Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα χρειαστεί να βρείτε μια λύση σε προβλήματα ή σε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει στον εργασιακό σας χώρο ή στα επαγγελματικά σας τις τελευταίες ημέρες. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε στη σχέση σας με κάποιον που συνεργάζεστε. Σήμερα, πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με το χρηματικό εισόδημα. Οι έρωτές σας θα εξελιχθούν χωρίς αναταραχές ή δράματα.
Κριός – η μέρα φέρνει συναισθηματικές ή ερωτικές εμπειρίες. Έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε τα πράγματα, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητες ανάλογα. Καθώς επιδιώκετε τους στόχους σας, μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσετε ότι έχετε την υποστήριξη πολλών ανθρώπων που έχουν στο επίκεντρο τα καλύτερα συμφέροντά σας.
Λέων – η μέρα θα σας δεσμεύσει με σημαντικές οικιακές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Τα επίπεδα ενέργειάς σας είναι χαμηλά, είχατε τόσα πολλά τελευταία, παλεύοντας σκληρά να ανταποκριθείτε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να ξεκουραστείτε. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας.
Τοξότης – η μέρα φέρνει νέα ή μια καλή συνειδητοποίηση, καθώς και χρήσιμες συζητήσεις με ανθρώπους κοντά και μακριά. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και σε ανεύθυνη συμπεριφορά. Μην βιάζεστε αποφάσεις που αφορούν σημαντικά θέματα και χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσεκτική εξέταση από μέρους σας. Όσον αφορά τη σχέση σας, πρέπει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε σήμερα. Διαφορετικά μπορεί να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε γρήγορα, αλλά δεν θα μπορέσετε ποτέ να το πάρετε πίσω

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη μπορεί να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι ή να έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με ανθρώπους από μακριά. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας για να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Σήμερα, αποφύγετε να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με προηγούμενες σχέσεις ή συγκρούσεις σας. Η κίνηση και η ποικιλία θα είναι πολύ σημαντικά για εσάς σήμερα.
Ταύρος – η Τετάρτη φέρνει ικανοποίηση από μια καλή δουλειά ή από ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν και αυτό σας κρατάει πίσω. Εφόσον δεν παίρνετε την πρωτοβουλία να λύσετε τα προβλήματά σας αντί να τα σπρώχνετε κάτω από το χαλί, θα συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε τα ίδια ζητήματα ξανά και ξανά. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στη δουλειά.
Παρθένος – η σημερινή μέρα θα απαιτήσει πολλή προσοχή σε όσους σκέφτονται να δεσμευτούν. Οι κίνδυνοι είναι αντιφατικοί. Αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά αγχωτική μέρα. Πάνω απ’ όλα μην απελπίζεστε, ό,τι κι αν δείτε μπροστά σας. Είναι πιθανό να ακούσετε τον σύντροφό σας να παραπονιέται σήμερα. Αν σας κατηγορήσει για αδιαφορία, σταματήστε και σκεφτείτε πριν εξοργιστείτε και αντιδράσετε.


Αιγόκερως – ο χρόνος θα κυλά γρήγορα και θα είναι δύσκολο να δείτε τα πραγματικά αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είστε έτοιμοι να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά σήμερα. Κάντε το και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα δείτε τα σχέδιά σας να αρχίζουν να διαμορφώνονται. Οργανωθείτε και φροντίστε να διαχειρίζεστε σωστά τον χρόνο σας και να μην αναλαμβάνετε νέες ευθύνες προτού αποφορτιστείτε από αυτό που έχετε ήδη κάνει. Δείξτε στην/ον αγαπημένη/ο σας ότι την/τον αγαπάτε και ότι νοιάζεστε και ότι είστε εκεί όποτε σας χρειάζεστε. Δείξτε την αγάπη σας με πρακτικούς τρόπους και μην παραπονιέστε για αυτό.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα μπορέσετε να γλυτώσετε τον εαυτό σας από βαθύτερα προβλήματα ή συγκρούσεις, αν παραμείνετε σιωπηλοί όταν προκύπτουν καταστάσεις σύγκρουσης. Αυτή τη μέρα, να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά και υλικά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής ή απάτης. Σήμερα, πολλοί θα έχουν ιδιαίτερες εμπειρίες με κάποιο μέλος της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι εκπλήξεις θα είναι ένα είδος δοκιμασίας για την ικανότητά σας να αντιδράτε σε απροσδόκητες καταστάσεις.
Δίδυμοι – η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για προγραμματισμό, έλεγχο και πραγματοποίηση δραστηριοτήτων οικονομικής φύσης. Είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε το άγχος σήμερα, γιατί θα κληθείτε να αναλάβετε ορισμένες νέες ευθύνες. Ένας παλιός έρωτας κάνει μια αδιαμφισβήτητη εμφάνιση και φαίνεται να θέλει να σας παρασύρει. Τα πράγματα πηγαίνουν μάλλον καλά στη δουλειά, αλλά δεν απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Αισθάνεστε κουρασμένοι για να πω την αλήθεια και αυτό προκαλεί εκνευρισμό και λογομαχίες με τους γύρω σας.
Ζυγός – αυτή η μέρα φέρνει την επίτευξη ασφάλειας και σταθερότητας σε υλικό αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πιθανές κάθε είδους καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα με τα οποία μπορεί να μην είστε μαζί αυτή τη στιγμή. Θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε πολλές προβληματικές καταστάσεις σήμερα, κυρίως άλλων ανθρώπων. Η παρέμβαση των άλλων θα σας βγάλει εκτός πορείας και θα σας αποσταθεροποιήσει, προκαλώντας σας υπερβολικό άγχος. Το ένστικτο και η διαίσθηση, είναι ο καλύτερος οδηγός σας σε αυτή την κατάσταση, για να διακρίνετε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων. Να είστε έξυπνοι και διπλωματικοί σε κάθε σας κίνηση. Νέες συμφωνίες έρχονται στο δρόμο σας για να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Θα χρειαστεί όμως να δείξετε αυτοσυγκράτηση – ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει διάφορες επαγγελματικές δεσμεύσεις, μια επίσκεψη σε ένα ίδρυμα ή υπηρεσία, εργασία με έγγραφα, καθώς και την πιθανότητα απροθυμίας, αντιφάσεων και συγκρούσεων. Μην αγνοείτε τα προβλήματα μέχρι να γίνουν μεγάλα και να σας κατακλύσουν. Ενεργήστε τη στιγμή που θα αισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και αδιέξοδα στην καριέρα σας που σας προβληματίζουν

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα με απροσδόκητες εξελίξεις σε κάποια γεγονότα. Σήμερα είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα που δεν έχετε δει εδώ και πολύ καιρό. Μπορεί να βιώσετε μια απροσδόκητη συνάντηση. Να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας σήμερα. Στις αισθηματικές σας σχέσεις, μην ενδίδετε στην επιρροή των δικών σας συναισθημάτων και ιδιοτροπιών.
Καρκίνος – η ημέρα φέρνει δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα με τα οποία θα έχετε κάποιες κοινές εργασίες ή δραστηριότητες σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεστε απογοητευμένοι και θέλετε να τα παρατήσετε ή ότι απλά δεν έχετε όρεξη να κάνετε τίποτα. Προσπαθήστε να περιορίσετε αυτή την τάση όσο μπορείτε και μην αφήσετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε για να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να αποφύγετε οικονομικές συνεργασίες και κινδύνους αυτή τη στιγμή.
Σκορπιός – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα σχετίζονται με φίλους, συναντήσεις, συζητήσεις ή άλλες εμπειρίες. Έχετε τόσα πολλά που κυριολεκτικά λυγίζετε κάτω από την πίεση. Έχετε κληθεί να επωμιστείτε πολλές ευθύνες και η διάθεσή σας έχει πάρει τα κάτω. Θα αντιμετωπίσετε ένα ή δύο προβλήματα στη δουλειά σήμερα, αλλά τίποτα σημαντικό.
Ιχθύες – η Τετάρτη είναι μια μέρα που μπορεί να θυμάστε με μια εμπειρία που αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις που θα απαιτήσουν προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας και είναι φυσικό αυτό να σας απογοητεύσει λίγο. Μην το αφήσετε να σας επηρεάσει περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο. Απλά να είστε προετοιμασμένοι και να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε, όπως και όταν προκύψει. Οι ελεύθεροι, μπορεί να συναντήσετε έναν παλιό φίλο/η που έχει αλλάξει σημαντικά από την τελευταία φορά που τον/την είδατε. Επαγγελματικά, μην υποθέτετε ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, γιατί υπάρχουν εκείνοι που προτιμούν να σας δουν να αποτυγχάνετε και που θα προσπαθήσουν να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα ή να σας κάνουν να σκοντάψετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.