Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2023 ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα παρακολουθείτε στενά τα οικογενειακά προβλήματα φίλων ή γειτόνων, αλλά λόγω της επιθυμίας σας να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο στην επίλυσή τους. Η κατάσταση εκεί θα είναι λεπτή και η παρέμβασή σας πρέπει να είναι πολύ καλά μετρημένη. Αυτές τις επτά ημέρες, καλό θα είναι να αποφύγετε τις οικονομικές σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε σημαντικές σχέσεις. Τέτοια γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση στη σχέση σας. Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα του σπιτιού σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα που θα προκύψουν από υπαιτιότητα κάποιου μέλους της οικογένειάς σας. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αντικαταστήσετε μια ηλεκτρική συσκευή, να είστε προσεκτικοί με μια τέτοια αγορά. Αυτή την εβδομάδα πρόκειται να λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την καριέρα, την επιχείρηση ή κάποια άλλη δραστηριότητα που πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά. Μην βιαστείτε να μοιραστείτε οτιδήποτε πριν αποφασίσετε. Οι άνδρες αυτή την εβδομάδα έχουν να αντιμετωπίσουν κάποια δύσκολα οικιακά προβλήματα. Να είστε προσεκτικοί με τις αγορές σας αυτή την εβδομάδα, δεν θα λείψουν οι δελεαστικές προσφορές, αλλά τα προβλήματα θα προκύψουν μετά. Εάν εμπλέκεστε σε μια νομική ή δικαστική υπόθεση, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις, αναβολές ή άλλες απροσδόκητες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα. Γενικά, να είστε προετοιμασμένοι για εμπόδια. Οι ερωτικές ή οικογενειακές σχέσεις θα είναι περίπλοκες για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η ένταση που θα προκύψει αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να οφείλεται στο μεγαλύτερο άγχος στην καθημερινότητά σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να δώσετε περισσότερη προσοχή στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να κατανοήσετε τις ανάγκες του. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια σοβαρή δοκιμασία για κάποιους από εσάς που σχετίζεται με νέες ή ασταθείς σχέσεις αγάπης.


ΤΑΥΡΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα παρακολουθείτε προσεκτικά την ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων και υποθέσεων που σχετίζονται με ένα έγγραφο, σύμβαση ή άλλα διοικητικά θέματα. Μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση, η οποία πιθανότατα θα σχετίζεται με το τέλος μιας επαγγελματικής δέσμευσης ή προσωπικής σχέσης, με κάποιου είδους μετακόμιση ή χωρισμό. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, κάθε λέξη, απόφαση ή πράξη σας, θα πρέπει να είναι καλά μελετημένη και να μην βιαστείτε σε τίποτα. Γενικότερα, έχετε μπροστά σας μια ευνοϊκή εβδομάδα για να τελειώσετε δυσάρεστα πράγματα ή προβλήματα που σας απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες. Θα έχετε την τάση να κάνετε συμβιβασμούς για τους οποίους δεν ήσασταν έτοιμοι μέχρι τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα βιώσετε τύχη ή ένα άλλο ευχάριστο συναίσθημα που σχετίζεται με μια συνάντηση, ένα ταξίδι ή μια επίσκεψη. Τα νέα αυτή την εβδομάδα θα είναι σημαντικά για τις εργασιακές, κοινωνικές ή πολιτικές σας δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες θα βιώσουν ένα δυσάρεστο γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή ή έναν φίλο που θα βρεθεί σε κάποια δυσάρεστη κατάσταση. Σε αυτό το διάστημα, αποφύγετε πάση θυσία τις συγκρούσεις, καθώς η πιθανότητα να κερδίσετε είναι σχεδόν μηδενική. Οι γυναίκες θα έχουν ανησυχίες που σχετίζονται με μια στενή γυναίκα ή έναν φίλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε χαρούμενοι για νέα ή μια συζήτηση που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε πολλά χρόνια.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέες επαφές με άτομα με τα οποία θα έχετε επαγγελματικές ή προσωπικές σχέσεις. Αυτές οι συναντήσεις σίγουρα θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο μέλλον σας. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει να είστε αφελείς και να αποδέχεστε με ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη κάθε νέο άτομο στη ζωή σας. Είναι πάντα καλό να αφιερώνετε χρόνο για να γνωρίσετε κάθε άτομο. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με διάφορες αφορμές για χαρά, με εμπειρία ευχάριστες στιγμές, με εύρεση διεξόδου από δυσάρεστες καταστάσεις κυρίως στις προσωπικές ή οικογενειακές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να έχετε ευχάριστες εμπειρίες στον έρωτα που σχετίζονται με μια νέα ή παλιά σχέση αγάπης. Τα γεγονότα αυτών των επτά ημερών, θα αφήσουν το στίγμα τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα σηματοδοτήσουν μια νέα εξέλιξη σε μια σχέση που είναι σημαντική για εσάς. Γενικά, η εβδομάδα υπόσχεται μια ευχάριστη περίοδο, ειδικά αν καταφέρετε να αποφύγετε ανεπιθύμητες συγκρούσεις και αντιθέσεις. Αποφύγετε τις απαισιόδοξες διαθέσεις ή τον θυμό για μικροπράγματα. Για τους άνδρες, ένα γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας θα είναι αφορμή για συζητήσεις με συγγενείς και φίλους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα ως αποτέλεσμα των λανθασμένων αποφάσεων και πράξεών της. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξει ένταση στις αισθηματικές ή οικογενειακές σας σχέσεις που σχετίζονται με ένα οικονομικό έγγραφο ή χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, οι γυναίκες θα χαρούν ένα δώρο ή ένα υλικό απόκτημα. Οι κύριες εκπλήξεις μέσα στην εβδομάδα θα συμβούν στο σπίτι σας ή θα σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την οικογένειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε συναντήσεις και επαφές με ιδιαίτερα άτομα που μπορεί να είναι οι παλιοί σας φίλοι ή αυτοί που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτές τις επτά ημέρες. Άτομα από τον στενό κύκλο των συγγενών σας, θα έχουν ευνοϊκό αντίκτυπο στις υποθέσεις σας. Για κάποιους από εσάς, θα υπάρχει μια μικρή ανησυχία σχετικά με ένα οικονομικό παραστατικό ή πληρωμή που θα χρειαστεί να γίνει αυτή την εβδομάδα. Θα μπείτε στον πειρασμό να το αναβάλετε, αλλά ίσως δεν θα είναι σοφό να πάρετε τέτοια απόφαση. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν έξοδα που σχετίζονται με την υγεία ενός μέλους της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε λογικοί και να προσπαθήσετε να παραμείνετε υγιείς. Οι νέες ρομαντικές γνωριμίες για τους άντρες που δημιουργούνται αυτές τις επτά ημέρες, θα έχουν πιθανότητες ευνοϊκής εξέλιξης, αρκεί να μην πρόκειται για εξωσυζυγική σχέση. Οι εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα θα σχετίζονται με το παρελθόν σας, προηγούμενες επαγγελματικές επαφές, παλιούς φίλους κ.λπ. Μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη στιγμή για κάποιους από εσάς, η οποία θα σχετίζεται με μια ανεπιθύμητη επιδείνωση της κατάστασης της υγείας ενός ατόμου που γνωρίζετε. Οι γυναίκες θα λάβουν σημαντικές ειδήσεις και πληροφορίες που θα αποτελέσουν τη βάση για τη λήψη αποφάσεων ή νέων σχεδίων για φέτος. Η εβδομάδα μπορεί να φέρει πολύπλοκα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν που σχετίζονται με οικιακές αναταραχές στο σπίτι σας ή αστοχία εξοπλισμού όπου εργάζεστε.

ΛΕΩΝ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα επιβαρύνετε υπερβολικά τον εαυτό σας με διάφορα γεγονότα στη ζωή ανθρώπων από τον συγγενικό σας κύκλο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, είναι πιθανές αλλαγές μέσα στο σπίτι όπου ζείτε ή θα πάρετε μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει τη δική σας οικογένεια. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε συζητήσεις, θα συζητήσετε οποιαδήποτε ιδέα οικονομικής φύσεως. Μπορεί να λάβετε ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο, συμβόλαιο ή πίστωση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα προκύψει ένας απρόσμενος λόγος για ταξίδι για κάποιους από εσάς. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα τέτοιο ταξίδι θα περιλαμβάνει ένα ακίνητο που κατέχετε σε άλλη τοποθεσία. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή όταν ταξιδεύετε και να γνωρίζετε τις καιρικές συνθήκες ή την οδική κυκλοφορία. Η εβδομάδα θα είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής σας. Θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε, εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Θα βρείτε τρόπους να αφοσιωθείτε σε
πράγματα που πιστεύετε ότι θα σας φέρουν πραγματική επιτυχία μέσα στην εβδομάδα. Θα έχετε γενικά την επιλογή να κάνετε αυτό που πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Για τους άντρες, τα καλά και τα κακά θα έχουν να κάνουν σε μεγάλο βαθμό με ανθρώπους κοντά και μακριά, με ταξίδια ή με κάποιες εικονικές επαφές και επικοινωνία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα βρείτε έναν τρόπο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάποια αγορά για τον εαυτό σας ή για την οικογένεια, η οποία και πάλι θα σχετίζεται κυρίως με την άνεσή σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για πωλήσεις, αν ασχολείστε με τέτοιες. Οι γυναίκες θα έχουν αρκετά καθήκοντα και δεσμεύσεις που σχετίζονται με παιδιά ή εγγόνια, μικρότερους αδελφούς ή αδελφές. Οποιαδήποτε γεγονότα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με αυτά θα προκύψουν. Δεν αποκλείεται μια συγκέντρωση που σχετίζεται με ένα γεγονός της ζωής τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα ασχοληθείτε με την εκπλήρωση μιας υπόσχεσης που δώσατε σε συγγενή σας. Αυτή η εβδομάδα φέρνει σημαντικά οικογενειακά γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή ή φίλου. Για κάποιους από εσάς, θα υπάρξει μια ανησυχία που σχετίζεται με την υγεία ή μια άλλη δύσκολη κατάσταση στη ζωή ενός αγαπημένου προσώπου που ζει σε άλλο κατοικημένο μέρος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την επίλυση οικιακών προβλημάτων στο σπίτι, τη διευθέτηση εγγράφων ιδιοκτησίας, την αγορά πραγμάτων για το σπίτι κ.λπ. Μπορεί να εκπλαγείτε από ένα δώρο ή ένα απόκτημα για το σπίτι. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε δυσανεξία σε κάθε χειραγώγηση, ίντριγκα, απόπειρα εξαπάτησης ή κουτσομπολιού. Θα σπεύσετε να ξεσπάσετε και θα τείνετε ακόμη και να κλιμακώσετε ένα τέτοιο πρόβλημα για να βάλετε κάποιον στη θέση του και να αποκαλύψετε την αλήθεια για τις πράξεις του. Σε τέτοιες καταστάσεις όμως, επιβάλεται μεγαλύτερος αυτοέλεγχος, γιατί σαν καταιγίδα μπορείτε να σαρώσετε σημαντικές σχέσεις ή να προσβάλετε κάποιον που δεν φταίει για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Οι άνδρες θα έχουν περισσότερη δουλειά και διαφορετικά καθήκοντα να εκτελέσουν. Κάποια από αυτά θα μείνουν από την περασμένη χρονιά, κάτι που θα απαιτήσει πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στην εφαρμογή τους. Γενικά, η εβδομάδα σας φέρνει ευχάριστες εμπειρίες και σημαντικές ευκαιρίες για απόδοση. Δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες αυτές τις επτά ημέρες. Οι γυναίκες θα εκπλαγούν από την εμφάνιση ή την εξέλιξη κάποιων γεγονότων αυτή την εβδομάδα. Εκπλήξεις μπορεί να έρθουν και μέσω συγγενών και φίλων σας. Θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη ιδέα για το πώς να εφαρμόσετε τις εργασίες σας κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, ώστε να επιτύχετε πραγματικά και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Οι υποσχέσεις που θα λάβετε θα απαιτήσουν προσοχή, καθώς η εκπλήρωσή τους δεν θα σας φέρει αυτό που θα έχετε ως προσδοκία.

ΖΥΓΟΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα έχετε μια δύσκολη συζήτηση ή μια δύσκολη συνάντηση με μια γυναίκα που μπορεί να προκαλέσει διαφορετικά συναισθήματα ή απαντήσεις. Αυτά τα γεγονότα μπορεί να αφορούν την ίδια ή την προσωπική σας ζωή, η οποία μπορεί να εκληφθεί ως απροθυμία ή ανεπιθύμητη παρέμβαση. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει να αναζητήσετε πιο αποφασιστικά λύσεις και συγκεκριμένες ενέργειες για την επίλυση δυσάρεστων προβλημάτων που για κάποιο λόγο συνεχίζετε να αναβάλλετε. Οι ευχάριστες στιγμές αυτές τις επτά ημέρες μπορεί να αποτελέσουν τη βάση κάποιων μελλοντικών αλλαγών στη ζωή σας, όπως ένα νέο σπίτι, κάποιο είδος μετεγκατάστασης, μια νέα δουλειά και άλλα. Αυτή η εβδομάδα θα απαιτήσει από εσάς να ξοδέψετε τα χρήματά σας πιο συνετά, καθώς θα προκύψουν δελεαστικές ευκαιρίες να αγοράσετε κάποια πράγματα σε τιμή ευκαιρίας ή να κάνετε μια πιθανή επένδυση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια στον προϋπολογισμό σας. Σε  γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα σας δώσει τύχη στο να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα, αλλά αυτό δεν αποκλείει την αυξημένη προσοχή από μέρους σας για να προστατευτείτε από λάθη και απόπειρες απάτης. Οι άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να επιτύχουν σημαντικές επιτυχίες ή να λάβουν αναγνώριση για τη δουλειά που έχουν κάνει. Οικονομικά θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε σταθερότητα ή καλά έσοδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να δείχνουν αυτοπεποίθηση, να επιβάλλουν τη δική τους θέληση και επιθυμίες. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις ειδήσεις, την εξέλιξη των γεγονότων και προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση που ζείτε. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η μοίρα θα σας δώσει ένα μάθημα σοφίας που μπορείτε να αποκτήσετε μέσα από μια συγκεκριμένη εμπειρία ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα εξετάσετε και θα σχεδιάσετε μια αλλαγή στη ζωή σας που σχετίζεται με μια νέα οικογένεια, ένα νέο σπίτι, μια νέα δουλειά ή άλλο σημαντικό εγχείρημα. Μερικοί από εσάς θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα μιας κληρονομικής περιουσίας, περιουσιακών στοιχείων ή εγγράφων ενός ατόμου που δεν βρίσκεται στη ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει ένα απρόσμενο οικιακό πρόβλημα στο σπίτι σας, το οποίο θα μπορέσετε να λύσετε μέσα σε λίγες μέρες. Εάν έχετε προσδοκίες για συμφωνία οικονομικής φύσης ή λήψη χρημάτων, είναι απίθανο να έχετε εκπλήξεις. Ένταση μπορεί να προκύψει με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο στην οικογένειά σας που βρίσκεται στα πρόθυρα να κάνει ένα δυσάρεστο λάθος στη ζωή του. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια μεγαλύτερων αποστάσεων, για ανάπτυξη σχέσεων με άτομα του εξωτερικού ή με ξένους στη χώρα που ζείτε. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να αναζητάτε την πηγή ή την αιτία ορισμένων δυσάρεστων σχολίων για εσάς. Οι άντρες θα έχουν σημαντικές και ενδιαφέρουσες επαφές με γυναίκες, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι σε μια δυσάρεστη περίσταση. Οι σχέσεις σας με τις γυναίκες με τις οποίες συνεργάζεστε θα απαιτούν προσοχή. Οι φίλοι σας θα χρειαστούν εσάς και την προσοχή σας, αλλά μην χάνετε χρόνο. Οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβούνται να δεχτούν μια απροσδόκητη πρόταση. Μπορεί να είναι η βάση μιας ευνοϊκής αλλαγής για εσάς. Ίσως να μην μπορείτε να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες αυτού που σας προσφέρεται αυτή τη στιγμή. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα είστε ευχαριστημένες με μια απόκτηση που σχετίζεται με το σπίτι σας ή άλλου είδους ιδιοκτησία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα απογοητευτείτε από νέα ή πράξεις ενός άνδρα που είναι συγγενής, φίλος ή συνάδελφός σας. Θα μπορούσατε να τον συγχωρήσετε για τις πράξεις του λόγω έλλειψης εμπειρίας ζωής ή ανατροφής, αλλά αυτό είναι απίθανο να αλλάξει τα συναισθήματά σας συνολικά. Εάν πρέπει να ταξιδέψετε αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί με τις αποσκευές, τα εισιτήρια, το προσωπικό πορτοφόλι και οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό για αυτό το ταξίδι. Η εβδομάδα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, αλλά θέλει μεγαλύτερη προσοχή στην προετοιμασία. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες σχετικά με τη λήψη χρημάτων ή ένα οικονομικό έγγραφο, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας εκπλήξει. Πιθανή σύγκρουση ή διαφωνία με κάποιον που θα εμπλακεί σε αυτή την κατάσταση. Πολλοί από εσάς θα θυμούνται την εβδομάδα με ένα σημαντικό γεγονός που περιλαμβάνει έναν γιο, ανιψιό, εγγονό ή άλλο νεαρό άνδρα στον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Μέσα σε αυτές τις επτά ημέρες, θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες για την οικογένεια ή για τα δικά σας παιδιά. Οι άντρες θα επηρεαστούν στις αποφάσεις τους από μια γυναίκα που μπορεί να είναι μητέρα, αδερφή, σύζυγος κ.λπ. Αυτό είτε θα τους βοηθήσει να λύσουν κάποια προβλήματα, είτε θα τους δημιουργήσουν νέα. Όλα θα είναι ατομικά, αλλά θα περάσουν γρήγορα. Όσοι χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες γνωριμιών ή στα social θα δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που ακόμα κι αν δεν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό, θα παραμείνει ως φιλία. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν κινδύνους που σχετίζονται με τα χρήματα. Μην κάνετε αγορές που δεν είναι τόσο σημαντικές για την οικογένεια ή τον εαυτό σας. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν λαμβάνετε προσφορές που σχετίζονται με τυχόν μειώσεις, με ευνοϊκές εκπτώσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, θα βιώσετε συναισθηματικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας, του οποίου τα σχέδια θεωρείτε πολύ επικίνδυνα και ακόμη και ανέφικτα. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε και δεν πρέπει να επηρεάσετε τις αποφάσεις των άλλων και αυτό θα σας προκαλέσει επιπλέον άγχος. Αυτή η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για οικονομικές ή επαγγελματικές σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε ήδη φιλικές ή επαγγελματικές επαφές. Χάρη στην πρόταση, την ιδέα ή τη βοήθεια κάποιου, θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε στον εαυτό σας ένα καλύτερο ή επιπλέον εισόδημα εάν έχετε έναν τέτοιο στόχο. Σε γενικές γραμμές, η εβδομάδα θα ευνοήσει τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και πάλι καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να μην ξεφύγετε από την πραγματικότητα στην οποία ζείτε. Είναι πιθανό να εκπλαγείτε από μια προσφορά για δάνειο, για καλύτερο μισθό κλπ. Οι άνδρες θα είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη των υποθέσεων τους και θα αρχίσουν να κάνουν νέα σχέδια για το κοντινό τους μέλλον. Θα έχετε την τάση να ακούτε ή να ακολουθείτε τις συμβουλές των ανθρώπων κυρίως του φιλικού σας κύκλου. Τα ιδιοκτησιακά σας σχέδια ή οι εργασίες σας θα έχουν καλή εξέλιξη. Τα χρήματα δύσκολα θα είναι πρόβλημα. Οι γυναίκες θα έχουν φώτιση για το πώς να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση, τι να κάνουν για να απελευθερωθούν από επαχθείς σχέσεις. Μέσα από όνειρα ή διαισθητικά, θα βρείτε απαντήσεις σε σημαντικές ερωτήσεις, αμφιβολίες ή ανησυχίες. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε περίεργες εμπειρίες αγγίζοντας το παραφυσικό, το αόρατο στη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 9 έως τις 15 Ιανουαρίου 2023 θα διανύσετε μια δυναμική εβδομάδα στην οποία θα μπορέσετε να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες, ανάλογα με τις δικές σας φιλοδοξίες και δραστηριότητα. Σίγουρα αυτές τις επτά ημέρες δεν θα σας λείψουν οι ευκαιρίες ή οι ευκαιρίες. Όλα θα εξαρτηθούν από το τι μπορείτε να δεσμευτείτε και τις δυνατότητες πραγματοποίησης που έχετε. Η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη για απρογραμμάτιστες, απροσδόκητες συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Στο χώρο εργασίας σας, μπορεί να προκύψει μια κατάσταση κατά την οποία συζητούνται οι ενέργειες ενός ατόμου από την ομάδα σας. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να έχει σχέδια για μια αλλαγή ή τα γεγονότα στη συλλογική σας να το απαιτούν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις, καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις ή δυσκολίες διαφορετικής φύσης. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι σταματημένη και σίγουρα θα είναι πιο ενεργή ή πιο ενδιαφέρουσα από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να ακολουθούν ορισμένα γεγονότα, να περιμένουν την εξέλιξή τους. Μπορεί να έχετε την τάση να αγχώνεστε εύκολα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί πολύ και από την πνευματική σας ανάπτυξη. Η εβδομάδα θα ευνοήσει τα ταξίδια σας καθώς και τις επαφές σας. Οι γυναίκες αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουν με ένα μέλος της οικογένειας για μια συγκέντρωση στο σπίτι τους ή για ένα άλλο σημαντικό γεγονός που έρχεται στον κύκλο των συγγενών. Κάποιοι από εσάς μπορεί να περιμένετε επισκέπτες στο σπίτι που θα μείνουν στο σπίτι σας για λίγες μέρες. Μπορεί να βιώσετε μια δυσάρεστη κατάσταση στην ερωτική σας ζωή . Για κάποιους, αυτά τα γεγονότα μπορεί να έχουν να κάνουν με έναν χωρισμό ή με την αποκάλυψη δυσάρεστων αληθειών και πράξεων.

ΙΧΘΥΕΣ
Την εβδομάδα 9 – 15 Ιανουαρίου 2023, τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντική επιτυχία για εσάς. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος λόγω βιασύνης ή αλαζονείας να βιώσετε μια μάλλον δυσάρεστη απώλεια. Για κάποιους από εσάς, αυτά τα πράγματα μπορεί να έχουν να κάνουν με χρήματα ή ένα έγγραφο που είναι σημαντικό για εσάς. Αυτή την εβδομάδα, κάποιοι από εσάς θα περιμένουν μια συγκεκριμένη απάντηση ή την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας που σχετίζεται με την πώληση ή την αγορά κάποιου ακινήτου ή αντικειμένων. Σε γενικές γραμμές, δεν πρέπει να αναμένονται εκπλήξεις από αυτή την άποψη. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η ευπιστία σας ή η επίδειξη αφέλειας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να προκαλέσει μια απόπειρα χειραγώγησης ή εξαπάτησης από την πλευρά ενός άλλου ατόμου. Το καλό είναι ότι θα νιώσετε πολύ γρήγορα και δεν θα επιτρέψετε απώλεια ή κακό στον εαυτό σας. Από την άλλη, ένα τέτοιο γεγονός θα σας διδάξει ένα σημαντικό μάθημα ζωής. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποια ενδιαφέροντα ή σημαντικά γεγονότα θα συμβούν στη ζωή όσων από εσάς είστε γονείς και των οποίων το παιδί ζει σε άλλη πόλη ή χώρα. Μια είδηση ​​ή προσφορά που σχετίζεται με χρήματα θα βρεθεί στο επίκεντρο των γεγονότων την ερχόμενη εβδομάδα. Οι άνδρες θα βιώσουν μια ευχάριστη έκπληξη που σχετίζεται με ένα παιδί ή νέους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Είναι πιθανό αυτή η έκπληξη να σχετίζεται με μια επερχόμενη επίσκεψη ή κάποιο άλλο μεγάλο γεγονός. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα ανυπομονείτε για ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα με κάποιον σημαντικό για εσάς. Οι γυναίκες θα βιώσουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις που θα τις βοηθήσουν να οργανώσουν κάποια σημαντικά σχέδια για τον επόμενο μήνα. Δεν αποκλείονται απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες. Μέσα στην εβδομάδα θα είναι σημαντικό να απελευθερωθείτε από κάποιες δυσάρεστες υποχρεώσεις και σχέσεις. Παρακολουθήστε προσεκτικά τις επαφές σας με άλλα άτομα, μην βιαστείτε σε ενέργειες ή αποφάσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.