Τι μέρα να είναι σήμερα άραγε; Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη; Τι ουσία έχει! Άλλη μια μέρα χωρίς εσένα, άλλη μια μέρα χωρίς το χαμόγελό σου, χωρίς την γλυκιά φωνή σου… Όσες φωτογραφίες κι αν έχω σβήσει, όσα “σ’ αγαπώ” κι αν έχω διαγράψει, τα φώτα της καρδιάς μου έσβησαν ένα βράδυ του Σαββάτου, που μια λέξη άνοιξε χίλιες πληγές μέσα μου. Ένα “τέλος” βγήκε απ’ τα χείλη σου…

Όση ευτυχία μου είχαν χαρίσει αυτά τα μοναδικά χείλη στην ζωή μου, την πήραν πίσω ένα βράδυ του Σαββάτου. Για μένα εκεί σταμάτησε ο χρόνος, εκεί έσπασαν οι δείκτες του ρολογιού, σε ένα βράδυ του Σαββάτου. Κάθε μέρα πεθαίνω κι όμως είμαι ακόμα ζωντανός, κάθε μέρα ξαναζώ ένα βράδυ του Σαββάτου και πάντα έχει το ίδιο τέλος, μαυρίζει ο ουρανός και μια μαύρη βροχή πλημμυρίζει την ψυχή μου ξανά και ξανά.

Δάνειο αγάπης οι σχέσεις του σήμερα και όταν οι δόσεις τελειώνουν, δεν μένει τίποτα, μόνο πόνος. Πίστευα ότι η δική μας σχέση ήταν μια σχέση “παλαιάς κοπής”, τότε που το “σ’ αγαπώ” είχε αξία, αλλά έκανα λάθος και ακόμα το πληρώνω και ας τελείωσαν οι δόσεις της αγάπης μας. Τελειώσαμε και εμείς κι αυτές οι νύχτες της σιωπής ψάχνουν κρυμμένα μυστικά, μες στης καρδιάς μου τα στενά ακροβάτης. Τελειώσαμε και εμείς και αυτές οι νύχτες της σιωπής, ψάχνουν να βρουν παρηγοριά μέσα σε όνειρα παλιά που ήσουν και εσύ.

Δεν ξέρω σε ποιον κόσμο ζω πλέον… Ζω μέσα σε αναμνήσεις; Μέσα σε όνειρο; Μέσα σε εφιάλτες; Σε βλέπω παντού και παντού δεν είσαι! Δεν ξέρω πλέον αν νιώθω, τι νιώθω, αν είμαι ξύπνιος ή αν κοιμάμαι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τελειώσαμε κι εμείς…

Χρήστος Παναγιωτόπουλος – Men’s View

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.