Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα κάνετε κάποια προκαταρκτικά σχέδια σχετικά με διάφορα θέματα υλικής ή περιουσιακής φύσης. Μπορούν να ξεκινήσουν την ανάπτυξή τους αυτή την εβδομάδα και να προσελκύσουν την προσοχή σας μέχρι το τέλος της άνοιξης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι σχέσεις σας στη δουλειά με συναδέλφους, με πελάτες ή με έναν εργοδότη, θα είναι πιο ασαφείς ή προβληματικές. Είναι πιθανό η ένταση στο τέλος του 2022 να είχε κάποια επίδραση στη σχέση σας. Μερικές φορές μπορεί να σας είναι πιο δύσκολο να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα ή να συναντάτε πιο συχνά διάφορα εμπόδια και δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να συναντήσετε πρώην συναδέλφους ή συμμαθητές σας στην πραγματική ζωή ή μέσω κοινωνικών δικτύων. Η σχέση σας με ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας, όπως μητέρα, γιαγιά, αδερφή κ.λπ. θα είναι λεπτή λόγω των μεταβλητών διαθέσεών της ή της απροθυμίας της να κατανοήσει πράγματα που είναι προτεραιότητα για εσάς αυτή τη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να συναντηθείτε, θα μπορέσετε να ζήσετε ευχάριστα συναισθήματα, αλλά κυρίως να είστε λογικοί στη διασκέδασή σας και να προσέχετε τα ατυχήματα κάθε φύσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότερες προσδοκίες των ανδρών θα σχετίζονται με την εξέλιξη της προσωπικής ή της ερωτικής τους ζωής. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες θα αποφασιστεί το μέλλον κάποιων νέων ρομαντικών σχέσεων που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες. Ενέργειες ή σχόλια που σχετίζονται με την εργασία σας, μπορεί να προκαλέσουν προβληματισμούς σχετικά με τη δική σας κατάσταση και πόσο ικανοποιημένοι είστε με την τρέχουσα θέση ή τον μισθό σας. Να είστε προσεκτικοί με βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες θα βιώσουν μια σύγκρουση που σχετίζεται με ένα άτομο που μπορεί να είναι συνάδελφος, γείτονας ή γνωστός. Η εβδομάδα προαναγγέλλει τη γέννηση ενός παιδιού ή μια ειδική γιορτή που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα έχετε διάφορες ανησυχίες που σχετίζονται με ανθρώπους κοντά και μακριά. Αν πρέπει να ταξιδέψετε, τότε αυτό θα συμβεί ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια ή δυσκολίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες με τα δικά σας παιδιά ή με συγγενείς μικρότερους από εσάς. Μερικοί από αυτούς αυτή τη στιγμή πιθανότατα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας ή την εμπειρία της ζωής σας για να εκτελέσουν σημαντικές εργασίες για αυτούς. Αυτή η εβδομάδα θα ευχαριστήσει πολλούς με ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να ξαναρχίσετε τις εγκαταλειμμένες προσωπικές ή οικογενειακές σας υποθέσεις, τις οποίες έχετε σταματήσει μέχρι τώρα λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα μπορέσετε να πετύχετε αποτελέσματα και επιτυχίες που είναι σημαντικές για εσάς, κυρίως σε υλικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη ορισμένων προβλημάτων στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Πιθανότατα θα είναι κάποιος από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Είναι πιθανό οι προσωπικές αποτυχίες ή οι δυσκολίες που βιώνει αυτό το άτομο να σχετίζονται με την καριέρα του ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Μερικά από τα καλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα, θα έχουν να κάνουν με νέα ή έγγραφα που θα λάβετε που θα σας δώσουν ελπίδα για καλύτερες στιγμές στο εγγύς μέλλον σας. Οι άνδρες θα πρέπει να εμπλακούν πολύ πιο σοβαρά και υπεύθυνα στην επίλυση οικιακών ή περιουσιακών προβλημάτων. Όσο περισσότερο αναβάλλετε αυτά τα πράγματα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επιλυθούν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές ή συναντήσεις με άτομα που έχουν κάποιο νόημα ή σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Κάποιες από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις σας αυτή την εβδομάδα, θα καθορίσουν τα σχέδιά σας, για την υλοποίηση των οποίων θα δεσμευτείτε τον επόμενο μήνα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες επαφές με γυναίκες που μπορεί να είναι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα ασχοληθούν με την επίλυση παλιών οικογενειακών προβλημάτων ή ημιτελών επαγγελματικών υποθέσεων και εργασιών. Είναι πιθανό να έχετε συναισθηματικές παρεξηγήσεις με τον σύζυγο σας ή να υποστείτε ανεπιθύμητες εξωτερικές παρεμβάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις. Όσον αφορά την αγάπη, σίγουρα θα καταφέρετε να καταλήξετε σε έναν σημαντικό συμβιβασμό για εσάς, αλλά μην αφήσετε αυτό να είναι κάτι που θα σας θυμίζει στο μέλλον. Θα περάσετε ευνοϊκά για να βοηθήσετε έναν νέο στην επίλυση των προσωπικών ή επαγγελματικών του προβλημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική επαγγελματική εμφάνιση. Γενικότερα, τα σχέδιά σας που σχετίζονται με κάθε είδους δουλειά, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Αυτή θα είναι μια κατάλληλη εβδομάδα για σχέδια που σχετίζονται με την αναζήτηση νέας εργασίας ή για μια καλύτερη επαγγελματική εμφάνιση το 2023. Θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για παρουσιάσεις, για αναζήτηση νέων πελατών ή αγορών για τα προϊόντα σας. Πολλές από τις ενέργειές σας αυτή την εβδομάδα θα εξαρτηθούν από τη συμβουλή, τη βοήθεια ή τη βοήθεια ενός ατόμου που μπορεί να είναι συγγενής, συνάδελφος ή φίλος σας. Πολλοί θα χαρούν αυτές τις επτά ημέρες με καλύτερα εισοδήματα ή απροσδόκητα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, παρά κάποιες ευνοϊκές τάσεις, θα έχετε την τάση να είστε καχύποπτοι ή δύσπιστοι για τις ενέργειες ορισμένων ανθρώπων ή την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων. Δεν θα είναι σωστές όλες οι πληροφορίες που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εσείς οι ίδιοι θα έχετε την τάση να λαμβάνετε πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πιο φουσκωμένες, πρόθυμοι να τις επαληθεύσετε μέσω διαφορετικών πηγών. Για τους άνδρες, γενικά αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια ή για επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς, μέσα από τα οποία θα βιωθούν ποικίλα συναισθήματα. Σίγουρα αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε έξοδα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τον τελευταίο καιρό δημιουργείτε περιττές ανησυχίες και φόβους στον εαυτό σας για κάτι που πλέον θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη. Οι γυναίκες θα δεσμευτούν σε κάτι που είναι σημαντικό για την εκπαίδευση, την καριέρα ή την ανάπτυξη ενός παιδιού ή εγγονιού. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα επιθυμείτε ή θα ονειρεύεστε περισσότερη αγάπη ή οικεία συναισθήματα στη ζωή σας, περισσότερες ενέργειες από τις οποίες θα περιμένετε κάποιο κέρδος ή όφελος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, η σχέση σας με ένα άτομο που πιθανώς ζει σε άλλη πόλη θα τεθεί σε δοκιμασία. Ο λόγος για κάτι τέτοιο πιθανότατα θα είναι οι διαφορές που έχετε στους στόχους της ζωής σας, πολιτικές απόψεις, οικογενειακές αξίες κ.λπ. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ένα συναισθηματικό ή ιδιαίτερο όνειρο που σχετίζεται με κάποιον που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν σχετίζεται με ρομαντική συνάντηση, ερωτικές εμπειρίες και άλλες συναισθηματικές περιστάσεις. Αυτή την εβδομάδα, η υπομονή σας θα προκληθεί από τις πράξεις και τα σχόλια ενός ατόμου που τείνει να κατηγορεί άλλους ανθρώπους για τα προβλήματα στην προσωπική του ζωή. Τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να χαλάσουν τη διάθεσή σας ή να σας προκαλούν άλλα αρνητικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα ενθουσιαστείτε από απροσδόκητα ή ειδικά γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους που θα βιώσουν μια αλλαγή στη ζωή τους προς το καλύτερο. Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα συγχωρήσετε μια προσβολή. Θα παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση για την οποία έχετε εκ των προτέρων πρόσκληση ή ραντεβού. Ο πανικός και οι ανησυχίες μέσα στην εβδομάδα θα είναι μάταιες, βιαστικές. Υπάρχει μια νέα εξέλιξη σε ορισμένα από τα γεγονότα που αυτή τη στιγμή προκαλούν τέτοιες ανησυχίες. Οι άντρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, ακόμη και σε αστικά περιβάλλοντα. Μην είστε παράλογοι ή αλαζόνες και θέτετε τον εαυτό σας και τους άλλους σε κίνδυνο. Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα μπορεί να εκπλαγούν από κάποιες αλλαγές που σίγουρα θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ένα γεγονός μπορεί να αλλάξει τις σημαντικές σχέσεις, τα σχέδιά σας, ακόμα και τον τρόπο ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα λάβετε μια προσφορά ή πρόσκληση, την οποία θα συζητήσετε με άτομα της οικογένειάς σας πριν απαντήσετε.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα συναντήσετε ένα άτομο που θα δημιουργήσει κάποια σύγχυση στις σκέψεις, τις ιδέες ή τα σχέδιά σας. Θα βιώσετε έναν χωρισμό ζωής από ένα άτομο του οποίου η αποστολή στη ζωή σας έχει τελειώσει. Αυτή η εβδομάδα θα είναι γενικά τεταμένη για τις προσωπικές υποθέσεις και τις σχέσεις σας. Ένας συγγενής μπορεί να έχει ένα πρόβλημα υγείας που θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να επουλωθεί. Μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε μια ανεπιθύμητη αλλαγή κατοικίας ή θα χρειαστεί να επιλύσετε ένα δυσάρεστο πρόβλημα με γείτονες, ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες. Οι επαγγελματικές σας επαφές θα έχουν καλή εξέλιξη αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να προκύψουν νέες ενδιαφέρουσες ιδέες ή να βρείτε νέες αγορές για την παραγωγή σας. Η εβδομάδα προμηνύει τη λήψη χρημάτων μέσω εγγράφου, τραπεζικής μεταφοράς κ.λπ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψει μια δυσάρεστη αντίφαση, μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών σας θα προσπαθήσει να αντιταχθεί στην επιθυμία ή την ιδέα σας. Οι άντρες θα έχουν πιο αγχωτικές μέρες στην οικογένειά τους. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και που ασκούν πίεση σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Η υγεία σας θα είναι ασταθής και θα χρειαστεί κάποια πιο σοβαρή προσοχή ή φροντίδα. Σε γενικές γραμμές, όσον αφορά την υγεία, μπορεί να προκύψουν κάθε είδους καταστάσεις στην οικογένειά σας. Οι γυναίκες θα έχουν διάθεση για σημαντικές υποθέσεις. Θα έχουν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον τους, για την επίτευξη συγκεκριμένων επιτυχιών στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή. Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα για εσάς και ενεργήστε με τόλμη σε εργασίες που έχουν σημασία για εσάς. Η επιρροή ενός άντρα στις αποφάσεις και τις πράξεις σας θα είναι πολύ μεγάλη και στις περισσότερες περιπτώσεις ευνοϊκή για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023 θα είναι μια σημαντική περίοδος για την εξέλιξή σας, την οποία θα θυμάστε με την εμφάνιση νέων προκλήσεων που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες. Μερικά από τα σημαντικά έργα και υποθέσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σχετίζονται με τη συνεργασία ή τη λήψη βοήθειας από κάποιον με τον οποίο συνεργάζεστε ή έχετε επαγγελματική σχέση. Οι νέες γνωριμίες μέσα στην εβδομάδα δεν θα είναι τυχαίες και θα έχουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, σκεφτείτε προσεκτικά πώς να λύσετε ή να αναπτύξετε τα προβλήματα και τις υποθέσεις του νοικοκυριού ή της ιδιοκτησίας σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα απαιτηθεί για τα πιο δυσάρεστα, που δεν ανέχονται την καθυστέρηση και χρειάζονται επείγουσα επισκευή ή αντικατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε νέα πράγματα για το σπίτι ή ένα νέο ακίνητο. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει μερικά σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών, γειτόνων ή φίλων σας. Οι άνδρες θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις πραγματικές επιλογές τους αυτή την εβδομάδα. Πολύ λίγα πράγματα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας επιθυμίες, δεν αποκλείονται και οι απογοητεύσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις προσδοκίες σας σχετικά με τα χρήματα. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει μια απρόσμενη σύγκρουση στο σπίτι σας, που θα είναι περισσότερο σε συναισθηματική βάση, λόγω κούρασης, αϋπνίας ή μεγαλύτερης έντασης. Επαγγελματικά, η εβδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για όσους από εσάς βάζετε πιο καινοτόμες ιδέες στη δουλειά σας. Οι αλλαγές είναι επιβεβλημένες και τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα αναζητηθούν από συγγενείς και φίλους για βοήθεια ή συμβουλές σχετικά με την εμφάνιση μιας δυσάρεστης κατάστασης στη ζωή τους. Μπορεί να ανησυχείτε για μια ειδοποίηση από άτομο από άλλο οικισμό. Μέσα στην εβδομάδα θα λαμβάνετε νέα σχετικά με το πρόβλημα υγείας μιας γυναίκας που μένει σε άλλο οικισμό. Αυτές τις μέρες θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και θα προσαρμοστείτε με αρκετή επιτυχία στις νέες συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα είναι πολύ σημαντικό να έχετε τα πόδια σας γερά στο έδαφος όταν κάνετε σχέδια, τόσο για αυτές τις επτά ημέρες όσο και για το άμεσο μέλλον σας. Τα κύρια προβλήματα ή απογοητεύσεις μπορεί να οφείλονται σε λανθασμένη κρίση εκ μέρους σας, βλέποντας κάποιες καταστάσεις μόνο από την δική σας οπτική. Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη πολλών απροσδόκητων γεγονότων και, παρά την υποψία σας, αυτές οι εμπειρίες έχουν σημαντική και θετική επίδραση σε εσάς και τις υποθέσεις σας. Η εβδομάδα θα απαιτήσει μεγαλύτερη προσοχή όταν ταξιδεύετε, ειδικά αν σχετίζεται με τον ρομαντικό ή τον γαμήλιο σύντροφό σας, με μια ερωτική συνάντηση. Αυτή η περίπλοκη επιρροή ισχύει επίσης για όσους από εσάς έχετε έναν τέτοιο σύντροφο που βρίσκεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Η εβδομάδα θα ευνοήσει μια συνάντηση, συνομιλία ή γενικές ενέργειες με έναν άντρα, ανεξάρτητα από το αν είναι συγγενής, πελάτης, συνάδελφός σας κ.λπ. Αυτή η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη πάνω από όλα για σημαντικά γεγονότα ή αλλαγές στο σπίτι σας, για δημιουργία και ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη, καθώς και για ορισμένες εμπειρίες με ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Η εβδομάδα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί στο σπίτι των φίλων ή των γειτόνων σας. Οι άνδρες θα έχουν μια ισχυρή περίοδο για επαγγελματική και επιχειρηματική υλοποίηση. Να αποφύγετε κόλπα ή να διαδώσετε προσωπικές μη επαληθευμένες πληροφορίες γιατί κινδυνεύετε να έρθετε σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Οι γυναίκες έχουν σοβαρές συζητήσεις που σχετίζονται με τα χρήματα μπροστά τους. Μπορεί να είναι με άτομα του συγγενικού σας κύκλου, άτομα με τα οποία συνεργάζεστε ή με κάποιον που είναι εκπρόσωπος ενός χρηματοπιστωτικού ή τραπεζικού ιδρύματος. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα βιώσετε φόβο ή ανησυχία λόγω απροσδόκητων και σοβαρών γεγονότων στη ζωή φίλων ή γνωστών. Η σχέση φιλίας σας θα τεθεί σε δοκιμασία, καθώς θα δεχτεί επίθεση με κάποιο τρόπο από την επιρροή άλλων ανθρώπων στη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023 θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα καλό εισόδημα, αλλά παρακολουθήστε προσεκτικά τα έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε ή που θα προκύψουν ξαφνικά. Το υπόλοιπο στον προϋπολογισμό σας θα είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύγετε να μοιράζεστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με άλλα άτομα, ειδικά αν έχουν μια εποικοδομητική εξέλιξη. Αποφύγετε να προσελκύετε ζηλιάρηδες ή ανειλικρινείς ανθρώπους και ενέργειες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα συνειδητοποιήσετε την αδυναμία υλοποίησης της ιδέας ή του σχεδίου σας που σχετίζεται με τη δουλειά ή την επιχείρηση, ειδικά αν βασίζεστε σε άτομα από την οικογένειά σας ή τον συγγενικό σας κύκλο για αυτό. Είναι πιθανό ένα αγαπημένο πρόσωπο να βιώσει απώλεια εργασίας, χρεοκοπία ή άλλη δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με την καριέρα του. Η εβδομάδα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή σε επισκευές ή διάφορες βελτιώσεις στο σπίτι σας, που θα σχετίζονται με την πρόσληψη ειδικών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάντε οικονομία, επενδύστε σε σημαντικές ιδέες και σχέδια για εσάς – αλλά με σύνεση. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας κάποια σταθερότητα και να ξεπεράσετε κάποιες μελλοντικές δυσκολίες πιο εύκολα. Κάποιοι από εσάς θα χαρούν τα αναμενόμενα ή απροσδόκητα χρήματα που θα λάβετε από διάφορες πηγές. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δυστυχώς θα λάβετε νέα που μπορεί να σας αναστατώσουν, να σχετίζονται με την υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε ή να προκαλέσουν σύγκρουση λόγω ψευδών, κακόβουλα επιβλαβών πληροφοριών. Για τους άνδρες αυτή την εβδομάδα, ένα τεστ θα δώσει ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι περισσότεροι από εσάς θα μπορείτε να περιμένετε χρήματα ή ένα απόκτημα από ένα άτομο που μένει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο οικισμό. Θα χαρείτε τα χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό, τα οποία θα προκύψουν μέσω αύξησης του μισθού κάποιου, της σύνταξης, της πρόσοδος κ.λπ. Οι γυναίκες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν παλιά προβλήματα ή προβλήματα. Θα λάβετε διαισθητικά ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου, πληροφορίες για το πώς να τερματίσετε περίπλοκες καταστάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να προκύψει με τους γείτονές σας, τους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα λάβετε μια πολυαναμενόμενη είδηση ​​ή προσφορά, την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Τέτοια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, πρόκειται να περάσετε κάποιες δυσκολίες ή στρεσογόνες καταστάσεις, αλλά θα είναι εφικτό να τις περάσετε χωρίς απώλειες ή δράματα. Πάνω από όλα, εστιάστε στη δική σας υγεία ή των αγαπημένων σας. Μην βιαστείτε να αποθαρρυνθείτε εάν η ανάπτυξη των σχεδίων και των δεσμεύσεών σας γίνει αργή, ασαφής, με εμπόδια ή άλλου είδους εμπόδια. Και αυτό θα περάσει από τη ζωή σας ως απαραίτητο τεστ, μάθημα ζωής. Οι σχέσεις σας με άτομα που συνεργάζεστε θα είναι δύσκολες, γιατί οι ίδιοι θα είναι επικεντρωμένοι στις δικές τους υποθέσεις και προβλήματα και θα δυσκολεύονται να επικεντρωθούν στα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Ό,τι χάσετε ανήκει στο παρελθόν σας. Ορισμένα γεγονότα ήδη αυτή την εβδομάδα θα σας δώσουν φως και σαφήνεια σχετικά με κάποια ευοίωνα γεγονότα τις επόμενες εβδομάδες. Το καθάρισμα που γίνεται τώρα στη ζωή σας, δεν είναι μάταιο. Χρειάζεστε ελευθερία δράσης, ένα μέρος για νέα πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σας. Μερικά από τα καλά γεγονότα αυτές τις επτά ημέρες θα σχετίζονται με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου από τον συγγενικό σας κύκλο. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας σχεδίων, καθώς και ορισμένων ιδεών που σχετίζονται με επαγγελματικά, με μια δραστηριότητα στην οποία μπορούν να εμπλακούν και άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Οι άντρες θα περάσουν πολύ καλά για να αναπτύξουν σημαντικά σχέδια, όνειρα ή ιδέες. Πρόκειται να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ή χρήσιμους ανθρώπους ή να επικοινωνήσετε μαζί τους εικονικά. Οι επαγγελματικές σας συναντήσεις και επαφές θα εξελιχθούν επίσης καλά. Οι γυναίκες θα αναλάβουν διάφορα πολύπλοκα οικονομικά ζητήματα που θα απαιτήσουν διπλωματία και αναζήτηση πρακτικών, συμβιβαστικών λύσεων. Έρχονται γνωριμίες ή συναντήσεις με νέα άτομα, που θα είναι ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες για εσάς. Η εβδομάδα φέρνει νέα που σχετίζονται με προβλήματα υγείας ή προσωπικά προβλήματα ατόμου που ζει σε άλλο οικισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, επιβάλετε μεγαλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας. Αποφύγετε δελεαστικές προσφορές γρήγορων κερδών ή εύκολων επενδύσεων. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σχέσεις με άγνωστα άτομα. Εάν έχετε την προσδοκία ότι κάποιος θα επιστρέψει ένα δάνειο που σας δόθηκε πριν από λίγο καιρό, τότε οι προσδοκίες σας μπορεί να αποδειχθούν μάταιες. Δώστε προσοχή σε υποθέσεις ή σχέσεις με άτομα με τα οποία θα έχετε οικονομικές σχέσεις, επενδύσεις, επαγγελματικά. Σε καλύτερη θέση θα βρεθούν οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του μήνα, οι οποίοι θα πρέπει να συμμορφώνονται και με αυτές τις συμβουλές, αλλά είναι πιθανά καλά οικονομικά έσοδα ή κέρδη για αυτούς εάν εργάζονται στον τομέα των επιχειρήσεων ή του εμπορίου. Αυτή την εβδομάδα έρχονται διάφορες σημαντικές συζητήσεις, κυρίως με γυναίκες. Θα συζητήσετε μαζί τους τα πιθανά οφέλη από συγκεκριμένες ή γενικές ενέργειες. Θα σκεφτείτε καινοτόμα, θα έχετε ιδέες, θα επιδιώξετε την πραγματοποίηση. Για τους άντρες, αν η ανάπτυξη κάποιων σχεδίων καθυστερήσει λόγω δυσαρέσκειας άλλων ανθρώπων, μην ανησυχείτε. Αυτό που σας δίνεται θα πετύχει και κανείς δεν μπορεί να σας απογοητεύσει. Θα γίνει όταν χρειαστεί! Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα σας αναστατώσουν διάφορα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε και που ήταν κοντά σας στο παρελθόν ή στο παρόν. Οι γυναίκες θα έχουν τα δικά τους σχέδια και προσδοκίες για αυτή την εβδομάδα. Τα περισσότερα από αυτά θα σχετίζονται με το σπίτι σας, την περιουσία σας ή την ιδιοκτησία που κατέχετε. Δυστυχώς, θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή καθώς αυτά τα σχέδιά σας θα έχουν αργή εξέλιξη, πολύ πιο αργή από ό,τι περιμένετε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένετε ή τα θέλετε, ειδικά αν αφορούν έναν άντρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, θα πρέπει να καθοδηγήσετε, να διδάξετε, αλλά με διακριτικότητα και υπομονή, τους νεότερους από εσάς. Μπορείτε να τους διδάξετε διάφορα μαθήματα ζωής, αλλά μην τους επιβάλλετε την εμπειρία ή τις γνώσεις σας εάν δεν είναι έτοιμοι για αυτό. Ορισμένα γεγονότα θα απαιτήσουν κάποια συμμετοχή σας σε θέματα που αφορούν ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Μερικά από τα απροσδόκητα γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σχετίζονται με το σπίτι σας, ένα ακίνητο που έχετε ή κάποιο είδος ακινήτου. Οι αγορές είναι δυνατές, αλλά είναι δυνατές και πωλήσεις που σχετίζονται με οικογενειακά ή προσωπικά περιουσιακά στοιχεία, αγαθά. Η εβδομάδα θα ευνοήσει την ανάπτυξη των ταξιδιωτικών σας σχεδίων. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές και συνομιλίες με φίλους που ζουν σε άλλες περιοχές ή χώρες. Μπορεί να κάνετε γενικά σχέδια για μελλοντικές ενέργειες όταν η κατάσταση στον κόσμο γίνει πιο ήρεμη, τόσο για ταξίδια όσο και για δουλειά. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε μέσα στην εβδομάδα, αλλά πιθανότατα στη χώρα που ζείτε. Μερικές από τις περίπλοκες καταστάσεις αυτές τις επτά ημέρες θα έχουν να κάνουν με πληροφορίες που μπορεί να πει κανείς ότι είναι ψευδείς ή να σας παραδοθούν βιαστικά, οι οποίες επίσης δεν θα σας ωφελήσουν. Να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές με άτομα που έχουν κακή φήμη, άτομα με ψεύτικες ταυτότητες, άτομα με ανέντιμες προθέσεις. Προσεγγίστε υπεύθυνα να λύσετε τα προβλήματά σας και μην αναζητάτε εύκολες λύσεις. Οι άνδρες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να σταματήσουν προσεκτικά ή να αγνοήσουν τις απόπειρες χειραγώγησης ή τα ψέματα από κάποιον με τον οποίο έχουν στενή σχέση, ακόμα κι αν είναι το δικό σας παιδί. Μια τέτοια κατάσταση θα καταφέρει να σας εκπλήξει, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να ενεργήσετε σωστά, αλλά όχι ακατόρθωτο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να αγοράσετε ένα δώρο, καθώς και χωρίς να έχετε λόγο να ευχαριστήσετε κάποιον. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα έχουν μια σημαντική δέσμευση ή ειδικές προσδοκίες που σχετίζονται με τους γονείς ή άλλους ηλικιωμένους συγγενείς. Μια συλλογή που σχετίζεται με αυτά είναι δυνατή. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για έναν αρραβώνα ή έναν γάμο, στον οποίο μπορεί να είστε καλεσμένοι τόσο στην πόλη που μένετε όσο και σε άλλη πόλη.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 23 – 29 Ιανουαρίου 2023, πρόκειται να ασχοληθείτε με περισσότερη φροντίδα και εργασίες που σχετίζονται με άτομα από τη δική σας οικογένεια ή συγγενείς. Θα έχετε περισσότερες επαφές με άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας με διάφορα προβλήματα. Είναι πολύ πιθανό να βασιστούν σε εσάς για την επίλυσή τους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, περισσότεροι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν μια χάρη ή για συμβουλές, για συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα χρεωθείτε με περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικιακά προβλήματα, με πληρωμές διαφόρων λογαριασμών σημαντικών για το νοικοκυριό σας. Οικονομικά, η εβδομάδα φέρνει ασφάλεια στο σπίτι σας, χάρη στις πράξεις ή τα έσοδα όλων των μελών της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα ζήσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με μια γυναίκα που γνωρίσατε σχετικά πρόσφατα. Οι άνδρες πρόκειται να γνωρίσουν και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Να είστε ανοιχτοί στο να μαθαίνετε νέα πράγματα από αυτούς, ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν με τη δική σας κατανόηση. Στην προσωπική σας ζωή και στην αγάπη, μπορεί να προκύψει ένταση που σχετίζεται με την εκδήλωση ζήλιας, μια δυσάρεστη παρεξήγηση ή ως αποτέλεσμα της παρέμβασης άλλων ανθρώπων στις σχέσεις σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εξετάσετε πολύ πιο σοβαρά τα προβλήματα του νοικοκυριού ή της περιουσίας σας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές ή καινοτομίες στο σπίτι που ζείτε. Θα είναι πιο δύσκολο να λύσετε προβλήματα ιδιοκτησίας, στα οποία εμπλέκονται και άλλοι ενδιαφερόμενοι, οι συγγενείς, οι γείτονές σας και άλλοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες να προσπαθήσουν να μην σκέφτονται παρελθόντα γεγονότα, απώλειες ή αποτυχίες. Απελευθερωθείτε από τον φόβο ή την έλλειψη αυτοπεποίθησης που σας προκάλεσε. Αυτή τη στιγμή, μια ευνοϊκή αλλαγή αναπτύσσεται στη ζωή σας, έστω και αργά, που θα επηρεάσει την οικογένεια ή την καριέρα σας. Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια πιο αργή εξέλιξη για εσάς, αλλά αυτό δεν θα σας βλάψει.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.