,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα υπάρξει επικοινωνία με άγνωστα άτομα αυτήν την ημέρα, κάτι που θα σας απαιτήσει να προσαρμοστείτε σε άλλους χαρακτήρες και νοοτροπίες. Θα είναι σημαντικό για εσάς να έχετε αρμονική επικοινωνία με τους άνδρες, ειδικά στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η Πέμπτη φέρνει μια σημαντική συζήτηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο έχετε κάποιο κοινό στόχο. Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να έχετε σημαντικές συζητήσεις για ευαίσθητα θέματα.
Κριός – η Πέμπτη υπόσχεται μια ωραία και γόνιμη μέρα, αρκεί να εργάζεστε και να ζείτε καθαρά. Για τους υπόλοιπους, είναι μπροστά μια αντιπαράθεση με τις συνέπειες των δικών τους πράξεων.
Λέων – τα όνειρα θα σας θυμίσουν μια υποχρέωση που σχετίζεται με ένα άτομο που έχει φύγει από την ζωή. Σήμερα είναι καλό να κάνετε κάτι για την ηρεμία των ψυχών των αγαπημένων σας προσώπων που δεν είναι πια στη Γη.
Τοξότης – θα προκύψει απογοήτευση, λόγω της αδυναμίας να πραγματοποιήσετε μια
προσδοκία ή επιθυμία. Μη χάνετε χρόνο, πόρους και φιλίες.


Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ένα μικρό εισόδημα από την εργασία, μέσω των οικογενειακών σας διασυνδέσεων ή μέσω ενός ιδρύματος. Σήμερα ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε μια γυναίκα που έχει πέσει σε κάποιο είδος δυσκολίας. Η βοήθειά σας δεν χρειάζεται να είναι χρηματική. Την Πέμπτη, θα ζήσετε ένα σημαντικό γεγονός ή θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με μια γυναίκα. Τα περισσότερα γεγονότα και δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα σας κάνουν να νιώσετε κουρασμένοι ήδη από τις πρώτες απογευματινές ώρες.
Ταύρος – η ημέρα θα ευνοήσει την επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις για θέματα σημαντικά για εσάς.
Παρθένος – η Πέμπτη φέρνει ποικίλα νέα και χρήσιμες πληροφορίες.
Αιγόκερως – μια δέσμευση θα προκύψει αυτή την ημέρα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα το παρακολουθείται στενά.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στην πρακτική πλευρά της ζωής σας. Γενικά, αυτή η μέρα φέρνει ένταση, αλλά υπόσχεται να είναι γόνιμη και παραγωγική, με ευκαιρίες για σημαντικά επιτεύγματα. Ελέγξτε καλά τις εργασίες σας και δουλέψτε, σήμερα σίγουρα θα τα καταφέρετε! Την Πέμπτη, αποφύγετε να βαθύνετε προβλήματα ή συγκρούσεις, γιατί κινδυνεύετε να προκαλέσετε σοβαρή ζημιά σε σημαντικές σχέσεις.

Δίδυμοι – η υγεία σας ή κάποιου αγαπημένου σας, θα απαιτήσει προσοχή. Καθαρίστε τις ανησυχίες στη ζωή σας, πρώτα απ’ όλα δεν είναι υγιείς.
Ζυγός – μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα είναι μπροστά, με την εμφάνιση κάποιων απροσδόκητων καταστάσεων ή εμπειριών.
Υδροχόος – θα υπάρξει μια δέσμευση που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Η ερωτική σας ζωή πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα είστε γκρινιάρηδες και επιρρεπείς σε εύκολες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους γύρω σας που έχουν διαφορετική άποψη. Μια τέτοια αντιπαράθεση μπορεί εύκολα να αποφευχθεί από εσάς, εάν ασκήσετε αυτοέλεγχο στα συναισθήματά σας. Την Πέμπτη, προσπαθήστε να προγραμματίσετε ρεαλιστικά πράγματα χωρίς να βασίζεστε στις υποσχέσεις κάποιου και αποφύγετε να ακολουθήσετε τις ιδιοτροπίες σας. Θυμηθείτε ότι αυτή είναι μια μέρα για ανάπτυξη, όχι για επιστροφή στις παλιές συνήθειες, τους φόβους ή την επανάληψη λαθών. Σήμερα, οι ανησυχίες και οι φόβοι σας μπορεί να είναι στα δικά σας μάτια μεγαλύτερες από ό,τι στην πραγματικότητα.
Καρκίνος – θα απαιτηθεί προσοχή σε συζητήσεις με μια γυναίκα, όπου θα πρέπει να επιδειχθεί η κατάλληλη ευθύνη και κατανόηση.
Σκορπιός – οτιδήποτε σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το ταξίδι θα είναι σημαντικό, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών γεγονότων μπορεί να καθορίσει το μέλλον σας.
Ιχθύες – οι εργασίες σήμερα θα σχετίζονται με διάφορα έγγραφα, ρυθμίσεις και συμφωνίες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading