Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ! ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ; ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ;

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, αποφύγετε να κάνετε σχέδια που σχετίζονται με χρήματα. Μην δίνετε και μην ζητάτε υποσχέσεις που σχετίζονται με χρήματα, ακόμα κι αν αφορούν συγγενείς ή φίλους σας. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι αξέχαστη για απροσδόκητες αλλαγές στο σπίτι σας. Μπορεί να αφορούν μια μετακόμιση ή νέα έπιπλα, μια αλλαγή στο εσωτερικό, την αγορά νέων πραγμάτων ή οικιακών συσκευών για το σπίτι και άλλα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ένα δώρο μπορεί να σας εκπλήξει ή θα βρείτε κάπου ένα χαμένο ή ξεχασμένο αντικείμενο. Θα λάβετε νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Αυτή η είδηση ​​μπορεί να σας εκπλήξει, καθώς δεν είχατε προηγούμενη ενημέρωση για ένα τέτοιο γεγονός. Εάν είστε γονείς ενός ήδη μεγάλου παιδιού, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μπορεί να είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με την επιτυχία ή την απόδοσή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας ενοχλήσει ένα πρόβλημα υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε, η ανάπτυξη του οποίου θα είναι προβληματική. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες μπορεί να λάβουν μια προσφορά ή μια ευκαιρία να αγοράσουν κάτι για το οποίο τους ενδιαφέρει σοβαρά. Γεγονότα που σχετίζονται με την πώληση αντικειμένων ή ακινήτων που έχετε στην κατοχή σας είναι πιθανά. Υλικά, αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει διάφορες ενέργειες από τις οποίες περιμένετε οφέλη ή επιτυχία. Πολλοί θα χαρούν για χρήματα ή ένα έγγραφο που θα έρθει μέσω κάποιου ιδρύματος ή εκπροσώπου μιας εταιρείας, οργανισμού κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι γυναίκες θα έχουν ανησυχίες σχετικά με το δικό τους παιδί, την εκπαίδευση, την υγεία ή την προσωπική του ζωή. Μπορεί να θυμάστε την εβδομάδα με μια εμπειρία που θα έχει σχέση με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο. Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια πρόταση που θα λάβετε από μια γυναίκα.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο για να προστατευθείτε από κάποια σοκ ή αρνητικές εμπειρίες στην καθημερινότητά σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα προκύψουν διάφορες αγχωτικές καταστάσεις που θα έχετε ήδη βιώσει στο παρελθόν σας με άλλα άτομα ή σε άλλα μέρη. Όσοι από εσάς έχετε μάθει το μάθημά σας, είναι απίθανο να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε να αγοράσετε μεταχειρισμένα αγαθά, να νοικιάσετε ή να δανειστείτε πράγματα κ.λπ. Ενδιαφέροντα γεγονότα ή εμπειρίες θα συμβούν γύρω από έναν άντρα από τον συγγενικό σας κύκλο, καθώς θα είναι συναισθηματικά και θα οδηγήσουν σε κάποιες αλλαγές στη ζωή του. Οι άνδρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με την αλληλογραφία ή τα έγγραφα που λαμβάνουν που είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, τα σχέδιά σας που σχετίζονται με την οικογένειά σας θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε, αλλά μην πιέζετε τους ανθρώπους γύρω σας να κάνουν τα πάντα να γίνουν μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Είναι πιθανό να παρευρεθείτε σε οικογενειακή συγκέντρωση για την οποία θα έχετε προηγουμένως συνεννοηθεί. Οι γυναίκες θα ζήσουν χαρούμενες στιγμές ή ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Η εκπαίδευση, η καριέρα ή η δημόσια εμφάνιση ενός φίλου ή συγγενή, θα είναι μια υπεύθυνη δέσμευση ή ένα από τα δυνατά συναισθήματα για εσάς αυτή την εβδομάδα. Οι εκπλήξεις αυτές τις επτά ημέρες θα είναι ποικίλες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχουν να κάνουν με το παρελθόν της οικογένειάς σας ή την προσωπική σας ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων και των ιδεών σας. Τα εμπόδια που θα συναντήσετε, μπορεί να οφείλονται στην εμφάνιση περιστάσεων που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει. Μπορεί να απογοητευτείτε από την έλλειψη υποστήριξης από ανθρώπους σημαντικούς για εσάς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με άτομα από άλλο οικισμό, ειδικά αν σας υπόσχονται κάτι ή προσπαθούν να πάρουν κάτι από εσάς. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για νομικές ή δικαστικές υποθέσεις και δεσμεύσεις οικονομικής φύσεως. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ή την ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με την κληρονομιά ή τη διαίρεση περιουσίας και χρημάτων. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα είναι απρόβλεπτη για την εξέλιξη των οικονομικών και περιουσιακών σας υποθέσεων. Η ανάπτυξή τους θα εξαρτηθεί από ενέργειες και αποφάσεις άλλων ανθρώπων πάνω στους οποίους δεν έχετε κανέναν έλεγχο. Αν προκύψουν οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ζητήσετε τη βοήθεια άλλων ατόμων που έχουν τις σχετικές δεξιότητες για να τα λύσουν. Οι νέες γνωριμίες αυτή την εβδομάδα για τους άντρες Δίδυμους θα συνδέονται με κάποιου είδους έκπληξη. Θα μάθετε πολλά νέα πράγματα, θα πάρετε χρήσιμες γνώσεις. Μια σύγκρουση με ένα άτομο με το οποίο έχετε ήδη γνωριμία (σχέση) μπορεί να σας επιβαρύνει συναισθηματικά και ψυχικά. Η συμφιλίωση είναι απολύτως δυνατή, αλλά εξαρτάται από την προθυμία και των δύο πλευρών για συμβιβασμό. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες να είναι προσεκτικές στις σχέσεις τους με άτομα με τα οποία συνεργάζονται και που θα τεθούν σε σοβαρές δοκιμασίες. Η προσδοκία είναι να επιλέξετε τον σωστό δρόμο δράσης και εξέλιξης, αρκεί να μην αφήνετε τα συναισθήματα και τον εγωισμό σας να ελέγχουν την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, να είστε προσεκτικοί σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα ή συμφωνίες που μπορεί να προκύψουν. Είναι πιθανό να κάνετε λάθος για κάτι, να υπάρξει παρεξήγηση ή να σας πουν ψέματα, κάτι που θα σας φέρει κάποια απώλεια. Αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, που πιθανότατα θα προκύψει από αλόγιστο σχόλιο ή βιαστικές ενέργειες σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα από απώλεια ή κλοπή, που μπορεί να συμβεί σε ένα απροσδόκητο μέρος ή σε μια απροσδόκητη κατάσταση. Η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη από πολλές απόψεις για εσάς, αρκεί να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό και την ανυπομονησία σας. Αυτή μπορεί να είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εξεύρεση λύσης σε προβλήματα που έχουν προκύψει φέτος. Οι άντρες που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, θα εξετάσουν πληροφορίες, μια πρόσκληση ή μια πρόταση, αναζητώντας πόσο αληθινό, πολλά υποσχόμενο και ειλικρινές είναι. Θα ψάχνετε τρόπους να μεταδώσετε τα νέα σε κάποιον γύρω σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να εστιάζουν αποκλειστικά στα δικά τους προβλήματα. Βοηθήστε άλλους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα ή δυσκολίες, αν είναι μέσα στις δυνατότητές σας. Μέσα στην εβδομάδα, θα συζητήσετε ή θα προγραμματίσετε διάφορα οικονομικά έξοδα που σχετίζονται με το σπίτι σας, τη συντήρηση κάποιου ακινήτου, την πώληση ή την αγορά πραγμάτων, αγαθών κ.λπ.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα εμπλακείτε σε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που πιθανώς ζουν σε άλλο κατοικημένο μέρος. Είναι πιθανό ότι πρόκειται για φίλους, συγγενείς ή εικονικούς γνωστούς σας. Εάν ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσετε κάποιες αντιφάσεις ή λογομαχίες με τα άτομα με τα οποία θα είστε ή θα συναντήσετε εκεί που θα πάτε. Στις οικογενειακές και οικονομικές σας υποθέσεις, να είστε προσεκτικοί γιατί εσείς ή κάποιος άλλος θα προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα χρήματα για προσωπικούς σκοπούς, ενδεχομένως χωρίς να τα μοιραστείτε ή να δημιουργήσετε κάποιο άλλο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί με μια υπόσχεση ή μια σημαντική πληροφορία που θα λάβετε από ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Στο χώρο εργασίας σας, να είστε συγκεντρωμένοι στα δικά σας καθήκοντα. Είναι πιθανές απόπειρες ορισμένων ανθρώπων να σας προκαλέσουν σε βιαστικές ή συναισθηματικές ενέργειες και αντιδράσεις. Εάν δεν καταφέρετε να επιτύχετε σημαντικές επιτυχίες ή επιθυμητά αποτελέσματα, μην βιαστείτε να πέσετε σε θλιμμένη διάθεση. Ορισμένα γεγονότα που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, απαιτούν περισσότερο χρόνο για την επιθυμητή σας εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε την κλοπή ή την περιέργεια άλλων για τα προσωπικά σας έγγραφα ή το τηλέφωνό σας. Για τους άνδρες, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για ταξίδια, τόσο για οικογενειακούς λόγους ή με την οικογένεια, όσο και για κάποιο άλλο σκοπό. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μετακομίσετε και να κάνετε μια νέα αρχή σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα βιώσουν μια απροσδόκητη κατάρρευση στις σχέσεις τους με φίλους που θα σας απογοητεύσουν με τις πράξεις ή τα σχόλιά τους εναντίον σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί από εσάς θα περιμένετε μια συγκέντρωση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με γενέθλια ή άλλες σημαντικές γιορτές, να λάβετε δώρα κ.λπ. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για συζητήσεις που σχετίζονται με περίπλοκα θέματα ακινήτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα ανταλλάξετε περισσότερα μηνύματα, θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές συνομιλίες ή θα χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα επικοινωνίας με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανές συναντήσεις ή εικονικές επαφές με άτομα από το παρελθόν σας, όπως συμμαθητές, πρώην συναδέλφους ή γείτονες και άλλα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να δίνετε ακριβά αντικείμενα για χρήση σε παιδιά ή νέους που δεν έχουν τις δεξιότητες να τα χρησιμοποιήσουν σωστά. Η εβδομάδα μπορεί να είναι μια σημαντική περίοδος για να αναπτύξετε τις ερωτικές σας σχέσεις, είτε έχετε μια αυτή τη στιγμή είτε είστε στη διαδικασία αναζήτησης της. Και στις δύο περιπτώσεις, η μοίρα θα σας δώσει ό,τι καλύτερο για σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς, σχετικά με διάφορες οικονομικές υποθέσεις, νομικές δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, για διαίρεση ή αύξηση του εισοδήματός σας και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε σημαντικά αντικείμενα για το σπίτι ή την εργασία σας. Μην πάρετε μια απόφαση και μην αγοράσετε τίποτα πριν κάνετε μια αρκετά καλή έρευνα για τις τιμές και την ποιότητα ολόκληρης της αγοράς. Πολλοί από τους άνδρες θα πρέπει να ακυρώσουν μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση, σίγουρα με μεγάλη απροθυμία. Μέσα στην εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε μια δυσάρεστη σύγκρουση με συγγενή σας που σχετίζεται με χρήματα ή κάποιο έγγραφο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υπάρχει πιθανότητα να αποτύχετε εσείς οι ίδιοι, σαμποτάροντας επιτυχία ή τη θέση σας, λόγω αλαζονείας, απληστίας ή υπερηφάνειας. Οι γυναίκες θα περάσουν μια περίοδο περίπλοκων σχέσεων με άτομα από το σπίτι, από τον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή γνωστών τους. Αυτή η εβδομάδα φέρνει περισσότερη δουλειά με άλλα άτομα ή επαγγελματικές υποχρεώσεις σε μια ομάδα. Σε μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας αυτές τις μέρες, θα λάβετε απρόσμενη βοήθεια ή συμβουλές από μια γυναίκα.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα περιμένετε μια οικογενειακή συγκέντρωση, η οποία μπορεί να σχετίζεται με την αναζήτηση λύσης σε κάποια οικογενειακή κρίση ή την επίτευξη συμφωνίας σε ένα σημαντικό θέμα. Αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να βιώσετε κάποιου είδους χωρισμό με κάποιο άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο, κάτι που θα είναι αναμενόμενο και δεν θα σας εκπλήξει. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα απολαύσετε την επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία ενός ατόμου που είναι από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Θα απογοητευτείτε από τις πράξεις μιας γυναίκας που θα δείτε με νέο πρίσμα μέσα από τις επιδείξεις της τσιγκουνιάς, του φθόνου ή μέσω των κακών σχολίων που θα κάνει για άλλους ανθρώπους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα παρακολουθήσετε μια σημαντική κατάσταση στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας, που θα προκύψει ως συνέπεια των προηγούμενων αποφάσεων και πράξεών της. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα και πολλά υποσχόμενη φιλία ρομαντικού ή επιχειρηματικού χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε σοβαρές ή υπεύθυνες δεσμεύσεις εάν έχετε οποιεσδήποτε παθήσεις υγείας. Οι άντρες, θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση με μια γυναίκα που έχει δύσκολο ή υποκριτικό χαρακτήρα. Αυτό το άτομο σίγουρα θα θέλει να πετύχει τους στόχους του ή διακατέχεται από μεγάλες φιλοδοξίες να πετύχει μια υψηλότερη θέση στη δουλειά σας, αν αυτό συμβεί στον εργασιακό σας χώρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα υπάρχουν ανησυχίες για την υγεία ή τα προσωπικά προβλήματα ενός ατόμου που είναι συγγενής σας. Κάτω από απροσδόκητες συνθήκες, θα πρέπει να δεσμευτείτε για την επίλυση ενός νοικοκυριού ή περιουσιακού προβλήματος στην οικογένεια. Οι γυναίκες δεν θα έχουν ιδιαίτερες προσδοκίες για τις επαγγελματικές τους υποθέσεις. Έτσι, μια εκδήλωση θα μπορέσει να σας εκπλήξει ευχάριστα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε χρήσιμες και πολλά υποσχόμενες επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να μάθετε από τις προηγούμενες εμπειρίες σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσα σχετίζονται με την οικογενειακή ή την ερωτική σας ζωή. Πιθανότατα θα έρθετε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με κάτι που έχετε ήδη βιώσει. Η επιρροή ενός στενού προσώπου στις εσωτερικές σας υποθέσεις θα είναι δυσμενής. Μπορεί να σχετίζεται με μια λανθασμένη ιδέα της συγκεκριμένης κατάστασης, με εγωισμό ή άλλου είδους αρνητικά συναισθήματα. Οικονομικά, προσέξτε τους διαθέσιμους πόρους σας και μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε προγραμματίσει στον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες για επιπλέον ή απροσδόκητα χρήματα, μπορεί να απογοητευτείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι οικογενειακές ή οι συζυγικές σας σχέσεις θα τεθούν σε δοκιμασία. Η ανάγκη για κάποιου είδους αλλαγή σε αυτή τη σχέση είναι ώριμη, αλλά μπορεί να συμβεί μόνο εάν τα εμπλεκόμενα μέρη είναι έτοιμα για αυτήν. Οι άντρες θα έχουν αρκετά οικιακά και οικογενειακά καθήκοντα για να εκτελέσουν, επομένως να μην σπαταλούν το χρόνο τους σε πράγματα που φέρνουν προσωρινή ευχαρίστηση χωρίς κανένα όφελος για το μέλλον. Δυστυχώς, ορισμένα ανεπίλυτα ζητήματα και προβλήματα θα συνεχίσουν να σας προκαλούν ανησυχία, καθώς χρειάζονται ακόμα πολύ περισσότερο χρόνο για να ξεκαθαρίσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με μια ήδη τελειωμένη σχέση αγάπης ή φιλίας. Θα ανακαλύψετε ενδιαφέροντα πράγματα για εσάς, αλλά το πόσο θα αλλάξουν τη γνώμη σας για τις σχέσεις θα είναι ατομικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα έχετε αρκετές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις των άλλων σε θέματα σημαντικά για εσάς. Μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εξέλιξη για εσάς θα έχει μια φιλία με ένα άτομο που βρίσκεται εκτός του κύκλου των συναδέλφων, γειτόνων ή παλιών φίλων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε γεγονότα στα οποία θα αναμένεται κάποια βοήθεια από εσάς. Είναι πιθανό να αφορούν κάποιον με τον οποίο δεν συγκατοικείτε. Για το λόγο αυτό, θα έχετε μια πιο δυναμική επικοινωνία στο τηλέφωνο ή μέσω άλλων μέσων επικοινωνίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, άτομα με τα οποία έχετε κοινές δραστηριότητες, στόχους ή καθήκοντα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με μια δυσμενή εξέλιξη προβλημάτων στη ζωή των ανθρώπων που γνωρίζετε. Μάλλον βιώνουν τις συνέπειες των προηγούμενων κακόβουλων ενεργειών τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρεωθείτε με προβλήματα στη ζωή ανθρώπων με τους οποίους πιθανότατα ζείτε ή συνεργάζεστε. Εάν είστε γονείς, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να κάνετε μια αγορά για ένα παιδί που θα απαιτήσει κάποιο είδος εγγράφου ή προσεκτική προκαταρκτική έρευνα για μια καλύτερη συμφωνία. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με τη μελλοντική μητρότητα ή τη γέννηση ενός παιδιού. Οι άντρες που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Τοξότη, αυτή την εβδομάδα να δώσουν θέληση και ελευθερία στο παιδί μέσα τους. Επιστρέψτε στα παιδικά σας όνειρα και επιθυμίες, κάντε πράγματα που δεν μπορούσατε να κάνετε τότε για κάποιο λόγο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να επαναφέρετε, έστω και για λίγο, τα συναισθήματα της παιδικής σας ηλικίας. Κάποια δυσάρεστα γεγονότα ή εμπειρίες που σχετίζονται με άτομα που είναι κοντά σας, θα σας δώσουν μια νέα ευκαιρία να εκτιμήσετε την πραγματική αξία της ζωής που έχετε αυτή τη στιγμή. Η υγεία των γυναικών μπορεί να είναι ασταθής αυτή την εβδομάδα, αλλά πιθανότατα θα αφορά ένα παλιό χρόνιο ή μη αντιμετωπίσιμο πρόβλημα. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι να οργανώσετε τα σχέδιά σας πρακτικά, με σαφήνεια σχετικά με το εάν είναι εφικτά σε αυτές τις επτά ημέρες ή θα απαιτήσουν πολύ περισσότερο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα σας ζητηθεί να δώσετε την πλήρη προσοχή σας στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα έχετε σημαντικές συζητήσεις ή θα εμπλακείτε στην υλοποίηση κοινών σχεδίων με άτομα από άλλη ομάδα, εταιρεία ή πελάτες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για συζητήσεις που σχετίζονται με μια νέα θέση ή μια νέα δουλειά αλλού, αν έχετε παρόμοιες επιθυμίες ή σχέδια. Στην επίλυση προβλημάτων αυτή την εβδομάδα, θα λάβετε βοήθεια από ένα απροσδόκητο μέρος. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών να περιμένετε ένα τηλεφώνημα, μια συνάντηση ή ένα άλλο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο οικισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε πολλά συναισθήματα ως αποτέλεσμα των συζητήσεων με τους φίλους σας και των ειδήσεων που θα λάβετε από αυτούς. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με μια νέα γνωριμία, η οποία θα έχει κάποια σημασία για το μέλλον σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και πιθανότατα θα είναι προσχεδιασμένα. Οι άνδρες θα έχουν οικονομικές σχέσεις με άτομα διαφορετικών αποστάσεων. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα ή ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο. Ένα από τα καλά γεγονότα αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζεται με την ευκαιρία να εναρμονίσετε τη σχέση σας με μια γυναίκα με την οποία είχατε πρόσφατη σύγκρουση ή μια δυσάρεστη ανταλλαγή προσβολών ή κατηγοριών. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν αγοράζουν προσωπικά αντικείμενα ή προϊόντα οικιακής χρήσης. Πάνω από όλα, προσέχετε την ημερομηνία παραγωγής και τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Μπορεί να θυμάστε την εβδομάδα με εμπειρίες που θα έχετε με μια γυναίκα από τον συγγενικό σας κύκλο ή στενούς φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, θα ενεργήσετε απρόθυμα σε θέματα που σχετίζονται με επαγγελματικές ή οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Αυτό πιθανότατα θα οφείλεται στην έλλειψη επαρκούς ενέργειας, φιλοδοξίας και διάθεσης. Θα έχετε την τάση να ζείτε με προηγούμενες εμπειρίες, να θυμάστε περασμένες βλάβες ή απώλειες. Αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει τις αγορές και τυχόν υλικές υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Η εβδομάδα θα ενθουσιάσει πολλούς με νέα που σχετίζονται με τη γέννηση ενός παιδιού. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν περιμένετε μια καλή πληρωμή για τη δουλειά σας, λαμβάνοντας αμοιβή ή μπόνους, δάνειο ή άλλο πρόσθετο εισόδημα. Απροσδόκητα χρήματα είναι επίσης πιθανά, αλλά είναι απίθανο να ευχαριστήσουν όλους τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια σημαντική προσδοκία για μια συνάντηση, μια συζήτηση ή την πραγματοποίηση μιας κοινής δέσμευσης με φίλους, συναδέλφους ή με συγγενείς. Οι άνδρες αυτή την εβδομάδα θα αλλάξουν το σχέδιο ή την ιδέα τους που σχετίζεται με ταξίδια ή θα βιώσουν κάποιες άλλες αλλαγές που σχετίζονται με τα ταξίδια. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα είστε ευχαριστημένοι με νέα που σχετίζονται με ένα παιδί από τον κύκλο των συγγενών σας. Είναι δυνατή η γέννηση ενός μωρού, τα γενέθλια ενός μικρού παιδιού κ.λπ. Για τις γυναίκες, τα προβλήματα οικονομικής φύσης που θα προκύψουν στην αρχή ή στο τέλος της εβδομάδας θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε αφορμή για μια συγκέντρωση στο σπίτι σας ή θα εκπλήξετε αγαπημένα πρόσωπα με κάτι απρόσμενο. Γενικότερα, η εβδομάδα φέρνει περισσότερες ανήσυχες μέρες. Θα σκέφτεστε και θα ανησυχείτε για διαφορετικά πράγματα ή άτομα που είναι μέρος της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου, σας δίνονται διάφορες συναισθηματικές εκπλήξεις, που σχετίζονται κυρίως με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί επίσης να βιώσετε εκπλήξεις μέσω της επικοινωνίας σας με ανθρώπους κοντά και μακριά. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη δημιουργία μιας νέας ρομαντικής σχέσης ή για τον προγραμματισμό της μελλοντικής εξέλιξης μιας ήδη δημιουργημένης. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην ρομαντικό σας σύντροφο. Ωστόσο, αυτό είναι απίθανο να αλλάξει την τρέχουσα κατάσταση στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα είναι χαρούμενοι για μια νέα αγορά για το σπίτι, μια αλλαγή στην υλική ή περιουσιακή τους κατάσταση και άλλα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις με μια γυναίκα θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη μέσα στην εβδομάδα, ανεξάρτητα από το αν είναι συγγενής, σύντροφος ή πελάτης σας. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για εσάς. Φυσικά, είναι απολύτως πιθανό κάποια από τα προκατασκευασμένα σχέδια και προσδοκίες σας να αποδειχθούν αρκετά διαφορετικά από αυτά που πρόκειται να ζήσετε. Μην αναζητάτε τον λόγο για αυτές τις αλλαγές σε άπιστες ενέργειες από την πλευρά των άλλων ανθρώπων. Οι άνδρες θα είναι χαρούμενοι για νέα ή μια νέα φιλία με ένα ενδιαφέρον άτομο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, εργαστείτε επιμελώς και ειλικρινά για την προσωπική σας ευτυχία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα προκύψουν νέες δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα, κληρονομιά, υπάρχοντα ή περιουσιακά στοιχεία ενός αποθανόντος συγγενή και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που δεν είναι πια στη ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα έχετε πολύ δυνατά και προγνωστικά όνειρα που σχετίζονται με αυτά τα άτομα. Για όσες γυναίκες βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού ή διαζυγίου θα κάνουν ένα βήμα πίσω και θα προσπαθήσουν να ξανασκεφτούν τις αποφάσεις και τις πράξεις τους. Ένα γεγονός, μια συζήτηση ή μια συνάντηση θα σας προκαλέσει να σκεφτείτε. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ευνοϊκό καιρό για ταξίδια κοντά και μακριά. Πολλά ευχάριστα συναισθήματα είναι μπροστά σας, επισκεπτόμενοι νέα μέρη ή θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.