Πιστεύεις σε αυτόν τον μικρό φτερωτό άγγελο; Έρωτα θαρρώ τον ονόμασαν… Τον γιορτάζουν μια φορά τον χρόνο και ξέρεις γιατί; Επειδή μας έφαγαν οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα και ξεχάσαμε να δείχνουμε αγάπη και να μυρίζουμε έρωτα. Είναι μια μέρα που πολλοί αποφεύγουν να παραδεχτούν ότι την αποδέχονται. Φοβούνται μην δείξουν αδύναμοι μπροστά στο μεγαλείο της αγάπης. Ο Άγιος Βαλεντίνος έγινε άγιος του έρωτα για τους καθολικούς, μα έχουμε κι εμείς έρωτα. Δεν είναι κακό να γιορτάσεις αυτή την μέρα, να κάνεις κάτι διαφορετικό έξω από τα καθιερωμένα, να θυμηθείς ότι για μια ολόκληρη μέρα θα ζεις μέσα στις καρδιές, στις γλύκες, στα αθώα χρόνια που πιανόμασταν χεράκι και απολαμβάναμε αγάπη!

Δυστυχώς πρέπει να υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες μέρες για να μας θυμίζουν ότι πρέπει να κάνουμε την διαφορά, να ζήσουμε ξανά σαν να μην υπάρχει αύριο. Ένα τριαντάφυλλο, ένα φιλί έξω στο πάρκο, μια βόλτα κάτω από τα αστέρια είναι αυτά που θα κάνουν την μέρα σου διαφορετική, γιατί τότε όλως παραδόξως θα θυμηθείς ότι η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα. Άραγε εσύ κάθε πότε γιορτάζεις την δική σου αγάπη; Κάθε πότε ποτίζεις τις στιγμές με έρωτα; Κάθε πότε το πάθος σε παρασέρνει στο ρίσκο και στο κάτι εντελώς τρελό; Άλλωστε η ζωή είναι μια τρέλα γεμάτη έρωτα, αλλιώς τίποτα δεν έχει ουσία. Κάνε έστω αυτή την μια και μοναδική μέρα ξεχωριστή, πρώτα μέσα σου και μετά χάρισε τον ουρανό με τα αστέρια στο ταίρι σου. Δεν κοστίζει τίποτα, μόνο ένα φιλί δρόμος είναι η αγάπη από τον έρωτα.


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.