Χριστούγεννα… όλα στολισμένα, όλα χαρούμενα! Μουσικές, τραγούδια, κάλαντα, γλυκίσματα, δώρα, φώτα, χαμόγελα παντού! Τα βουνά φοράνε τα λευκά τους, τα σπίτια βάζουν τα στολίδια τους και μια γλυκιά μαγεία αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Φέτος, όπως κάθε χρόνο, όλοι εύχονται τα καλύτερα για την νέα χρονιά και όλοι ζητάνε από κάτι να τους φέρει. Φέτος είναι η μόνη χρονιά που δεν θέλω κάτι απ’ την νέα χρονιά. Ξέρεις γιατί; Γιατί έχω κάτι, που το έχω μόνο εγώ! Το πρωί που ξυπνάω, νιώθω την ανατολή να με ζεσταίνει με το απαλό χάδι της και να μου δίνει το πιο γλυκό της χαμόγελο. Το βράδυ που ξαπλώνω, νιώθω την δύση να με νανουρίζει με την πιο τρυφερή αγκαλιά της, λέγοντάς μου ιστορίες για αγάπες μοναδικές που έχουν κρατήσει στους αιώνες.

Έχω κάτι που όταν με κοιτάζει στα μάτια, θαμπώνομαι απ’ την τόση λάμψη που ακτινοβολεί η ψυχή της. Έχω κάτι που όταν τα χείλη μας ενωθούν, χίλιοι άγγελοι με ταξιδεύουν στα ουράνια. Έχω κάτι που όταν θα πέσω, χαλί θα γίνει να μην χτυπήσω. Έχω κάτι που όταν λυπάμαι, τραγούδι γίνεται και παίρνει την λύπη μου. Έχω κάτι που όταν ξεμείνω από δύναμη, την δύναμή της δίνει και ας μην έχει περίσσεια. Έχω κάτι που δεν ζητάει πολλά, θέλει μόνο ένα, εμένα! Δεν θέλω να μου φέρει τίποτα ο νέος χρόνος, θέλω να μην μου πάρει εσένα αγάπη μου…

Χρήστος Παναγιωτόπουλος – Men’s view

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.