Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023- ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

ΚΡΙΟΣ
Την εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, η προσοχή σας θα στραφεί σε εργασίες ή υποχρεώσεις που αφορούν συγγενείς ή φίλους σας που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα περιλαμβάνει τη ρομαντική σας σχέση με έναν σύντροφο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Συνολικά αυτή η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέροντα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, των οποίων το μήνυμα ξεπερνά την επιθυμία σας για σωματική εγγύτητα. Πολλοί θα πρέπει να πάρουν μια απόφαση που σχετίζεται με ένα παιδί κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να εκπληρώσουν μια υπόσχεση ή να τελειώσουν με μια δέσμευση. Οι άντρες θα έχουν την τάση να ξεφεύγουν από την οικογένεια και ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Θα βρείτε εύκολα έναν λόγο για αυτό και θα προκαλέσετε εύκολα ένταση στις σχέσεις σας στο σπίτι. Αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με τους συγγενείς σας, λόγω της εμφάνισης διαφόρων γεγονότων και περιστάσεων. Οι γυναίκες θα περάσουν ωραία εβδομάδα ειδικά προς το τέλος της. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικά νέα από κοντά και μακριά, που μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για αλλαγές στη ζωή σας μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ή στις αρχές του 2023.


ΤΑΥΡΟΣ
Την εβδομάδα από 19 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου, θα χρησιμοποιήσετε μεγάλο μέρος του χρόνου και της ενέργειάς σας για να σταθεροποιήσετε την οικεία, ρομαντική ή συζυγική σας σχέση. Θα αναζητήσετε επίσης πιο συχνές επαφές με φίλους. Αυτή την εβδομάδα, θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα για συνομιλία ή συνάντηση με ένα άτομο που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό ή που ζει σε άλλου. Δυστυχώς, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας στεναχωρήσει εξαιτίας δυσάρεστων ειδήσεων ή ενός γεγονότος που σχετίζεται με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο. Αν κάποιος από εσάς έχει αποφασίσει να χωρίσει, τότε η πιθανότητα αλλαγής της απόφασης ή στην εξέλιξη των γεγονότων είναι ελάχιστη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε προσεκτικοί εάν παραγγείλετε αγαθά ή άλλα πράγματα να σας παραδοθούν από άλλο οικισμό ή χώρα. Θα απαιτηθεί προσοχή για αγορές μέσω διαδικτυακού εμπορίου, πώλησης αγαθών ή ακινήτων. Οι άντρες θα έχουν ευθύνες στην οικογένειά τους, το νόημα των οποίων δεν πρέπει να υποβαθμίζεται. Αυτή είναι μια παραγωγική εβδομάδα. Αφιερώστε αρκετό χρόνο με φίλους ή γνωστούς με τους οποίους απολαμβάνετε την επικοινωνία, αλλά μην αγνοείτε την οικογένειά σας. Η εβδομάδα θα προωθήσει την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, οι οποίες εκτελούνται με καθαρότητα και χωρίς χειρισμούς. Οι γυναίκες θα περάσουν μια πιο έντονη περίοδο, χωρίς να θέλουν να προκαλέσουν σχόλια ή πράξεις, συγκρούσεις με αγαπημένα πρόσωπα, συναδέλφους ή γνωστούς. Οι εντάσεις αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχουν ανεπιθύμητο αντίκτυπο στην υγεία σας και ακόμη και να χαλάσουν τη διάθεσή σας. Θα περάσετε από μια σύντομη δοκιμασία όπου πρέπει να δείξετε το ύψος και τη δύναμη του πνεύματός σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Την εβδομάδα από 19 Δεκεμβρίου έως 25 Δεκεμβρίου, θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου ή ιδρύματος για να λύσετε ένα πρόβλημα ή μια κατάσταση που σας προκαλεί άγχος. Συνολικά, η εβδομάδα είναι μια ευνοϊκή εξέλιξη των γεγονότων σε αυτό το σχέδιο. Το καλό είναι ότι θα βρείτε γρήγορα και σχετικά εύκολα την υποστήριξη και την κατανόηση σημαντικών ανθρώπων. Αυτή την εβδομάδα θα λάβετε μια πρόσκληση ή μια πρόταση που αξίζει να μελετήσετε καλά πριν πάρετε μια απόφαση και δώσετε μια απάντηση. Μάλλον θα απαιτήσει κάποια αλλαγή από την πλευρά σας, που θα είναι το κύριο μέλημά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, είναι πιθανό ο αγαπημένος σας να ταξιδέψει για μια ή δύο μέρες. Η εβδομάδα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή όταν αγοράζετε διάφορα είδη για το σπίτι, για τις προσωπικές σας ανάγκες ή για δώρα. Επικεντρωθείτε κυρίως σε βασικά αγαθά. Να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε αγαθά για εξόφληση ή έκπτωση και αποφύγετε τα δάνεια. Εάν ασχολείστε με κάποιο είδος πώλησης, τα οικονομικά έγγραφα ή οι ρήτρες συμβολαίου θα απαιτήσουν να υπογράψετε. Οι άντρες θα αναζητηθούν από φίλους για συζήτηση, για διασκέδαση ή για βοήθεια. Μια ρομαντική σχέση ανεξάρτητα από την οικογενειακή σας κατάσταση, θα σας φέρει απροσδόκητες εμπειρίες. Οι γυναίκες θα ασχοληθούν με την προετοιμασία δώρων ή ότι άλλο χρειάζονται οι γιορτές. Μερικές φορές δεν θα έχετε χρόνο και θα σας φαίνεται ότι θα αποτύχετε στα σχέδια των οποίων η υλοποίηση είναι σημαντική για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, σας φέρνει αρμονία στις οικογενειακές και ερωτικές σας σχέσεις. Φυσικά αυτό δεν θα συμβεί χωρίς προσπάθεια από την πλευρά σας. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας σχέσεις με άλλα άτομα, να λάβετε χρήματα ή οικονομικές συμβουλές σημαντικές για εσάς. Ωστόσο, είναι πιθανό να απογοητευτείτε με μια αγορά λόγω κακής ποιότητας ή ανεπαρκούς λειτουργικότητας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα βιώσουν τη χαρά της επιτυχίας που θα επιτύχει ένα άτομο της οικογένειάς σας ή του συγγενικού σας κύκλου. Οι εισπράξεις μετρητών θα προέρχονται κυρίως από την εργασία ή μέσω χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Οι άνδρες θα έχουν διαφορετικά καθήκοντα, δεσμεύσεις ή εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους κυρίως από την οικογένειά τους. Ο χρόνος σας για ξεκούραση και ευχάριστες προσωπικές δραστηριότητες θα είναι περιορισμένος. Οι γυναίκες θα κάνουν κάποια σχέδια της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές, λόγω της εμφάνισης διαφόρων απρόσμενων καταστάσεων και αλλαγών.

ΛΕΩΝ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 19 έως 25 Δεκεμβρίου, καλό θα είναι να στρέψεις την προσοχή σου σε κάποια σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με χρήματα, ένα έγγραφο ή ένα συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα εξαρτηθείτε σε μεγάλο βαθμό από την εύνοια ή τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Καλό είναι να ξέρετε ότι σε οικονομικό επίπεδο, η εβδομάδα θα απαιτήσει να έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο και μεγαλύτερη προσοχή. Καλά γεγονότα αυτή την εβδομάδα θα έρθουν μέσα από παλιές σας φιλίες ή μια ήδη εδραιωμένη ρομαντική σχέση. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για νομικά θέματα, αρκεί να μην δελεαστείτε από ανέντιμες ενέργειες. Μην αγνοείτε τις ενέργειες ή τα σχόλια ατόμων με τα οποία μοιράζεστε επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Προσπαθούν να σας δώσουν συμβουλές ή να σας προειδοποιήσουν για ένα επικείμενο πρόβλημα στο χώρο εργασίας σας. Οι άντρες θα επιβαρυνθούν με αρκετές οικογενειακές εργασίες, που θα τους στερήσουν χρόνο για διασκέδαση με φίλους ή προσωπικές αγαπημένες δραστηριότητες. Πολλοί θα ταξιδέψουν αυτές τις επτά ημέρες για να είναι με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι γυναίκες μπορεί να περάσουν στιγμές δυσαρέσκειας για το πώς οργάνωσαν τη ζωή τους πριν τις γιορτές. Άλλες εμπειρίες στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή μπορεί επίσης να είναι αιτία θλίψης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Την εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, θα νιώσετε μια ορμή ενέργειας, που θα σας φέρει μεγάλη αισιοδοξία και ελπίδα για θετικά γεγονότα και επιτυχίες στο μέλλον σας. Πάνω από όλα, η προσοχή σας θα στραφεί σε οικονομικό επίπεδο. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να λάβετε χρήματα μέσω ατόμων που είναι συγγενείς, εργοδότες, ενοικιαστές και άλλοι. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα αναζωπυρώσετε μια παλιά σύγκρουση ή πρόβλημα με ένα άτομο που ήταν φίλος, μέλος της οικογένειας ή γείτονάς σας. Η πιθανότητα να λύσετε τα προβλήματά σας με αυτό το άτομο είναι ελάχιστη, αλλά ούτε το πείσμα θα σας βοηθήσει. Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ρομαντικές γνωριμίες, συναντήσεις και εμπειρίες. Μια σχέση με έναν σύντροφο από κοντινή απόσταση θα είναι καλύτερη από ό,τι εκτός του τόπου διαμονής σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, να είστε καλά προετοιμασμένοι αν πρέπει να ταξιδέψετε, ανεξάρτητα από την απόσταση. Θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς να αποφύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες και αθλήματα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Οι άνδρες θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις οικιακές εργασίες και τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Στο χώρο εργασίας σας, θα χρειαστεί να επιβραδύνετε το ρυθμό ή τις εργασίες σας για να αποφύγετε το περιττό άγχος. Μικρές επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας είναι πιθανές. Οι γυναίκες κινδυνεύουν να υποκύψουν στο άγχος και να προκαλέσουν διαμάχες ή λογομαχίες για ασήμαντα θέματα. Θα είναι σημαντικό για εσάς να ελέγχετε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις απογοητεύσεις σας κατά καιρούς για να μην δημιουργήσετε ανεπιθύμητη ένταση σε εσάς και τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, θα πρέπει να κάνετε περισσότερες συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, κάποιοι άνθρωποι θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να ενεργήσει ενάντια στα συμφέροντα και τις επιθυμίες σας. Οι πράξεις και οι αποφάσεις τους θα προκαλέσουν προβλήματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αλλά θα είστε έτοιμοι και για αντεκδίκηση. Να ενεργείτε με λογική και όχι με συναισθήματα. Η εβδομάδα δεν θα είναι από τις πιο ευνοϊκές για ταξίδια. Εάν προκύψει η ανάγκη να ταξιδέψετε, τότε θα προκύψουν διάφορες διαφωνίες, αντιθέσεις ή διάφορες καταστάσεις σύγκρουσης. Εάν εμπλέκεστε σε μια δικαστική ή νομική υπόθεση, θα είναι πολύ δύσκολο για σας να πετύχετε αυτή την εβδομάδα. Εάν βρίσκεστε σε διαδικασία μετακόμισης σε άλλο κατοικημένο μέρος, τότε αυτό το σχέδιο σας θα πραγματοποιηθεί, αλλά με ορισμένες δυσκολίες. Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν κάποια απροσδόκητα προβλήματα ή δυσάρεστα άτομα. Θα αντιμετωπίσετε με μεγάλη ευαισθησία κάθε κατηγορία ή αμφιβολία σχετικά με τις πράξεις ή την πίστη σας. Οι γυναίκες θα έχουν μια καλή εβδομάδα για να εξελίξουν τις οικονομικές τους υποθέσεις και να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα εάν εργάζονται στον τομέα του εμπορίου ή ασχολούνται με πωλήσεις. Πολλές εκπλήξεις, απρόσμενες καταστάσεις και συναντήσεις, μηνύματα ή συζητήσεις φέρνει αυτή η εβδομάδα για όλους εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, να είστε έτοιμοι να ζήσετε κάποια γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που σχετίζεται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Μερικοί από εσάς μπορεί να λάβετε μια προσφορά καλύτερης αμοιβής, πρόσθετης εργασίας ή να εμπλακείτε σε προσωρινή εργασία. Στιγμές θλίψης, αβεβαιότητας, αγωνίας για το μέλλον θα σας στοιχειώνουν κατά καιρούς, αλλά θα πρέπει να απαλλαγείτε γρήγορα από αυτές, καθώς δεν φέρνουν τίποτα εποικοδομητικό στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχετε επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά, με ιδρύματα ή με τράπεζα, όπου θα μιλήσετε ή θα ενεργήσετε για θέματα σημαντικά για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να εναρμονίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι άνδρες θα περάσουν μια εβδομάδα γεγονότων με γρήγορους ρυθμούς. Δεν θα έχετε σχεδόν καθόλου χρόνο για ξεκούραση και ευχάριστες δραστηριότητες. Οι δουλειές σας στο σπίτι θα είναι λίγο περισσότερες, πιθανότατα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Οι γυναίκες θα έχουν περισσότερα καθήκοντα στη δουλειά ή στην επιχείρησή τους, τα οποία θα πρέπει να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην ώρα τους. Θα χρειαστεί προσοχή για μια πιο ευγενική στάση από άτομα με τα οποία δεν είστε τόσο κολλητοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, θα βρεθείτε υπό μεγαλύτερη πίεση και ένταση λόγω της ανάγκης να δεσμευτείτε και να υλοποιήσετε διάφορα επείγοντα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Οι ξεχασμένες υποσχέσεις ή δεσμεύσεις σας που πρέπει να εκπληρώσετε μέχρι το τέλος του χρόνου, θα έρθουν στο προσκήνιο. Αυτή την εβδομάδα θα δυσκολευτείτε να εκπληρώσετε τα σχέδιά σας που σχετίζονται με κάποιον συγγενή σας, καθώς μπορεί να συναντήσετε αντίσταση ή παρεξήγηση των καλών σας προθέσεων. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική και ενδιαφέρουσα για την εξέλιξη της δουλειάς ή της επιχείρησής σας, καθώς δεν αποκλείεται να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες, προτάσεις ή νέες παραγγελίες. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τη διευθέτηση νομισματικών υποθέσεων που σχετίζονται με κρατικό ίδρυμα ή τράπεζα. Οι άντρες θα ήθελαν να γνωρίσουν ωραίους και ενδιαφέροντες ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών. Η ποσότητα και η ποιότητα της κοινωνικής σας ζωής σίγουρα θα αυξηθεί. Είναι πιθανό να επικοινωνήσετε περισσότερο με παλιούς φίλους, αλλά δεν θα αγνοήσετε τις νέες σας γνωριμίες. Οι γυναίκες θα είναι ανυπόμονες, ευαίσθητες, θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε όταν θέλετε να πετύχετε κάτι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες και συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σας ή με φίλους. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας αντικείμενα για να μην χάσετε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, μπορεί να σας εκπλήξει με κάποιες αλλαγές  κατάστασης στην καριέρα ή τα επαγγελματικά σας. Το τέλος της χρονιάς θα απαιτήσει να εστιάσετε σε νέους στόχους και νέους τρόπους εργασίας, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν την ανάγκη για νέες γνώσεις, προσόντα. Μπορεί να ξεκινήσετε εκπαίδευση σχετικά με μια νέα δραστηριότητα, παραγωγή ή να ασχοληθείτε με νέους πελάτες, να διαφημίσετε ένα νέο προϊόν κ.λπ. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα, μια κερδοφόρα προσφορά εργασίας ή μια επιπλέον δέσμευση, να επιστρέψετε ένα δάνειο κ.λπ. Μέσα στην εβδομάδα θα προκληθεί ένας σύντομος πανικός στον εργασιακό σας χώρο, που θα σας προκαλέσει συναισθηματικό στρες. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η ερωτική σας ζωή θα προκαλέσει διάφορα θέματα συζήτησης. θα χρειαστεί να λάβετε μια απόφαση ή να ενεργήσετε με συγκεκριμένες υποσχέσεις που έχουν ήδη δοθεί. Οι ερωτικές σχέσεις με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα μπορεί να είναι ασταθείς. Μια νέα γνωριμία μπορεί να τελειώσει πολύ γρήγορα για σας για διάφορους λόγους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι άνδρες κινδυνεύουν να βιώσουν μια απώλεια ή ένα περιστατικό περιουσιακής φύσης. Ωστόσο, αυτό το συμβάν μπορεί να έχει σχέση με το σπίτι των φίλων ή των γειτόνων σας και κατά κάποιο τρόπο να αντανακλάται στον εαυτό σας. Θα έχετε ανησυχίες ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα κληρονομικό ακίνητο ή ένα άλλο σπίτι που είναι δικό σας ή οικογενειακή περιουσία. Τα αποτελέσματα θα σας κάνουν να είστε ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε πετύχει. Οι γυναίκες μπορούν να περιμένουν μια ξαφνική επίσκεψη από άτομα ή κάποιον που θα σας τηλεφωνήσει σε μια ασυνήθιστη στιγμή. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι ανήσυχοι εξαιτίας ενός γεγονότος στη ζωή τους. Μάλλον θα χρειαστούν βοήθεια, αν και μπορεί να νιώθουν εμφανώς άβολα να σας τη ζητήσουν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προσδοκίες ταξιδιού αυτή την εβδομάδα, αποφύγετε να αυξήσετε τις ελπίδες σας. Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, θα ασχοληθείτε με κάποιες επείγουσες εργασίες που σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα που θα είναι σημαντικά για το σπίτι ή την εργασία σας. Η εβδομάδα φέρνει ενδιαφέρουσες εμπειρίες που σχετίζονται με την αγάπη ή την οικογενειακή σας ζωή, που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Ασαφείς ή απροσδόκητες εξελίξεις θα περιπλέξουν γεγονότα που σχετίζονται με τους συγγενείς σας. Εάν έχετε μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα δικαστήριο ή νομικό θέμα, να είστε προσεκτικοί και καλά οργανωμένοι αυτήν την εβδομάδα. Τα ταξίδια αυτή την εβδομάδα, όπου υπάρχει ανάγκη, θα σχετίζονται με σημαντικές υποχρεώσεις ή θα είναι για δουλειά. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων σας μέσα στην εβδομάδα, θα παίξει ένα άτομο που μένει στο σπίτι σας ή κοντά σας. Οι άνδρες Υδροχόοι αυτή την εβδομάδα, θα έχουν μια ευνοϊκή περίοδο για αποκατάσταση ή κάποιου είδους θεραπεία. Η εβδομάδα θα σας δώσει διάφορες ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε και να επιλύσετε προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει περισσότερη ένταση τις τελευταίες εβδομάδες. Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε ενδιαφέρουσες και αξέχαστες συναντήσεις με νέους και παλιούς φίλους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για τις γυναίκες να ξεκινήσουν μια νέα ρομαντική σχέση, αν την αναζητούν. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα νιώσετε την εμφάνιση καταστάσεων που μπορεί να μετατραπούν σε σύγκρουση ή να σας προκαλέσουν κάποιου είδους απώλεια. Η αυξημένη διαίσθησή σας θα είναι σημαντική για εσάς και θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε ευχάριστα από μια συζήτηση ή μια συνάντηση με ένα άτομο που μένει κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα στην εβδομάδα από 19 έως 25 Δεκεμβρίου, θα συναντήσετε διάφορες δυσκολίες που σχετίζονται με την εκτέλεση εργασιών στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας. Μπορούν να προκαλέσουν την ανάγκη να κάνετε απροσδόκητες ή ανεπιθύμητες αλλαγές. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, δεν αποκλείονται απογοητεύσεις εάν κάνετε αίτηση για μια νέα δουλειά ή παρουσιάσετε το νέο σας προϊόν, έργο. Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, η υγεία σας θα απαιτεί προσοχή ή φροντίδα. Πρόκειται να πάρετε μια απόφαση που σχετίζεται με ένα επερχόμενο ταξίδι ή με τους συγγενείς, τους φίλους σας που ζουν σε άλλη πόλη. Δεν αποκλείεται να αναβάλλετε ένα ταξίδι που είχατε προγραμματίσει τις επόμενες εβδομάδες. Αφορμή για ευχάριστα συναισθήματα μέσα στην εβδομάδα, μπορεί να είναι κάποιες ερωτικές ή οικογενειακές εμπειρίες και γεγονότα. Μέσα στην εβδομάδα, με βάση την ήδη συλλεγμένη εμπειρία ζωής από μια παρόμοια κατάσταση, θα αντιμετωπίσετε εύκολα ένα δυσάρεστο πρόβλημα σε προσωπικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Οι άντρες θα έχουν μεγάλες προσδοκίες σε κάποιες συγκεντρώσεις ή συναντήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Επαγγελματικά, τα καθήκοντά σας δεν θα μειωθούν, το αντίθετο! Οι γυναίκες θα περνούν πολύ περισσότερο χρόνο με φίλους ή με γείτονες σε ευχάριστες συζητήσεις. Ωστόσο, υπάρχει ο κίνδυνος μια αντίφαση να κλιμακωθεί σε μια δυσάρεστη σύγκρουση, άσχετα αν σχετίζεται με κάποιες σχέσεις, δουλειά, πολιτικές απόψεις κ.λπ. Η εβδομάδα στο σύνολό της θα έχει απροσδόκητες εξελίξεις, οπότε θα είναι σημαντικό να δείξετε τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας σε διαφορετικές καταστάσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.