ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να αναπτυχθείτε πνευματικά, να διαβάσετε, να ακούσετε και να κοσκινίσετε τις πληροφορίες που σας προσφέρονται στο Διαδίκτυο, ακόμη και μέσω φίλων. Υπάρχουν πολλά πολύτιμα και αληθινά πράγματα, αλλά θα υπάρχουν και πολλά ψέματα. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για διαφωνίες και συγκρούσεις, που μερικές φορές θα προκύψουν εντελώς απροσδόκητα. Όσα από αυτά σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή και την εμπιστοσύνη μεταξύ των συντρόφων, θα είναι δύσκολα. Τα προβλήματα που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα, όσο μικρά, ασήμαντα ή φευγαλέα κι αν είναι, θα αφήσουν πίσω τους μια δυσάρεστη πίκρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες στο σπίτι και στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι μια γιαγιά, μια μητέρα, μια αδερφή ή άλλη στενή γυναίκα. Μερικές από τις εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα, θα σχετίζονται με την εξέλιξη μιας δικαστικής υπόθεσης, μια επίσκεψη σε νομικό ίδρυμα, τη λήψη μιας σημαντικής απόφασης για το μέλλον, νέες γνωριμίες με ανθρώπους κοντά και μακριά. Θα μπορούν να σας εκπλήξουν με συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που γνωρίζετε πρόσφατα. Η εβδομάδα θα απαιτήσει τη μέγιστη προσοχή όταν ταξιδεύετε. Δυσάρεστα νέα από άλλη πόλη ή χώρα θα αναστατώσουν κάποιους από εσάς. Οι άνδρες κινδυνεύουν να κάνουν λάθος επιλογές όταν αγοράζουν τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για το σπίτι τους. Αυτή είναι μια δυσμενής στιγμή για να πουλήσετε αγαθά ή οποιοδήποτε είδος περιουσίας. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές οικογενειακές εργασίες και υποχρεώσεις, αλλά σχεδόν τίποτα ή κανείς δεν θα τις εμποδίσει να εκπληρωθούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα βιώσουν ένα ενδιαφέρον ή σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών. Γενικά, συγγενείς και πιθανώς φίλοι θα παίξουν θετικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη. Αναμένετε μια προσφορά ή πρόσκληση που δεν πρέπει να βιαστείτε να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να εξετάσει τις επιλογές σας πριν απαντήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα απογοητευτείτε από την αδυναμία να εφαρμόσετε το σχέδιό σας με φίλους. Οι λόγοι θα είναι ατομικοί, που σχετίζονται με την υγεία, νέες δεσμεύσεις ή άλλες συνθήκες. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχει ανησυχία για την υγεία ενός ατόμου από τον φιλικό σας κύκλο. Η κατάσταση αυτή θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη και δεν χρειάζεται πανικός. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι οικονομικές υποθέσεις και οι σχέσεις στην οικογένεια και με άτομα του συγγενικού σας κύκλου θα έχουν καλή εξέλιξη. Πολλοί θα χαρούν να λάβουν χρήματα, να κλείσουν κάποια πίστωση ή υποθήκη, ένα νέο επαγγελματικό συμβόλαιο με καλύτερη αμοιβή κ.λπ. Οι ευνοϊκές τάσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, δεν αφορούν τη συμμετοχή σας σε παράνομα παιχνίδια, δόλιες πράξεις για προσωπικό όφελος ή τζόγο. Να είστε λογικοί και να εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή στιγμή για να σταθεροποιήσετε ή να βάλετε τα θεμέλια νέων σοβαρών πηγών εισοδήματος μέσω της δουλειάς που θα κάνετε μόνοι σας. Οι προσπάθειες εξαπάτησης, η αναζήτηση εύκολων τρόπων εμπειρίας, θα σας φέρουν σε επαφή με άλλους υποκριτές και ψεύτικους ανθρώπους, από τους οποίους και εσείς οι ίδιοι θα υποφέρετε με κάποιο τρόπο. Αυτή η εβδομάδα θα ενθουσιάσει πολλούς από εσάς με νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού ή άλλο ειδικό γεγονός που είναι σημαντικό για την προσωπική ή την ερωτική σας ζωή. Οι άνδρες θα πρέπει να εκτελούν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα με πολύ μεγαλύτερη προσοχή και να μην βασίζονται αποκλειστικά στην εμπειρία τους, να μην δείχνουν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ένα μικρό λάθος ή παράβλεψη, μπορεί να αποτελέσει τη βάση ενός μεγάλου προβλήματος, ενός ατυχήματος και ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου. Για τις γυναίκες, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που δίνεται αυτή την εβδομάδα είναι η ευκαιρία και η τύχη να λύσουν σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με ένα σπίτι ή ένα ακίνητο που κατέχουν. Τώρα διάφορες περιστάσεις θα σας βοηθήσουν στην επίλυση περιουσιακών ή υλικών προβλημάτων. Πιθανότατα θα λάβετε καθυστερημένα νέα από έναν άλλο οικισμό που σχετίζονται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσετε απρόσμενα προβλήματα στην οικογένειά σας. Μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη επαρκώς ειλικρινούς επικοινωνίας με συγγενείς ή με άτομα που έχουν οποιαδήποτε σχέση με την οικογένειά σας. Τέτοιες παρεξηγήσεις ή προσπάθειες από κάποιον να χειραγωγήσει μια κατάσταση, θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην αρμονία στην οικογενειακή σας σχέση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα εκπλαγείτε από ένα δώρο ή θα πάρετε μια απροσδόκητη απόφαση αγοράς για το σπίτι σας ή για τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα, για την οποία μπορεί να έχετε μια συγκεκριμένη περίσταση ή θα θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο σε μια ευχάριστη παρέα. Γενικά, οι επαφές σας με γυναίκες αυτές τις επτά ημέρες, θα σας φέρουν χρήσιμες πληροφορίες και ευχάριστες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιος θα προκαλέσει επίτηδες την υπομονή σας προκαλώντας σας σε μια σύγκρουση. Υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο των λέξεων και των συναισθημάτων και σκόπιμα να έρθετε σε μια κατάσταση που θα σας φέρει σε μειονεκτική θέση μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Οι άντρες θα είναι ευχαριστημένοι με ένα καλό εισόδημα στο σπίτι τους ή με μια καλοπερασμένη οικιακή εργασία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πρέπει να κάνετε ένα δώρο ή χάρη σε έναν φίλο ή μια αγαπημένη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα βιώσουν μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με μια εμπειρία ή ένα περιστατικό που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε. Μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, δυσκολίες όταν ταξιδεύετε ή μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση εκεί που πηγαίνετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, αποφάσεις ή αλλαγές στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο φίλων, γειτόνων ή συναδέλφων σας θα σας εκπλήξουν. Αυτό μπορεί να είναι μια απροσδόκητη ή επικίνδυνη κατάσταση για το ίδιο το άτομο, στην οποία ωστόσο, θα υπάρχει κάποιο νόημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση σύγκρουσης με ένα άτομο που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε άλλο μέρος ή με ένα άτομο που θα ταξιδέψει κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι λόγοι των αντιφάσεων μεταξύ σας, μπορεί να είναι οποιασδήποτε φύσης και δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο ταξίδι ή μεταφορά. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε την προετοιμασία για μια αλλαγή που μπορεί να σχετίζεται με την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Όσοι από εσάς έχετε ξεκινήσει τέτοιες ενέργειες, θα πρέπει να προχωρήσετε αργά. Σκεφτείτε κάθε σας βήμα και σίγουρα θα σας βοηθήσει να πετύχετε την επιθυμητή επιτυχία. Φυσικά αυτό δεν θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, καθώς η ίδια η αλλαγή θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Είναι πιθανό να λάβετε μια προσφορά για ένα ευνοϊκό δάνειο, για μια αγορά υπό καλές συνθήκες ή για μια οικονομική επένδυση που θα σας αποφέρει καλό κέρδος στο μέλλον, κλπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα παρακολουθείτε προσεκτικά μια αλλαγή στη δουλειά του συγγενή ή φίλο σας. Θα είστε απαισιόδοξοι για αυτή την αλλαγή, αλλά δεν αποκλείεται μια έκπληξη. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα για τους άντρες θα δημιουργήσουν στιγμές άγχους, είτε είναι ευχάριστες είτε όχι. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με κληρονομικά, περιουσιακά ή οικονομικούς πόρους που βρίσκονται στην κατοχή των γονιών και άλλων συγγενών σας. Η ασταθής και ασαφής κατάσταση ορισμένων συζυγικών σχέσεων μεταξύ των γυναικών, θα προκαλέσει σοβαρότερες συζητήσεις για το μέλλον αυτών των σχέσεων. Αυτή την εβδομάδα, ανεξάρτητα από τη μεγαλύτερη δέσμευσή σας στα δικά σας προβλήματα, θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή και στους άλλους ανθρώπους. Θα σας αναζητήσουν για να μοιραστούν τα προβλήματά τους για τα οποία θα χρειαστούν τη συμβουλή ή τη βοήθειά σας.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα ευνοήσει την εξέλιξη μιας δικαστικής υπόθεσης οικονομικής φύσης ή την εξέλιξη άλλων χρηματικών σας ζητημάτων. Η υγεία ενός ατόμου που δεν μένει μαζί σας στο ίδιο σπίτι, θα είναι η ανησυχία σας. Όποια οικονομικά προβλήματα και αν προκύψουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για εσάς, στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι αποτέλεσμα λαθών, βιαστικών ενεργειών, αλόγιστων αγορών και επενδύσεων κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περιμένετε συζητήσεις ή συγκεντρώσεις με συγγενείς κοντά και μακριά σε κάποια σημαντική περίσταση για την οικογένειά σας. Θα έχετε ένα σύντομο ταξίδι στη χώρα που ζείτε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να σας στεναχωρήσει η ενέργεια ενός στενού προσώπου με μια σημαντική απόφαση ή πράξη του, χωρίς να λάβει υπόψη τη γνώμη ή τις συμβουλές των ανθρώπων γύρω του. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να προκύψουν σύγκρουση με παιδιά ή λόγω παιδιών. Η εβδομάδα φέρνει καλή ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης ή των επιχειρήσεων από το σπίτι. Σημαντικά γεγονότα στο σπίτι σας αυτή την περίοδο θα προκληθούν από διάφορες ενέργειες ανθρώπων του συγγενικού σας κύκλου. Οι άνδρες θα εμπλακούν σε μια ποικιλία προβλημάτων που περιμένουν επίλυση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για εσάς, κάτι που δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε ελαφρά τις υποθέσεις σας, αλλά αντιθέτως, να τις αντιμετωπίσετε με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Εξωτερικά, η ζωή των γυναικών που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο μπορεί να φαίνεται μονότονη και σχεδόν σε αδιέξοδο, αλλά στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα, αν και όχι τόσο προφανώς, θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα ανάπτυξη σχεδίων και ιδεών. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας με άτομα εκτός του σπιτιού σας ή εκτός του τόπου διαμονής σας. Μπορεί να καθυστερούν μια υπόσχεση ή να ξεφεύγουν από μια ευθύνη που έχουν αναλάβει απέναντί ​​σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου φέρνει διάφορα γεγονότα ή εμπειρίες με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Κάποιοι από εσάς  μπορεί να βιώσουν μια απροσδόκητη συνάντηση που προκαλεί την επιστροφή στη ζωή μιας παλιάς φιλίας ή συνεργασίας. Η εβδομάδα φέρνει διάφορα γεγονότα για τους γονείς που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο και έχουν μια κόρη ή μια εγγονή. Πιθανότατα θα παρακολουθείτε γεγονότα στη ζωή της χωρίς να έχετε ουσιαστική ανάμειξη σε αυτά. Η εβδομάδα μπορεί να μείνει αξέχαστη για κάποιες μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές, επαγγελματικές, επιχειρηματικές ή πολιτικές εμφανίσεις σας. Εάν μέχρι τώρα δεν έχετε δραστηριοποιηθεί αρκετά σε αυτόν τον τομέα αυτές τις επτά ημέρες, μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα ενεργή δραστηριότητα ή να εμπλακείτε σε κάποια φιλανθρωπική δράση. Η εβδομάδα μπορεί να θυμηθεί με ένα σημαντικό έγγραφο ή δέσμευση που σχετίζεται με μια μητέρα, γιαγιά ή άλλη στενή γυναίκα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, πολλοί θα λάβουν μια προσφορά εργασίας ή επιχείρησης. Δεν θα είναι κακό για εσάς, αρκεί να ταιριάζει με αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας όσον αφορά τη δέσμευση και την ανάπτυξη. Η έκπληξη αυτή την εβδομάδα μπορεί να σχετίζεται με γάμο ή άλλο σημαντικό γεγονός στη ζωή φίλων ή μακρινών συγγενών σας με τους οποίους έχετε επαφές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άντρες θα βασιστούν σε έναν συγγενή ή έναν φίλο για κάτι που είναι σημαντικό για εσάς και πιθανότατα θα καταφέρετε να πάρετε αυτό που υποσχέθηκε ή αναμενόταν. Θα έχετε καλές σχέσεις με άτομα που μένουν εκτός του τόπου διαμονής σας. Η οικογένεια και τα προσωπικά σας οικονομικά θα είναι η προτεραιότητά σας, αλλά γενικά θα είστε σε ευνοϊκή θέση αυτή την εβδομάδα. Για τις γυναίκες, θα προκύψει μια αγχωτική κατάσταση, η οποία θα προκληθεί από προηγούμενα λάθη ή παραλείψεις σας, ψέματα ή άπιστη συμπεριφορά προς άλλους ανθρώπους. Οι σχέσεις σας με άτομα που θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν για δικό τους προσωπικό όφελος θα απαιτήσουν προσοχή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάτε σε μια δυσάρεστη περίσταση.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα έχετε συγκεκριμένα σχέδια ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με το σπίτι που μένετε. Επισκευές, βελτιώσεις, αλλαγές κάθε είδους είναι δυνατές, συμπεριλαμβανομένης της μετακόμισης σε νέο σπίτι ή κατάλυμα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για αγορά επιπλέον ακινήτου ή για διακοπές. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα συζητηθεί το ξεκίνημα της δικής σας ή οικογενειακής επιχείρησης. Όσοι από εσάς σκοπεύετε να εργαστείτε στο σπίτι, σε προσωπικό στούντιο, γραφείο κ.λπ. θα μπορείτε να ελπίζετε στην επιτυχία. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να χτίσετε νέες προοπτικές σχέσεις με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Οι συγκρούσεις στο σπίτι σας ή με συγγενείς, αυτές τις επτά ημέρες, μπορεί να αναστατώσουν τη σχέση σας μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χωρισμός ζωής με έναν ηλικιωμένο συγγενή ή ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο είναι πιθανός. Προτεραιότητα για κάποιους από εσάς θα είναι κληρονομικές υποθέσεις, δεσμεύσεις με κληρονομική περιουσία, στέγαση γονέων ή άλλων συγγενών. Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό σχέδιο που σχετίζεται με ακίνητα ή κινητά. Τα προβλήματα στην ερωτική ζωή μπορεί να προκαλέσουν την επιθυμία για χωρισμό. Μην βιάζεστε σε τέτοιες αποφάσεις. Μερικές φορές μια τέτοια απόφαση δεν υπόκειται σε διόρθωση. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι άνδρες θα πρέπει να αναβάλουν ή να αρνηθούν να παρευρεθούν σε μια συγκέντρωση. Είναι πιθανό η προσοχή σας αυτή τη στιγμή να στραφεί σε μια άλλη πιο σημαντική δέσμευση ή γεγονός. Να περιμένετε χαρά στο σπίτι σας, που σχετίζεται με άτομα ή γεγονότα από άλλο οικισμό. Για τις γυναίκες Ζυγούς, μια απροσδόκητη κατάσταση ζωής θα σας κάνει να σκεφτείτε πράγματα που συμβαίνουν συχνά στη ζωή, αλλά για τα οποία βρισκόμαστε πάντα απροετοίμαστοι. Ένα τέτοιο γεγονός μπορεί να σας προκαλέσει να κάνετε συζητήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα για κάποια σημαντικά θέματα. Πολλοί θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μια νέα δουλειά ή να βιώσουν ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια αυτή την εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σας περιμένει πολλή δουλειά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου. Η οικογένειά σας μπορεί να πάει πίσω σε άλλους πιο σημαντικούς στόχους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την έναρξη ή την ανάπτυξη μιας οικογενειακής επιχείρησης. Αλλαγές και μετακομίσεις είναι πιθανές στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Ο γάμος θα υποστεί περισσότερη ένταση και εύκολα θα προκύψουν συγκρούσεις. Πιο σοβαρά προβλήματα θα προκύψουν με την υγεία ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι παλιές σας ιδέες και σχέδια θα έχουν μεγάλες πιθανότητες εξέλιξης. Θα προκύψουν απροσδόκητες νέες ευκαιρίες για αυτές. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί με ποιον και πώς δεσμεύεστε κατά την εφαρμογή τους. Εάν σχετίζονται με έγγραφα ή συμβόλαια, να είστε προσεκτικοί όταν τα υπογράφετε. Η εβδομάδα θα είναι γενικά ευνοϊκή για τα οικονομικά σας. Μερικές φορές μπορεί να έχετε τεταμένες στιγμές που σχετίζονται με ενέργειες από τις οποίες περιμένετε καλό κέρδος. Μπορεί να έχετε πολλά υποσχόμενες οικονομικές σχέσεις και ενέργειες με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους ή επαγγελματικούς λόγους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, νέα που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη μπορεί να σας εκπλήξουν, με μια απροσδόκητη αλλαγή στην εκπαίδευση ή την καριέρα ενός παιδιού. Θα υπάρξει μια νέα εξέλιξη σταδιοδρομίας για όσους από εσάς εργάζεστε με παιδιά. Το εισόδημα αυτές τις μέρες για τους άνδρες μπορεί να αυξηθεί αρκεί να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε. Θα υπάρξουν ιδέες και ευκαιρίες. Φυσικά, προσέξτε για ποιες υποσχέσεις, έξοδα ή επενδύσεις δεσμεύεστε και πόσο διορατικές και λογικές είναι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα έχουν μικρές παθήσεις υγείας, όπως κρυολόγημα, κρίσεις ημικρανίας, προβλήματα αρτηριακής πίεσης κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ένα άτομο από άλλη πόλη, που είναι πιθανότατα συγγενής σας ή μέλος της οικογένειάς σας, θα σας επισκεφτεί στο σπίτι σας. Είναι πιθανή μια οικογενειακή συγκέντρωση όπου θα συναντήσετε στενούς και μακρινούς συγγενείς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου θα συμβούν διάφορα γεγονότα στην οικογένειά σας και με στενούς συγγενείς. Πάνω από όλα, με όσους από αυτούς ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε δυναμικές επαφές σε ειδικές περιστάσεις ή που σχετίζονται με επερχόμενες συναντήσεις. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα σημαντικό γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με νύφη, γαμπρό, παιδί, εγγόνι και άλλους. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ενδιαφέρουσα, λόγω της εξέλιξης διαφόρων σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με στενούς ή μακρινούς συγγενείς. Η εβδομάδα θα φέρει ενθουσιασμό σε όσους από εσάς έχετε γιο ή εγγονό. Με απροσδόκητα χρήματα, μια νίκη στο λαχείο ή ένα τυχερό παιχνίδι, η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει. Απροσδόκητα χρήματα από παιδί ή λόγω παιδιού είναι πιθανά. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει νέες ευκαιρίες εργασίας για κάποιους από εσάς που σχετίζονται με άλλη πόλη ή χώρα, εργάζονται στο διαδίκτυο ή υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέροντα νέα σχετικά με ανθρώπους που ζουν σε άλλο οικισμό. Αφήστε τους άνδρες να είναι προσεκτικοί στις οικονομικές τους συναλλαγές με άλλους ανθρώπους. Εάν προκύψει μια τέτοια κατάσταση, ασφαλιστείτε καλά με ένα συμβόλαιο ή άλλο σχετικό έγγραφο αυτήν την κατάσταση. Οι γυναίκες θα χαρούν για ένα συμβόλαιο, συμφωνία ή άλλου είδους πληροφορίες που σχετίζονται με καλό εισόδημα κατά τη διάρκεια του έτους. Καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να προσέχετε τα ψέματα και τις ίντριγκες των γυναικών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να λάβετε μια πρόσκληση για ένα ταξίδι που σχετίζεται με διακοπές ή ευχάριστες συναντήσεις με παλιούς και νέους φίλους. Η οικογενειακή σας ζωή αυτές τις επτά ημέρες είναι απίθανο να απειληθεί από προβλήματα που δεν μπορούν να επιλυθούν. Η οικονομική σταθερότητα στο σπίτι σας θα είναι επίσης σημαντική για τη σταθερότητα του γάμου σας, επομένως η προσοχή σας θα στραφεί ειδικά στη βελτίωση και τη σταθεροποίηση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού. Ένα απροσδόκητο εισόδημα ή υψηλότερες εισπράξεις είναι πιθανό, αλλά θα είναι σε μεγάλο βαθμό απροσδόκητο ή κάποιο είδος εφάπαξ εισοδήματος. Ένας συγγενής από το σύζυγο ή σύντροφός σας θα είναι η αιτία ενός σημαντικού γεγονότος ή εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε συχνά όνειρα που σχετίζονται με άτομα που δεν είναι πια στην ζωή. Η εβδομάδα φέρνει δυσκολότερη υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με το εξωτερικό ή λιγότερο σημαντικές επιτυχίες σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα σχέδια που σχετίζονται με την αγορά κάποιου είδους ακινήτου θα είναι δύσκολο να υλοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Προβλήματα οικονομικής, φορολογικής ή εγχώριας φύσης που σχετίζονται με ακίνητο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα είναι πιθανά. Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια αλλαγή που σχετίζεται με την τρέχουσα δουλειά σας, η οποία δύσκολα θα έχει προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα που σχετίζονται με την επιθυμία σας να αλλάξετε χώρο εργασίας ή επάγγελμα. Οι άντρες αυτή την εβδομάδα θα είναι χαρούμενοι για ένα γεγονός ή νέα που μπορεί να αφορούν οικονομικά συμφέροντα, επαγγελματικές σχέσεις ή σχέδια από τα οποία περιμένετε κάποια έσοδα στον προϋπολογισμό σας. Είναι δυνατή η επιτυχής οριστικοποίηση του σχεδίου ή της ιδέας σας. Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα φέρει καλή τύχη σε πολλούς από εσάς στον υλικό και οικονομικό τομέα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα προβληματιστούν από ένα πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με μια χρόνια ασθένεια ή ένα συγγενικό πρόσωπο. Εάν παρουσιαστεί ένα οικιακό πρόβλημα ή ένα πρόβλημα με το σπίτι στο οποίο ζείτε αυτή την εβδομάδα, η επίλυσή του μπορεί να συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μάθετε για ένα ήδη βιωμένο γεγονός που σχετίζεται με την παλιά σας αγάπη, φιλία ή τον πρώην σύζυγό σας. Μια συνάντηση ή επαφές με άτομα από το παρελθόν σας θα προκαλέσουν διαφορετικά συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, θα είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι λέτε και τι κάνετε. Οποιαδήποτε απερίσκεπτη ενέργεια ή σχόλιο θα αποτελέσει τη βάση μιας περίπλοκης και λεπτής κατάστασης για εσάς, δυσάρεστων συναισθηματικών παρεξηγήσεων και διαφωνιών. Μην εστιάζετε σε αυτό που θέλετε και τι περιμένετε να πετύχετε αυτή την εβδομάδα. Σκεφτείτε ρεαλιστικά επιτεύξιμα πράγματα, προσαρμοσμένα στο περιβάλλον όπου ζείτε ή εργάζεστε. Η εβδομάδα θα είναι σημαντική, επιτυχημένη και προοδευτική για εσάς, αλλά μόνο αν καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Οι υλικές σας υποθέσεις θα έχουν φυσική και ευνοϊκή εξέλιξη, είτε αφορούν περιουσιακά, είτε παραγωγικά είτε εμπορικά. Υπάρχει πιθανότητα να δεσμευτείτε για ένα δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα γιορτάσει κάποιες προσωπικές γιορτές, γενέθλια, επέτειο κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μην υποφέρετε για χαμένα πράγματα και ανθρώπους. Όλα έρχονται και φεύγουν στη ζωή σας, είτε είναι φίλος, κατοχή ή δέσμευση. Κίνηση υπάρχει πάντα και θα υπάρχει σε κάθε πράγμα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι με κάποιο τρόπο. Αυτό που θα ζήσετε αυτή την εβδομάδα είναι απλώς ένα ακόμη μάθημα που σας δίνει η ζωή. Αποφύγετε περίπλοκες και ασαφείς σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε καθημερινή επαφή. Οι άνδρες θα εκπλαγούν από αρκετά σημαντικά γεγονότα στην οικογένεια ή στον κύκλο των συγγενών σας. Ένα από αυτά θα σχετίζεται με μια γυναίκα και ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή της. Στη δουλειά τους, οι γυναίκες θα βιώσουν στιγμές δυσκολίας ή επιπλοκών. Αυτά τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να δείτε το μέλλον σας με διαφορετικό τρόπο, να βελτιώσετε ή να αλλάξετε κάτι στη δουλειά σας. Τέτοια γεγονότα μπορεί να σας προκαλέσουν να δημιουργήσετε νέους στόχους ή προτεραιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου, ορισμένες από τις κύριες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με κάποιο μέλος της οικογένειας. Μπορεί να είναι ένας νεαρός, ένας μικρότερος αδερφός, γαμπρός, γιος ή εγγονός που θα χρειαστεί κάποια βοήθεια ή απλώς κάποιον για να μιλήσει. Η εβδομάδα φέρνει πολλές συζητήσεις για σημαντικά σχέδια και γεγονότα με γυναίκες, τόσο στην οικογένειά σας όσο και στον κύκλο φίλων, συναδέλφων ή ομοϊδεατών σας. Οικονομικά, θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να εργαστείτε, να εξασφαλίσετε καλύτερα έσοδα μέσα από διάφορες πηγές, έργα, ωριαίες εργασίες κ.λπ. Στην αγάπη, θα θέλετε περισσότερα από όσα μπορείτε να πάρετε. Σχέσεις που σχετίζονται με άτομα με τα οποία έχετε συχνή επαφή θα βιώσουν κάποιου είδους κρίση. Η εβδομάδα θα ευνοήσει ταξίδια και οργανώνει σχέδια, εκδηλώσεις που σχετίζονται με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Εάν σκοπεύετε να μετακομίσετε, θα χρειαστεί να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας αυτή την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας οι άντρες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήματα για τα οποία μέχρι στιγμής είχαν κάποια εμπόδια και δυσκολίες. Απροσδόκητα χρήματα είναι πιθανά. Γενικά, αυτή η εβδομάδα θα είναι μια πολύ συναισθηματική περίοδος για εσάς. Για τις γυναίκες, θα υπάρξουν σύντομες στιγμές φόβου ή πανικού, αλλά θα ζήσετε και στιγμές χαράς ή θα καταφέρετε να πετύχετε την επιτυχία που σας αξίζει. Πάνω από όλα όμως, προσέξτε την πονηριά ή τη χειραγώγηση, καθώς και τους ζηλιάρηδες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.