Πολλά άσχημα μπορείς να ζεις, όταν δεν ξέρεις τι ακριβώς σου γίνεται. Τον λόγο για τον οποίο αφήνεις τη ζωή να κυλά κάθε δευτερόλεπτο μέσα από τα χέρια σου, χωρίς να βιώνεις αυτά που θέλεις πραγματικά και να ζεις τη ζωή κάποιον άλλων και τη δική σου κάποιοι άλλοι. Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Η ψυχή σου δεν μπορεί να είναι και τόσο περήφανη για εσένα που τόσο άδικα την έχεις παραμελήσει, ο Θεός σου έδωσε μορφή, πνεύμα, ψυχή, σάρκα και οστά για να μπορείς να δράσεις. Αλλά κάπου έχεις κολλήσει και βασανίζεσαι.

Πάντα έρχεται η στιγμή, που θα πάρεις πίσω όσα περίμενες, όταν έχεις αντιληφθεί τότε βρίσκεσαι στον σωστό τρόπο για να εκφραστείς, σε εκείνα που είχαν κρυφτεί σε μια άκρη και ζούσαν μοναχικά περιμένοντας να φανερωθούν. Η αλλαγή μπορεί να εισβάλει από παντού, ακόμα κι από ένα τραγούδι στους στίχους του, από μια ατάκα σε μια αγαπημένη ταινία, ακόμη κι από ένα τραγικό δυστύχημα στο δρόμο που έτυχε να είσαι εκεί. Από μια αρρώστια, μια απώλεια που στοιχίζει, θα έρθει κάποια στιγμή, αλλά βαθιά μέσα σου θα πλέον θα ξέρεις, θα έχεις απαλλαγεί απ’ όλα τα δεινά που σε έχουν ταλαιπωρήσει.


Δέσποινα Γρηγοριάδη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.