Συναίσθημα που δεν μπορώ να το ανταποδώσω, αγάπη που δεν μπορώ να σου εκφράσω. Δεν φταις εσύ, έτσι είμαι εγώ φτιαγμένη, δύσκολη ,κλειστή και ταλαιπωρημένη. Το σ’ αγαπώ, όχι απλά δεν το λέω εύκολα, αλλά ακόμα πιο δύσκολα το νιώθω. Δυστυχώς περίεργη η ζωή μας, μια μικρή ειρωνεία. Άλλος μας αγαπά, άλλον εμείς θέλουμε και με άλλον συσχετιζόμαστε. Ένας κύκλος που μας χορεύει στο ταψί, αλλά τι να σου κάνει κι η ριμάδα η ζωή, κάποια πράγματα δεν εκβιάζονται. Όλο τον κόσμο να μου δώσεις , αν δεν αγγίζεις τη καρδιά μου, είναι ανήθικο για μένα να σου πω ψέμα για να σε γλυκάνω.


Τα λόγια που λένε οι άντρες πάνω στο κρεββάτι, είναι η μεγαλύτερη απάτη. Σου τάζουν λαγούς με πετραχήλια και τελικά μένεις μόνο με πρησμένα μάτια και χείλια. Ο πιο δυνατός άνδρας του κόσμου να είναι, με πυγμή, χρήμα και εξουσία, την ώρα της κορύφωσης στην αγκαλιά μιας γυναίκας είναι ο πιο αδύναμος, σαν μικρό παιδί, μωρό που βυζαίνει από τις θηλές της μάνας του. Θα μπορούσα να σε εκμεταλλευτώ και να σου πω κι εγώ τα ωραιότερα λόγια του κόσμου, πάνω στο πάθος της στιγμής, όλα επιτρέπονται. Ο καθένας θα με δικαιολογούσε. Τα λόγια είναι τόσα εύκολα να ειπωθούν. “Σ’ αγαπώ,σε νοιάζομαι, σε θέλω”, μα αυτό το σ’ αγαπώ σημαίνει τόσα πολλά, είναι για μένα ιερό, όταν το πω θέλω να είμαι σίγουρη ότι θα το νιώθω και θα το εννοώ.


Λυπάμαι που δεν το μπόρεσα να σε αγαπήσω, η ζωή τα φέρνει έτσι, που η αγάπη δεν είναι πάντα αμοιβαία στους ανθρώπους. Η αγάπη, μας προσπερνάει προτού τη φτάσουμε στο κατώφλι. Άλλες φορές αργεί να μας βρει κι άλλες δεν τη βλέπουμε καθαρά μπροστά μας κι υπάρχουν κι οι σπάνιες φορές που δεν μας βρίσκει ποτέ.

Joanna Sou

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.