,

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 16-22 Ιανουαρίου 2023

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2023 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, αποφύγετε να κάνετε σχέδια ακολουθώντας τις δικές σας επιθυμίες και ιδιοτροπίες. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους ανθρώπους με τους οποίους θα έχετε να κάνετε. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα απαιτήσει από εσάς μέγιστη αγνότητα και ειλικρίνεια σε πράξεις και σκέψεις. Οι προσπάθειες για ψέματα ή εξαπάτηση θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες, ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία προέρχονται. Αυτή την εβδομάδα κυρίως, αποφύγετε τις συγκρούσεις ή τις εκφράσεις ανυπομονησίας και εκνευρισμού στις σχέσεις σας με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς. Ακόμα κι αν αυτές οι καταστάσεις περάσουν γρήγορα, η πληγή ή η απογοήτευση που αφήνουν πίσω τους, θα έχει μόνιμο αντίκτυπο στις διαθέσεις των άλλων ανθρώπων. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να λύσετε μικρά αλλά σημαντικά οικιακά προβλήματα ή θα έχετε πάρα πολλές δεσμεύσεις με το σπίτι σας. Το μεγάλο σας πρόβλημα αυτή την εβδομάδα θα είναι η συναισθηματική και ψυχική σας αστάθεια, που μπορεί να προκαλέσει μικρά ή μεγάλα προβλήματα και αντιπαραθέσεις. Ορισμένες από τις ενέργειές σας από τους προηγούμενους μήνες αυτή την εβδομάδα θα αποδειχθούν επιτυχείς και θα σας φέρουν πρόοδο, απόκτηση ή κάποιο άλλο όφελος. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για την εναρμόνιση πολύπλοκων συζυγικών ή διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να ανησυχείτε για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου. Οι άνδρες πρέπει να προσέχουν τις πονηρές και υπολογιστικές φιλίες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Οι γυναίκες θα περάσουν μια εβδομάδα που θα πρέπει να είναι το στήριγμα της οικογένειάς τους. Πολλοί θα βασίζονται σε εσάς και εσείς οι ίδιοι θα μπορείτε να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει χώρος για παράπονα εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, η μεγαλύτερη δοκιμασία σας θα σχετίζεται με την ικανότητά σας να δημιουργείτε και να διατηρείτε καλή διάθεση, τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους ανθρώπους γύρω σας. Μέσα σας μπορεί να βιώνετε κάθε είδους απογοητεύσεις ή συναισθηματικό πόνο, αλλά η αποστολή σας αυτή την εβδομάδα είναι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στους άλλους. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε ένα γράμμα, ένα email ή ένα τηλεφώνημα από κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια αν έχετε τέτοια σχέδια. Μέσα στην εβδομάδα να είστε πιο προσεκτικοί στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανές απόπειρες να σας προκαλέσουν εσκεμμένα σε κάποιου είδους σύγκρουση. Επιπόλαιες ή λανθασμένες ενέργειες ενός συναδέλφου ή πελάτη μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη κατάσταση στον εργασιακό σας χώρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα πρέπει να ασχοληθούν προσεκτικά με τη διευθέτηση διαφόρων οικονομικών και νομισματικών θεμάτων, λόγω της λεπτότητας τους ή του κινδύνου να προκαλέσουν κάποια αστάθεια στον προσωπικό σας προϋπολογισμό. Πολλοί από εσάς θα περιμένετε να λάβετε χρήματα. Μπορεί να έχετε σοβαρές δεσμεύσεις που σχετίζονται με έγγραφα ή μια σύμβαση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία ενός συγγενή σας. Για τις γυναίκες, η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για κάθε είδους ταξίδι, εργασία που σχετίζεται με ταξίδια, μεταφορική δραστηριότητα ή τουρισμό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα νέα που θα λάβετε σχετικά με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας αυτή την εβδομάδα. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα προκύψουν μικρά απρόσμενα έξοδα, που θα φέρουν πρόσκαιρο άγχος για πιθανές δυσκολίες στον οικογενειακό προϋπολογισμό.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα οργανώνετε ή θα παρακολουθείτε συναντήσεις με διάφορα άτομα. Αυτά τα γεγονότα μπορούν να σας γεμίσουν θετικά συναισθήματα ή χάρη σε αυτά, να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες. Να είστε ρεαλιστές στη δουλειά σας και να ακολουθείτε αυστηρά την εκπλήρωση των καθηκόντων σας. Εάν δουλεύετε με χρήματα, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι για να μην κάνετε ένα δυσάρεστο λάθος ή γίνετε αντικείμενο απάτης κάποιου. Η ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα θα είναι ασταθής, μερικές φορές ασαφής, πιθανώς λόγω της επιθυμίας σας να εξελιχθούν πιο γρήγορα τα γεγονότα ή θα προκύψουν διάφορες αντιφάσεις, κυρίως λόγω της δικής σας συναισθηματικότητας και ευαισθησίας. Τα ερωτικά γεγονότα θα είναι πιο περίπλοκα για τους νεαρούς εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, που θα περάσουν από μια σοβαρή δοκιμασία των συναισθημάτων τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, αποφύγετε τις υποσχέσεις, καθώς έρχονται αλλαγές που θα καταστήσουν αδύνατη την εκπλήρωσή τους. Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όσους από εσάς εμπλέκονται σε δικαστικά ή νομικά θέματα. Οι άντρες θα έχουν μια ευνοϊκή εβδομάδα για ενέργειες που σχετίζονται με τα χρήματα, που θα σας βοηθήσουν σε κάποιο βαθμό να βρείτε την καλύτερη λύση σε μια δυσάρεστη ή περίπλοκη κατάσταση στη ζωή σας. Γενικότερα η εβδομάδα σου επιφυλάσσει διάφορες εκπλήξεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σχετίζονται με αγνώστους ή με κάποιον που θα έχει μελλοντική επιρροή στην οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα μπορούν να απολαύσουν ένα γεγονός που θα σχετίζεται με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Ίσως χρειαστεί να συμμετάσχετε εικονικά σε μια συγκέντρωση που θα γίνει μακριά σας και στην οποία δεν μπορείτε να παρευρεθείτε για διάφορους λόγους. Η εβδομάδα φέρνει νέα ή ένα γεγονός που θα αλλάξει κάπως τη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα εστιάσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας που σχετίζονται με το σπίτι σας. Θα ασχοληθείτε με μικρές, αλλά επείγουσες οικιακές επισκευές και αλλαγές. Μερικοί από εσάς μπορούν να περιμένουν συνομιλίες ή θα έχουν συγκεκριμένες ενέργειες που σχετίζονται με την αγορά ενός νέου σπιτιού, ακινήτου ή άλλου ακριβού αντικειμένου. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Δεν αποκλείονται αλλαγές στα σχέδιά σας, αλλά μόνο για όσους από εσάς θα προκύψουν απροσδόκητες ή ασυνήθιστες περιστάσεις. Εάν έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες για νέα από άτομα που ζουν σε άλλο οικισμό, μπορεί να μην συμβεί αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να μην είναι τόσο αισιόδοξοι, θετικοί όσο περιμένετε. Φυσικά, μια περαιτέρω εξέλιξη αυτών των πραγμάτων και μια αλλαγή της όλης κατάστασης είναι πιθανή τις επόμενες εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει ένταση που σχετίζεται με ένα έγγραφο ή ένα συμβόλαιο οικονομικής φύσης, μια παραλειπόμενη ή ξεχασμένη πληρωμή και άλλα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα έχουν μια απροσδόκητη κατάσταση ή δέσμευση που μπορεί να σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο, τραπεζική κάρτα ή πίστωση. Είναι πιθανό να υποτιμήσατε εκ των προτέρων την εμφάνιση μιας από αυτές τις καταστάσεις ή να μην εκπληρώσατε έγκαιρα τις δεσμεύσεις σας. Τέτοια λάθη ή παραλείψεις από την πλευρά σας μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις ή προβλήματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παρά τις αντιδράσεις σας, θα συνειδητοποιήσετε το γεγονός ότι όλα αυτά οφείλονται στην αποδιοργάνωση, την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή την απόσπαση της προσοχής σας. Τα μαθήματα ζωής που θα σας δοθούν αυτή την εβδομάδα, δεν θα σας βλάψουν ούτε θα σας εμπλέξουν σε άλυτες καταστάσεις. Στόχος τους θα είναι να σας διδάξουν με τον δύσκολο τρόπο πώς να οργανώσετε τη δική σας ζωή στο μέλλον. Η εβδομάδα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή αλλαγές στη ζωή των γυναικών που σχετίζονται με συγγενή. Στις σχέσεις σας με τις γυναίκες, προσέξτε να μην απογοητευτείτε από την ανειλικρινή φύση και τη διπροσωπία τους.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, η ανάπτυξη των αρχικών σας σχεδίων θα έχει μια απροσδόκητη έως και περίεργη εξέλιξη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για προκαθορισμένες συναντήσεις ή γενικές ενέργειες με άτομα που ζουν εκτός του τόπου διαμονής σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικά νέα κοντά και μακριά που σχετίζονται με τους συγγενείς ή τους οικογενειακούς φίλους σας. Οικονομικά η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς, γιατί θα μπορέσετε να βασιστείτε στη βοήθεια και τη συνεργασία διαφόρων ανθρώπων. Χρησιμοποιήστε αυτές τις καλές μέρες για να σταθεροποιήσετε την αγάπη και την προσωπική σας ζωή, να πάρετε σημαντικές, εφικτές αποφάσεις και στόχους για το μέλλον σας. Για τους γονείς που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο, η εκπαίδευση ή η καριέρα ενός παιδιού θα είναι θέμα ή προτεραιότητα για έναν άλλο σημαντικό λόγο. Κάθε είδους αλλαγή είναι δυνατή, αλλά με την ιδέα ότι θα έπρεπε να είναι προς το καλύτερο. Η διάθεσή σας αυτές τις επτά ημέρες θα είναι ασταθής, παρά τις θετικές τάσεις που σας δίνονται. Μπορεί να θέλετε περισσότερα για τον εαυτό σας ή να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για ορισμένα γεγονότα. Θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα καταφέρουν να σας φορτίσουν με θετικά συναισθήματα, αλλά σε γενικές γραμμές, όλα θα εξαρτηθούν από εσάς. Η εβδομάδα φέρνει νέες ευκαιρίες και τύχη, αλλά ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Οι άντρες θα πρέπει να δώσουν πιο σοβαρή προσοχή στις περίπλοκες σχέσεις που έχουν με μια γυναίκα, σύντροφο ζωής, συγγενή, κόρη ή αδερφή, φίλη. Αυτές οι σχέσεις είναι αρκετά περίπλοκες ή προβληματικές στο παρόν σας και θα απαιτήσουν κάποιες συμβιβαστικές ενέργειες και αποφάσεις εάν θέλετε να τις διατηρήσετε για το μέλλον. Οι γυναίκες θα έχουν διάφορες αφορμές για διασκέδαση, για ευχάριστες συναντήσεις και εμπειρίες κυρίως έξω από το σπίτι τους. Δεν θα σας λείψει η αφορμή για να μαζευτείτε, αλλά εσείς οι ίδιοι θα αποφασίσετε αν θέλετε να είστε εκεί ή όχι. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να αναζητάτε περισσότερη προσωπική άνεση για τον εαυτό σας παρά να τη δημιουργείτε για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα σας απασχολήσουν ή θα εμπλακείτε με κάποιο τρόπο με τα προβλήματα υγείας ενός συγγενούς ή φίλων σας. Θα είστε διανοητικά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε εξέλιξη αυτών των γεγονότων, και καλές και κακές. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα, αυτή την εβδομάδα να είστε στο μέγιστο βαθμό συγκεντρωμένοι για να μην κάνετε λάθη ή παραλείψεις. Η πιθανότητα διορθώσεων αργότερα είναι απίθανη. Γενικότερα, η εβδομάδα θα σας επιβαρύνει με περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι προσδοκίες σας για την επίτευξη συγκεκριμένων αποτελεσμάτων δεν θα πραγματοποιηθούν εντός αυτών των επτά ημερών. Πιθανώς επομένως, θα υπάρξουν σημαντικοί λόγοι ή περιστάσεις που δεν θα εξαρτηθούν από εσάς. Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη για όσους από εσάς θα ταξιδέψετε. Είναι πιθανές κάθε είδους απροσδόκητες καταστάσεις. Ένα από τα καλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα έχει να κάνει με ένα παιδί ή έναν νέο. Μπορεί να λάβετε νέα ή να βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με μια μελλοντική εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού και άλλα. Για όσους από εσάς είστε γονείς, η εβδομάδα φέρνει μια ευκαιρία στο δικό σας παιδί να αποδώσει ή να πετύχει. Οι άντρες θα έχουν μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων σημαντικών γεγονότων για αυτούς. Τα άτομα με τα οποία έχετε ήδη δημιουργήσει σοβαρές και σταθερές σχέσεις θα έχουν ευνοϊκή επιρροή στις υποθέσεις σας αυτές τις επτά ημέρες. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να βιώσετε κάποιες δυσάρεστες απογοητεύσεις, αλλά θα έχουν το νόημά τους ή θα είναι ένας τρόπος να σας κάνουν κάποιο μάθημα. Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πάρουν μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να επικοινωνήσετε ή να συνεργαστείτε με ένα δικαστικό ή νομικό ίδρυμα. Γενικά, τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας δύσκολα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας και αυτό δύσκολα θα σας εκπλήξει.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, είναι πιθανό να επισκεφτείτε έναν γιατρό ή να φροντίσετε την υγεία του συγγενή σας. Τα οικογενειακά προβλήματα που παραμένουν άλυτα αυτές τις επτά ημέρες, θα συνεχίσουν να σας απασχολούν. Θα είναι σημαντικό για εσάς να συνειδητοποιήσετε την ανάγκη να περιμένετε πιο ευνοϊκές συνθήκες για να τα επιλύσετε. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να αναβιώσετε μια παλιά ιδέα, να δώσετε νέα ώθηση σε κάτι που μέχρι τώρα ήταν στάσιμο. Η εβδομάδα θα σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε μια σημαντική επιτυχία που σχετίζεται με κάτι που ήδη ξεκινήσατε πριν από καιρό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για όσους η δουλειά τους σχετίζεται με ταξίδια, μεταφορές, επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να σκέφτεστε ή να συζητάτε μια νέα ευκαιρία εργασίας που περιλαμβάνει μια μετακόμιση σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Η γενική τάση αυτής της εβδομάδας είναι η επίτευξη οικονομικής σταθερότητας, τακτοποίηση οικονομικών υποθέσεων κ.λπ. Οι ευνοϊκές τάσεις θα καλύψουν μεγάλο μέρος των καθημερινών σας υποθέσεων και όλα τα άλλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας ενέργειες, αποφάσεις, φιλοδοξίες και προετοιμασία. Οι άντρες θα έχουν υποχρεώσεις με έναν γιο ή εγγονό, καθώς και με έναν άλλο άντρα νεότερο τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα επιστρέψετε σε μνήμες και εμπειρίες του παρελθόντος μέσα από μια απρόσμενη συνάντηση με άγνωστα άτομα. Η αγάπη θα μπορέσει να σας δείξει τη γενναιοδωρία της αυτή την εβδομάδα. Φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από άλλες συνθήκες, αλλά σε γενικές γραμμές, αυτές οι επτά ημέρες θα είναι μια εποχή για ρομαντισμό, ερωτικές περιπέτειες και νέες περιπέτειες. Οι γυναίκες θα μπορούν να απολαμβάνουν χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο μέσω συγγενών ή μέσω της εργασίας. Μπορεί να προκληθεί ένταση γύρω από ένα νεαρό άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας, κάποιον που μένει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο οικισμό. Η ένταση θα σχετίζεται με κάποια σύγκρουση, παρεξήγηση ή διαφωνία σε διάφορα θέματα της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε το παλιό σας έργο ή ιδέα, κάτι που σταματήσατε πριν από λίγο καιρό για κάποιο λόγο. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή αλλαγές στον χώρο εργασίας τους που προκαλούν ανησυχία. Κάπως θα σας ευνοήσουν κάποια στιγμή. Κάνετε υπομονή! Απρόσμενα γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα σας αναγκάσουν να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Είναι πιθανό να μην έχετε καν χρόνο να βιώσετε συναισθηματικά τις διάφορες καταστάσεις ακριβώς λόγω της δυναμικής της εξέλιξής τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην οικογένειά σας, θα περιμένετε νέα, μια επίσκεψη ή την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων στη ζωή ενός μέλους της οικογένειάς σας ή ενός συγγενή σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει έναν χωρισμό από ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου λόγω διαφόρων αλλαγών στη ζωή του της. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με έγγραφα, με συμβόλαιο οικονομικής φύσης ή άλλες διατυπώσεις που μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με μια ερωτική σχέση που έχετε αυτή τη στιγμή και τη μελλοντική της εξέλιξη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για υποθέσεις και δεσμεύσεις περιουσίας ή περιουσίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα απαιτήσουν επαφή με νομικό ή δικαστικό ίδρυμα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τους άνδρες, θα υπάρξουν αφορμές για διάφορες συγκεντρώσεις που θα απαιτήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο δώρο ή ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο γεύμα στο σπίτι σας. Όσοι από εσάς έχετε συγγενείς σε άλλη πόλη, χωριό ή χώρα θα βιώσετε τεταμένες καταστάσεις μαζί τους, που θα έχουν ατομική εξέλιξη σύμφωνα με τα προσωπικά ωροσκόπια των ενδιαφερομένων. Είναι πιθανό αυτά τα γεγονότα να σας επηρεάσουν συναισθηματικά, αλλά είναι απίθανο να σχετίζονται με μεγάλες ανατροπές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες μέσα από τις φιλικές τους σχέσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας φιλίας που θα εξελιχθεί σε μια σοβαρή ρομαντική ή επαγγελματική σχέση. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει με μια πρόσκληση σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Γενικότερα, αυτή την εβδομάδα θα έχετε αρκετές σημαντικές συναντήσεις ή συζητήσεις με γυναίκες, στις οποίες θα πρέπει να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023 θα πετύχετε δύσκολα αλλά σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες. Αυτές οι δεσμεύσεις και οι πράξεις σας θα σας συναντήσουν με κάποιους υποκριτές ή χειριστικούς ανθρώπους, αλλά οι καλοί άνθρωποι θα είναι μαζί σας αυτές τις επτά ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ επιτυγχάνετε αυτά τα σημαντικά αποτελέσματα για εσάς, θα αντιμετωπίσετε παθήσεις υγείας, προβλήματα αρτηριακής πίεσης, αϋπνία, ημικρανίες και άλλα, λόγω του μεγαλύτερου στρες που θα περάσετε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα δείτε πολύ πιο καθαρά την εξέλιξη και τη σημασία των αλλαγών που συμβαίνουν στη ζωή σας. Θα έχουν αντίκτυπο κυρίως στην προσωπική ή οικεία σας ζωή και θα είναι για το καλό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια συζήτηση στην οικογένειά σας που θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καλύτερη επιλογή των σχεδίων σας. Είναι πιθανό αυτές οι ενέργειες να πυροδοτούνται από την εμφάνιση νέων συνθηκών ή την εμφάνιση νέων ευκαιριών. Μπορεί να συζητάτε μια επερχόμενη οικογενειακή συγκέντρωση κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να υποδεχτείτε καλεσμένους ή να συναντήσετε άτομα που θα σας ενοχλήσουν ή θα σας επιβαρύνουν τα παράπονα και τα προβλήματά τους. Μπορεί να επισκεφτείτε το σπίτι συγγενών ή φίλων σε μια δυσάρεστη περίσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άντρες θα στεναχωρηθούν από νέα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών ή μια δυσάρεστη κατάσταση στο σπίτι σας. Αυτά τα πράγματα πιθανότατα θα έχουν συναισθηματικό χαρακτήρα και θα πρέπει να τα βιώσετε όσο πιο φιλοσοφικά γίνεται. Η αναζωπύρωση μιας παλιάς φιλίας ή γνωριμίας θα παίξει θετικό ρόλο στη ζωή σας αυτή την εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ ευνοϊκή για τις γυναίκες, που θα είναι τυχερές τόσο στις χρηματικές τους υποθέσεις, όσο και στην υλοποίηση διαφόρων σημαντικών σχεδίων. Αποφύγετε προβλήματα ή δυσάρεστα άτομα στο χώρο εργασίας σας γιατί μπορεί να σας φέρουν σε μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Η εβδομάδα θα είναι πολύ δυναμική στην επικοινωνία σας με παιδιά ή με εγγόνια που ζουν σε απόσταση από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα παρακολουθήσετε και θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την ανάπτυξη γεγονότων και δεσμεύσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει. Σε αυτές τις επτά ημέρες, οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Η εβδομάδα θα είναι οικονομικά ευνοϊκή ανεξάρτητα από την επαγγελματική σας κατάσταση ή τις πηγές εσόδων σας. Είναι δυνατές διάφορες κοινές ενέργειες με μέλη της οικογένειάς σας ή με άλλους συγγενείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ενθουσιαστείτε με την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων στην οικογένεια των ανθρώπων που είναι φίλοι σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να συζητήσετε ή να λάβετε αποφάσεις που σχετίζονται με τον δικό σας γάμο ή την οικογένειά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορεί να περιμένετε διάφορα νέα, προτάσεις ή έγγραφα που θα σας ωφελήσουν με αποδείξεις μετρητών αυτή την εβδομάδα ή στο εγγύς μέλλον σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να δεσμευτείτε για ένα έγγραφο ή ένα συμβόλαιο που θα επηρεάσει το σπίτι σας ή άλλο ακίνητο που κατέχετε. Οι άντρες θα έχουν διαφορετικές περιστάσεις για πιο δυναμικές συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους. Μπορεί να είστε μέρος μιας συγκέντρωσης που σχετίζεται με τον φίλο σας σε μια χαρούμενη ή λυπηρή περίσταση. Αυτή την εβδομάδα θα θυμάστε με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σας, την εξέλιξη των οποίων θα επιδιώξετε στο μέλλον. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την αποκατάσταση ξεχασμένων σχέσεων με γνωστούς και φίλους. Οι γυναίκες θα περάσουν επτά αναπτυξιακά απρόβλεπτες ημέρες. Θα προκύψουν μια ποικιλία από απροσδόκητες καταστάσεις, σχέσεις, επαφές και δεσμεύσεις. Θα έχετε απροσδόκητες εμπειρίες με άτομα που μπορεί να μην είστε τόσο κοντά. Σας περιμένουν ενδιαφέρουσες στιγμές και κάθε εμπειρία θα έχει τον δικό της ιδιαίτερο σκοπό στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε έναν αντίθετο άνεμο για να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας που σχετίζονται με το σπίτι σας. Ό,τι και να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα μπορείτε να το κάνετε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερα έξοδα, μερικά από τα οποία θα έχουν να κάνουν με άτομα εκτός σπιτιού. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με άγνωστα άτομα, ειδικά αν έχει σχέση με χρήματα. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για τακτοποίηση εγγράφων ή άλλων δεσμεύσεων που σχετίζονται με το σπίτι σας, το προσωπικό σας αυτοκίνητο ή άλλο ακίνητο που έχετε. Η αποτυχία ή το προσωπικό δράμα στη ζωή ενός αγοριού ή ενός άνδρα θα είναι αφορμή για να μιλήσετε και να αναζητήσετε την απαραίτητη βοήθεια, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι πολύ θετικά αυτές τις επτά ημέρες. Για τους άνδρες, αυτή η εβδομάδα φέρνει απροσδόκητα γεγονότα ή αλλαγές στη δουλειά ενός μέλους της οικογένειας, που θα αποτελέσουν αφορμή για συναισθηματικές και δυναμικές συζητήσεις. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει με μια απροσδόκητη προσφορά για μια νέα δουλειά, για πρόσθετη εκπαίδευση ή δραστηριότητα μερικής απασχόλησης. Εάν αυτή την εβδομάδα βασιστείτε στη βοήθεια ή τις επαφές κάποιου άλλου ατόμου που σας υποσχέθηκε βοήθεια, μπορεί να απογοητευτείτε από την ανεκπλήρωτη υπόσχεση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι γυναίκες θα μπορέσουν να ξεπεράσουν σχετικά γρήγορα μια πάθηση υγείας ή μια αγχωτική κατάσταση. Σε γενικές γραμμές, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έχετε περισσότερο κουράγιο για να αποχωριστείτε πράγματα από το παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 16 – 22 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε την τάση να ακούτε περισσότερο τις συμβουλές ή τα σχόλια των γύρω σας. Μερικές φορές ακόμη και άτομα που θεωρείτε εχθρούς σας μπορούν να έχουν τέτοια επιρροή πάνω σας. Το πώς θα αισθάνεστε αυτή την εβδομάδα και το αν θα είστε σε θέση να πάρετε τις σωστές αποφάσεις θα εξαρτηθεί επίσης από την ικανότητά σας να ψάξετε μέσα από τις πληροφορίες και να βρείτε μόνοι σας την αλήθεια όταν την αναζητάτε. Η αλήθεια και οι σωστές αποφάσεις δεν απαιτούν από εσάς να ξεκινήσετε λογομαχίες ή συγκρούσεις. Αυτή η εβδομάδα φέρνει για πολλούς από εσάς δυσάρεστα νέα ή εμπειρία που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι δουλειές του σπιτιού σας θα είναι περισσότερες και θα θέλετε περισσότερο χρόνο για τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και φιλίες. Είναι πιθανό να είστε περιορισμένοι, να μην έχετε αρκετή ανεξαρτησία και αυτό μπορεί να είναι λόγος για κακή διάθεση ή κατάθλιψη. Αυτή η εβδομάδα θα είναι δυσμενής για ταξίδια ή θα ταξιδέψετε σε μια δυσάρεστη περίσταση. Εάν η εργασία σας περιλαμβάνει ταξίδια ή μεταφορές, θα υπάρξουν διάφορες αναποδιές ή δυσκολίες που σχετίζονται με καιρικές συνθήκες, παραλείψεις ή χαμένες δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να πραγματοποιήσετε σημαντικές επαγγελματικές δεσμεύσεις και γενικότερα όποιες εργασίες σχετίζονται με τη δουλειά. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με καλή οργάνωση και κίνητρο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι άνδρες θα έχουν επείγουσες δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποιο μέλος της οικογένειας. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ένταση λόγω του σύντομου χρόνου που θα έχετε για να τα ολοκληρώσετε ή για κάποιο άλλο λόγο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα εστιάσετε κυρίως στην ολοκλήρωση επαγγελματικών έργων ή εργασιών που έχετε ήδη ξεκινήσει πριν δεσμευτείτε για νέα. Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στη δουλειά, πιθανότατα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μετά από αυτήν την εβδομάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες θα είναι πολύ πιο αποφασισμένες να αφήσουν δυσλειτουργικές σχέσεις, έργα ή επιθυμίες στο παρελθόν. Θα θελήσετε να αφοσιωθείτε σε πράγματα που μπορούν πραγματικά να συμβούν φέτος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για ταξίδια και για την υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με άτομα, υπηρεσίες, ιδρύματα που βρίσκονται σε άλλη πόλη ή χώρα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading