,

Για έναν έρωτα έγιναν όλα…

Όνειρα διαλύθηκαν, στόχοι καταπατήθηκαν, ζωές άλλαξαν… πάντα ο έρωτας ήταν ο υπαίτιος για όλα. Πολλές ζωές κατέστρεψε, άλλες τις μάγεψε και άλλες τις σκότωσε. Έρωτας που διψούσε για ένα χάδι ή ενθουσιασμός να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου; Τι είναι τελικά αυτό το πάθος που σε τυλίγει, που βάζει φωτιά στα σωθικά σου; Μήπως κρατάει όσο ένα φιλί; Όσο το πάθος είναι στο κόκκινο, καίγεσαι και όταν σβήνει θυμάσαι ότι τίποτα δεν είναι για πάντα.


Ζήσε έναν έρωτα δυνατό έστω για μια φορά, όχι ενθουσιασμό. Έναν έρωτα που θα σου κόβει την ανάσα, που θα σε κάνει να πετάς, ενώ περπατάς. Ερωτεύσου την στιγμή, εκείνη την στιγμή που θα σε κάνει να ταξιδέψεις σε μέρη μαγικά. Πιάσε την στιγμή με τα χείλη σου και ρούφηξε ζωή. Μόνο μέσα από τον έρωτα μπορείς να νιώσεις την ζωή. Έρωτα θέλει η ζωή για να νιώσεις ότι κυλάει το αίμα στην καρδιά σου. Δίνει πνοή στην ύπαρξη, έστω για μια και μοναδική στιγμή. Ο έρωτας έγινε τραγούδι, παίχτηκε στο σινεμά, αλλά όταν ήσουν τυχερή να τον νιώσεις στο κορμί σου, τότε μόνο καταλάβαινες ότι αξίζει να καείς μόνο για μια στιγμή.

Μια στιγμή μπορεί να σε κάνει να καταλάβεις ότι ζεις το τώρα. Στο τώρα νιώθεις ότι μπορείς να ελπίζεις ότι μέχρι να έρθει το πρωί, θα ανοίξεις και πάλι τα μάτια σου και θα σχεδιάσεις μέσα από τον έρωτα ακόμα μια μέρα μοναδική. Αναμνήσεις έρωτα θα θυμάσαι λίγο πριν χαθείς για πάντα, τότε όλα σαν ταινία θα περάσουν μπροστά σου, μα στις στιγμές του πάθους αν και το κορμί πεθαίνει, η ψυχή θα καίγεται όπως την πρώτη στιγμή…


Άνδρεα Αρβανιτίδου

https://www.andreaarvanitidou.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading