά ή εργασιακά θέματα. Η εβδομάδα υπόσχεται να είναι πολύ απασχολημένη, πολύ τεταμένη, μερικές φορές με την ανάγκη να λάβετε λογικές αποφάσεις. Μπορεί να περιλαμβάνουν αναβολή κάποιων από τις δεσμεύσεις σας λόγω σωματικής αδυναμίας να δεσμευτείτε σε αυτές. Θα είστε συναισθηματικά ασταθείς, κάτι που θα προκαλέσει διάφορες αλλαγές στη διάθεσή σας. Αυτή την εβδομάδα, ένα νέο άτομο στον κύκλο των γνωστών σας θα τεθεί σε κάποια δοκιμασία, πριν αποφασίσετε αν μπορείτε να το εμπιστευτείτε ή όχι. Στην πραγματικότητα, επιτυχίες και καλά πράγματα αυτή την εβδομάδα θα έρθουν μέσω αγνώστων ή νέων ανθρώπων στη ζωή σας. Οικονομικά, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει μια στρεσογόνος στιγμή που σχετίζεται με ένα μεγαλύτερο έξοδο, που μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή δυσκολία. Οι άνδρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για την επίτευξη πραγματικών επιτυχιών. Δεν θα σας λείψει η τύχη, αλλά θα είναι λόγω της προσπάθειας και της εργασίας που καταβάλλετε στη δουλειά και τις υποθέσεις σας. Μπορεί να σας ζητηθεί ένα μικρό δάνειο ή υπηρεσία σε μετρητά αυτή την εβδομάδα, αλλά αργότερα θα προκύψουν κάποιες επιπλοκές. Οι γυναίκες Σκορπιοί θα είναι ανήσυχες, ανυπόμονες, ερωτευμένες θα ζηλεύουν ή θα δημιουργούν εύκολα αντιθέσεις με άτομα που έχουν καθημερινή επαφή. Μέσα στην εβδομάδα, θα περιμένετε σημαντικές πληροφορίες οικονομικής φύσης, αλλά η λήψη τους και το τι θα σας φέρει, θα εξαρτηθεί και από το ατομικό σας ωροσκόπιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις ενέργειές σας οικονομικής φύσεως. Μπορεί να σχετίζονται με μια συγκεκριμένη δαπάνη κεφαλαίων, αλλά μπορεί να είναι κάποια ιδέα από την οποία θα περιμένετε να λάβετε ένα κέρδος ή άλλο όφελος. Εάν είστε γονείς, κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα περιμένετε την εξέλιξη γεγονότων που σχετίζονται με την ανατροφή, την εκπαίδευση ή την καριέρα του παιδιού σας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων, την παρουσίαση ή οποιοδήποτε άλλο είδος εμφάνισης. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα παίξετε σημαντικό ρόλο στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αφορούν τη δική σας οικογένεια ή την οικογένεια των γονιών και των συγγενών σας. Είναι πιθανό ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε αρκετή εμπειρία, ότι γνωρίζετε πώς να εξομαλύνετε διπλωματικά τις παρεξηγήσεις ή ότι έχετε βιώσει μια παρόμοια κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των οικονομικών και υλικών ενδιαφερόντων και των σχεδίων σας και σε μεγάλο βαθμό τα θετικά αποτελέσματα θα είναι χάρη στη συνεργασία άλλων ανθρώπων. Οι άντρες θα περιμένουν την εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων στον έρωτα ή στις στενές σχέσεις τους. Για εσάς, η συναισθηματική σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με άτομα με τα οποία έχετε στενές σχέσεις, ειδικά όταν μοιράζεστε προσωπικές, εμπιστευτικές πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, οι γυναίκες θα λαμβάνουν μια ποικιλία ειδήσεων για γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την οικογένεια. Δεν θα λείψουν οι αφορμές για συναντήσεις, αλλά θα υπάρξουν και απρόοπτα. Θα προκύψουν εκπλήξεις στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με γεγονότα που ζήσατε πρόσφατα. Για κάποιο λόγο, σας έχουν μείνει ασαφή λόγω της απροσδόκητης εξέλιξής τους. Είναι πιθανό να λάβετε μια είδηση ​​ή ένα τηλεφώνημα που θα προκαλέσει ανάλογες σκέψεις και αναζητήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από εσάς θα βασιστείτε στη συνεργασία ή τη βοήθεια φίλων σε ενέργειες που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο ή άλλα χρηματικά ζητήματα. Η ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα φέρνει διάφορους ενθουσιασμούς, αλλά είναι απίθανο να ζήσετε δράματα. Μια παλιά ή νέα σχέση μπορεί να έχει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη αυτές τις επτά ημέρες. Αυτό που μπορεί να προκαλέσει ένταση και να μπερδέψει τις ευνοϊκές τάσεις στην ερωτική σας ζωή, είναι εκδηλώσεις ζήλιας, έλλειψης υπομονής ή υπερβολικής επιθυμίας να ελέγξετε τον άλλο σύντροφο. Αυτή η εβδομάδα προαναγγέλλει επιτυχία ή διάφορες εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο. Μάλλον έχει να κάνει με ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους που σχετίζεται με την εκπαίδευση, την καριέρα, τον γάμο και άλλα. Για τους άνδρες αυτή την εβδομάδα, θα υπάρξει ένταση στις οικογενειακές ή συλλογικές σχέσεις. Για κάποιους από εσάς, θα σχετίζεται με ένα ταξίδι που πιθανότατα θα κάνετε σύντομα. Μπορεί να προκύψει ένταση λόγω ενός γεγονότος στη ζωή συγγενών ή φίλων που βρίσκονται σε άλλο κατοικημένο μέρος. Τα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ μεταβλητά, τα συναισθήματα και η διάθεσή σας ασταθής. Θα έχετε λόγους να είστε χαρούμενοι, αλλά πολύ γρήγορα θα προκύψει ένα πρόβλημα που θα επηρεάσει αρνητικά τη θετική σας διάθεση. Ενώ αναζητάτε την καλύτερη λύση στα προβλήματά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολύ απροσδόκητα η ίδια η μοίρα θα τα λύσει κατά κάποιο τρόπο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα είναι σοβαρές για τα προσωπικά τους προβλήματα υγείας ή αυτά ενός μέλους της οικογένειας. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα δεν φέρνει μεγάλα γεγονότα, αλλά θα σας προκαλέσει να επιλέξετε τις προτεραιότητές σας πριν προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στο άμεσο μέλλον σας. Αυτό θα είναι σημαντικό, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε μόνο σε πολλά υποσχόμενα πράγματα με τα οποία θα μπορέσετε να επιτύχετε πραγματική επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα είστε σκληροί στις σχέσεις σας με άτομα που προσπαθούν να σας χειραγωγήσουν, να σας αναγκάσουν να κάνετε πράγματα που για κάποιο λόγο δεν εγκρίνετε. Στην πραγματικότητα, ο εκνευρισμός σας μπορεί να προκληθεί και από την αυταρχική, αγενή συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων. Μερικοί από τους εκπροσώπους του ζωδίου του Υδροχόου μπορεί να ταξιδέψουν για έναν σημαντικό, ατομικό λόγο για τον καθένα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να εξετάσετε πιο σοβαρά τις επιθυμίες των συγγενών σας, που θα χρειαστούν βοήθεια ή υποστήριξη για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Θα περιμένετε την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης που θα σας βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο στην υλοποίηση ενός συγκεκριμένου σχεδίου για το μέλλον σας. Μέσα στην εβδομάδα, αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς μπορεί να προκαλέσουν βιαστικές και παράλογες αποφάσεις. Για τους άντρες, η αβεβαιότητα αυτή την εβδομάδα θα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι τα άτομα στα οποία βασίζεστε είναι απασχολημένα με πολλές άλλες εργασίες ή θα σας ενοχλήσει η επιπολαιότητα τους. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις, κυρίως με φίλους, οι οποίοι θα αποδειχθούν χρήσιμοι με τις συμβουλές τους ή με επαφές που έχουν σε διάφορα ιδρύματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες δεν πρέπει να εντυπωσιάζονται από τα λόγια ή τις προτάσεις ενός ατόμου που θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σας με νέες οικονομικές ευκαιρίες ή με ένα δελεαστικό δάνειο. Γενικά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας και να ενεργείτε πιο συντηρητικά όταν τα γεγονότα απαιτούν συγκεκριμένες ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου που θα χρειαστεί τη βοήθεια ή τη φροντίδα σας με τον οποίο έχετε κάποια επαφή. Ίσως ζει σε άλλη πόλη ή χώρα ή είναι διατεθειμένη να αλλάξει τη ζωή της μέσα από μια τέτοια κίνηση. Για κάποιους από εσάς, μια αλλαγή στο σπίτι είναι πιθανή, όπως μετακόμιση σε άλλη κατοικία, ταξίδια για δουλειά ή επίσκεψη κ.λπ. Τα καλά πράγματα θα έρθουν αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο των χρηματικών σας υποθέσεων. Για κάποιους από εσάς, μπορούν να σχετίζονται με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Είναι πιθανές νέες γνωριμίες, οι οποίες θα βασιστούν σε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες αγάπης, αλλά να είστε λογικοί και διακριτικοί στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Οι άντρες θα αντιμετωπίσουν απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με έναν συγγενή, τα οποία θα αφορούν οικογενειακά προβλήματα ή συγκρούσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άντρες θα είναι εύκολα ευαίσθητοι, υπερβολικά συναισθηματικοί, κάτι που θα δημιουργήσει εύκολα ένταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες μπορούν να εγκαταλείψουν μια από τις ιδέες τους που σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρηση. Σε γενικές γραμμές, αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποδειχθεί η συνέχεια μιας διαδικασίας επαγγελματικής αλλαγής για μεγάλο αριθμό γυναικών.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.