Υπάρχουν άντρες, που το μόνο που θέλουν κυρία μου, είναι το κορμί σου. Σε είδαν, τους τρέλανες και θέλουν να σε “αποκτήσουν” ή έχουν καιρό να πάνε με γυναίκα, βρίσκουν μια στα γούστα τους και σου λένε “Tι θες κοπέλα μου; Σχέση; Εγώ!”. Κάνουν μαζί σου μια σχέση, φοράνε όσες μάσκες χρειαστεί (υπομονή έχουν) και όταν χορτάσουν, απομακρύνονται και φεύγουν με μια δικαιολογία. Μένεις εσύ με τα “γιατί”, χωρίς να ξέρεις τον πραγματικό λόγο και αυτό γιατί δεν έχουν τα κότσια να σου πουν απ’ την αρχή τι θέλουν ή ξέρουν ότι θα λάβουν αρνητική απάντηση. Άλλοι το λένε απ’ την αρχή και μπράβο τους, άλλοι πληρώνουν για να το έχουν και καλά κάνουν, αλλά ρε φίλε μην έρχεσαι να μου το διατυμπανίζεις κορδωμένος, λες και έκανες κανένα κατόρθωμα! Κατόρθωμα δεν είναι να κάνει κάποιος τον “άντρα”, ακόμα και σε μια παρέα να μιλάει για τις γυναίκες που έριξε, ούτε πιο “άντρα” σε κάνει να χτυπάς το χέρι στο τραπέζι, επειδή αρέσεις στις γυναίκες. Κατόρθωμα είναι να είσαι ο εαυτός σου και να μην κάνεις τον “άντρα”, αλλά την διαφορά…

Το κρεβάτι για τον άντρα, είναι απ’ τα πιο σημαντικά, μια γυναίκα το ξέρει, αλλά δεν το καταλαβαίνει. Είναι όπως ένας άντρας ξέρει, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα αν βάψει μαλλί, νύχια και έχει 50 ζευγάρια παπούτσια, λάμπει ολόκληρη. Τον άντρα τον γεμίζει και έχει ανάγκη το κρεβάτι, είναι μια φούντωση που επηρεάζει μυαλό και σώμα, είναι στην φύση του, κάποια πράγματα δεν εξηγούνται. Παρόλα αυτά, έναν άντρα δεν τον κερδίζεις μόνο με το κρεβάτι, αν το πιστεύεις κυρία μου αυτό, κάποια στιγμή όπως το χορτάσει, θα τον χάσεις. Δεν είναι όλοι οι άντρες “κάτσε του και μην τον πρήζεις”! Γενικά οι άντρες ενθουσιάζονται πολύ εύκολα και όταν περάσει ο ενθουσιασμός τους (ο χρόνος εξαρτάται απ’ τον καθένα), τότε θα δεις πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Για να κερδίσεις κυρία μου έναν άντρα, πρέπει να κερδίσεις την καρδιά του και τότε θα εκπλαγείς με το τι μπορεί να κάνει για τα υπέροχα μάτια σου!

Πολλοί άντρες θέλουν πραγματικά μια σχέση, δεν κάνουν όμως όλοι γι’ αυτό. Άλλοι το ξέρουν, άλλοι όχι, αυτό το δείχνει ο χρόνος. Η ιδανική σύντροφος που θέλει ένας άντρας στην ζωή του, θέλει να είναι έξυπνη (δεν μιλάω για κομπλεξικούς ή αυτούς που φοράνε μάσκες για να ξεγελάσουν), θέλουν την γυναίκα με αυτοπεποίθηση, να είναι δυναμική, να χαμογελάει αληθινά. Αυτά είναι τα… SOS. Να είναι ευχάριστη σε μια παρέα, άλλο SOS. Εννοείται να τους καταλαβαίνει, να είναι δίπλα τους, να τους δίνει χάδια, αγκαλιές (με μέτρο – μην το παρακάνεις κυρία μου), να τους δείχνει ότι τους σκέφτεται. Και λόγια αγάπης θέλουν, εκτός από πράξεις. Θέλουν την γυναίκα να είναι περιποιημένη και να έχει κανένα κιλό παραπάνω, οπότε μην κολλάς κυρία μου τόσο στα κιλά, εκτός και δεν νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου. Τους άντρες τους απωθούν ψηλομύτες γυναίκες και οι πολύ σοβαρές (σοβαροί είμαστε όπου χρειάζεται).

Όλα τα παραπάνω είναι απόψεις, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, όλοι μας έχουμε απόψεις και όλες σωστές είναι, γιατί υπάρχουν διαφορετικά είδη αντρών, αν και η γνώμη μου είναι ότι λίγα υπάρχουν, οι χαρακτήρες κάνουν τη διαφορά, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο, επειδή έχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν και άντρες που αν κερδίσεις την καρδιά τους και αξίζουν σαν άνθρωποι, μπορούν να σου κατεβάσουν το φεγγάρι στα πόδια σου κυρία μου! Αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για το χαμόγελό σου, θα είναι εκεί για σένα, για τα θέλω σου, για την ευτυχία σου, θα σε κάνουν να πλημμυρίσεις αγάπη! Θα είσαι το πιο γλυκό και σημαντικό και μοναδικό κομμάτι της ζωής τους, όχι μόνο στο κρεβάτι, που ακόμα και εκεί θα είσαι μοναδική και θα σου βγάλουν την μαγεία κυρία μου! Για τέτοιους άντρες που θα σε συμπληρώσουν, αξίζει να ψάξεις. Υπάρχουν και διαμάντια! Αν έχεις κυρία μου έναν τέτοιον άντρα διαμάντι, που αυτοί είναι ειδική κατηγορία, πρόσεχέ τον, κάνε τον σταυρό σου που τον έχεις, γιατί τέτοιοι σπανίζουν, τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή την ζωή…

Χρήστος Παναγιωτόπουλος – Men’s view

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.