Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη μέρα για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά, αρκεί να είστε καλά οργανωμένος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναζητήσετε νέα δουλειά. Οι εκπλήξεις σήμερα στη ζωή σας θα συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με άτομα που γνωρίζετε εικονικά. Η Τρίτη μπορεί να φαίνεται ότι έχει αργή εξέλιξη στις υποθέσεις σας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μέρα για σπαταλήσεις ή υποτιμήσεις.
Κριός – η ημέρα θα απαιτήσει να αφιερώσετε χρόνο για συζητήσεις ή υποθέσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους. Μπορείτε να διασκεδάσετε χωρίς να κάνετε υπερβολές. Καλέστε άτομα που συμμερίζονται τις πεποιθήσεις και τις ανησυχίες σας και θα βρείτε μια γρήγορη λύση για κάτι που σας προβληματίζει. Οι πράξεις, η αφοσίωση και η ικανότητά σας να καταφέρετε πράγματα θα φέρουν ανταμοιβές.
Λέων – αυτή την ημέρα θα υπάρξει ένα γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα μένει σε άλλο σπίτι ή σε κάποια απόσταση έξω από τον τόπο διαμονής σας. Επιβραδύνετε, παρατηρήστε και προσαρμόστε οτιδήποτε μπορεί να σας εμποδίσει ή να σας κοστίσει οικονομικά. Είναι εντάξει να σκέφτεστε μεγάλα πράγματα, αλλά όταν πρόκειται να δοκιμάσετε τις ιδέες σας, αναζητήστε ευκαιρίες. Αλλάξτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο και ξοδέψτε ό,τι χρειάζεται.
Τοξότης – βρείτε το πάθος σας και δείτε πού οδηγεί. Δώστε τα πάντα και θα έχετε τα κέρδη που επιθυμείτε. Επιμείνετε στην αλήθεια και σε αυτούς που προσφέρουν ειλικρίνεια και πίστη. Αλλάξτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο, για να αποφύγετε τη σύγχυση και την ανησυχία. Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη αποφύγετε την επιρροή των φίλων ή των γειτόνων σας στις οικιακές σας υποθέσεις. Είναι πιθανό οι προθέσεις τους να είναι ειλικρινείς και καλοπροαίρετες, αλλά οι συνέπειες των πράξεών τους θα είναι αρνητικές για εσάς. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Η Τρίτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την εκπαίδευση ή την καριέρα σας, όπου μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες καταστάσεις. Σήμερα θα έχετε και κάποιες επείγουσες εργασίες που σχετίζονται με τη δική σας οικογένεια.
Ταύρος – η μέρα φέρνει πολλή δουλειά και πολλές εργασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας. Βρείτε το πάθος σας και δείτε πού οδηγεί. Δώστε τα πάντα και θα έχετε τα κέρδη που επιθυμείτε. Επιμείνετε στην αλήθεια και σε αυτούς που προσφέρουν ειλικρίνεια και πίστη. Αλλάξτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο για να αποφύγετε τη σύγχυση και την ανησυχία. Προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία.
Παρθένος – η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές για προσωπικές ανάγκες. Επισκεφτείτε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ή εγγραφείτε για κάτι που προσφέρει πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιφέρετε μια αλλαγή που θέλετε να επιδιώξετε. Βρείτε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε ένα δώρο που έχετε για να προχωρήσετε. Κάντε αυτό που σας βγαίνει φυσικά.
Αιγόκερως – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα, ανεξάρτητα από τις δεσμεύσεις που θα έχετε. Η εστίασή σας και η σοβαρή σας στάση, θα σας φέρουν άξια επιτυχία. Μην κοινοποιείτε προσωπικές πληροφορίες. Κάντε ερωτήσεις και ακούστε προσεκτικά και θα είστε σε θέση να αξιολογήσετε οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζετε. Μια αλλαγή θα αποδειχθεί καλύτερη από την αναμενόμενη και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα επικεντρωθείτε στις καθημερινές σας εργασίες που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια, την εργασία ή την καριέρα σας. Η υγεία σας θα είναι ασταθής, πολλοί θα παραπονιούνται για διάφορες ήπιες ή πιο σοβαρές παθήσεις. Συναισθηματικά, καταστάσεις άγχους, φόβου ή λύπης είναι πιθανές. Αν έχετε ημιτελείς δουλειές σήμερα, ήρθε η ώρα να τις τελειώσετε, γιατί από αύριο έχετε άλλα σημαντικά καθήκοντα και ευθύνες. Η συναισθηματική σας αστάθεια δεν πρέπει να εμφανίζεται.
Δίδυμοι – είναι μπροστά μια μέρα που μια δυσάρεστη είδηση ​​θα δημιουργήσει κάποια αρνητικά συναισθήματα. Το σπίτι σας είναι το κάστρο σας, οπότε φτιάξτε το για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Η άνεση και η ευκολία θα σας ενθαρρύνουν να κάνετε περισσότερα σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αφήνοντας χώρο για άλλες ευκαιρίες. Μια πρόταση που θα κάνετε θα είναι ευπρόσδεκτη.
Ζυγός – η ημέρα μπορεί να φέρει ένα γεγονός ή μια εμπειρία με έναν άγνωστο. Λάβετε οδηγίες πριν ξεκινήσετε κάτι νέο. Κάντε ερωτήσεις, κάντε προτάσεις και να είστε ακριβείς σχετικά με τις ευθύνες που είστε διατεθειμένοι να χειριστείτε μόνοι σας. Επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας αναλαμβάνετε και επιλέξτε να εργαστείτε μόνοι, αν είναι δυνατόν.
Υδροχόος – θα υπάρξουν σημαντικά νέα ή μηνύματα από κοντά και μακριά σήμερα. Διώξτε τις κακές δονήσεις που σας στέλνει κάποιος και κάντε το δικό σας. Τα δυνατά σας σημεία είναι να είστε καινοτόμοι και να βρίσκετε ιδέες και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Μια θετική στάση θα σας οδηγήσει στον κύκλο του νικητή.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί με τα προβλήματα ή με τα σκληρά σχόλια κάποιου γύρω σας. Την Τρίτη θα προκύψουν ενδιαφέρουσες καταστάσεις ή συζητήσεις στον χώρο εργασίας σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των εσωτερικών σας υποθέσεων. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις για αγορές ή αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι που μένετε ή το ακίνητο που διαθέτετε. Οποιεσδήποτε σημαντικές πληροφορίες για εσάς που θα λάβετε σήμερα και η επαλήθευση της αξιοπιστίας της θα απαιτούν προσοχή.
Καρκίνος – η Τρίτη θα απαιτήσει υπομονή και ικανότητα να περιμένετε την εξέλιξη ορισμένων σημαντικών γεγονότων. Μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ερωτικές εμπειρίες. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και θα ανακαλύψετε κάτι που δεν πιστεύατε ή δεν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να πετύχετε. Η πίστη στον εαυτό σας θα αποδώσει καρπούς και θα κάνει τους άλλους να συνειδητοποιήσουν την αξία σας. Τροχό και μοιράσου και θα βγεις στην κορυφή. Ζητήστε και θα λάβετε.
Σκορπιός – αυτή είναι μια μέρα σοβαρής δουλειάς ή ευθυνών που σχετίζονται με έγγραφα ή χρήματα. Θέστε υψηλά πρότυπα και δώστε προτεραιότητα στην αυτοβελτίωση. Να είστε δημιουργικοί και να αναζητάτε μοναδικές αλλαγές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να προσθέσετε άνεση στο σπίτι σας χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό. Κρατήστε τα αληθινά σας συναισθήματα, εάν αυτό σας φέρει σε μια συμβιβαστική θέση.
Ιχθύες – θα είστε μπροστά από το χρόνο σας και θα σπεύσετε να πάτε, οπότε κάντε αυτό που κάνετε καλύτερα. Προωθήστε και παρουσιάστε τα σχέδιά σας και θα γοητεύσετε και θα πείσετε άλλους να συμμετάσχουν και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Η προσωπική ανάπτυξη θα είναι διαφωτιστική.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.