,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Η ΜΕΡΑ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα έχετε ευνοϊκό χρόνο για να ολοκληρώσετε πράγματα που έχετε ήδη ξεκινήσει. Αυτή θα είναι μια στιγμή για οργανωμένη και υπεύθυνη δουλειά σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις και δεσμεύσεις θα είναι σημαντικές, προγραμματίστε τις καλά και μην αναβάλλετε τίποτα. Θα έχετε μια καλή μέρα για να οργανώσετε και να ασχοληθείτε με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλες οικονομικές υποθέσεις.


Κριός – η Τετάρτη θα είναι μια μέρα που θα είναι δύσκολο να προγραμματιστεί. Προσαρμόστε τις υποθέσεις σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα.

Λέων – η υγεία, η συναισθηματική και ψυχική σταθερότητα, θα είναι πολύ σημαντικές. Θα έχετε χρήσιμες συζητήσεις ή σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Τοξότης – η Τετάρτη μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη εμπειρία που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Ο όγκος των πληροφοριών που θα φτάσει, δεν πρέπει να δημιουργεί σύγχυση σε σχέδια και στόχους, κοσμοθεωρίες ή σχέσεις.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να αναζωπυρώσετε μια προηγούμενη επαγγελματική σχέση ή ένα επαγγελματικό σχέδιο, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση. Σήμερα, μπορεί να απογοητευτείτε από τις πράξεις ανθρώπων που σχετίζονται με την οικογένειά σας ή με την περιουσία που έχετε. Την Τετάρτη, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να ασχοληθείτε με νομικά θέματα. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα που μπορείτε να εργαστείτε πολύ ενεργά σε έργα ή ιδέες που είναι σημαντικές για εσάς.

Ταύρος – θα έχετε επαφή με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο που ζει ή βρίσκεται σε άλλο κατοικημένο μέρος. Η ζωή μπορεί να γίνει αρκετά συναισθηματική σήμερα.

Παρθένος – η ημέρα φέρνει μικρά χρηματικά έσοδα ή άλλες ευνοϊκές ενέργειες οικονομικής φύσης. Ίσως νομίζετε ότι οι άλλοι σήμερα απλώς αντιδρούν υπερβολικά, αλλά για αυτούς, η κατάστασή τους είναι πιθανώς πολύ αληθινή. Και η συμπόνια δεν σου κοστίζει τίποτα. Μερικές φορές, η καλύτερη βοήθεια που μπορείτε να δώσετε σε κάποιον είναι η κατανόησή σας.

Αιγόκερως – σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να πιέσετε τον εαυτό σας, σωματικά ή ψυχικά. Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχετε σχεδιάσει, θα υπόκειται σε αλλαγές

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα υποβληθείτε σε διάφορες συναισθηματικές καταστάσεις που προκαλούνται από γεγονότα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα θα έχετε μια πραγματική ευκαιρία να πετύχετε μια σημαντική επιτυχία, να ζήσετε χαρά ή να λάβετε επιβεβαίωση για ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά επενδύστε στα συναισθήματά σας περισσότερη θετικότητα και όχι με κάθε κόστος για να επιδιώξετε την υπεροχή έναντι του συντρόφου σας.

Δίδυμοι – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα είναι πραγματοποιήσιμες, ειδικά αν σχετίζονται με κάποιου είδους περιουσία και γενικότερα υλικά πράγματα.

Ζυγός – η Τετάρτη θα μείνει αξέχαστη με κάποιες απρόσμενες εμπειρίες. Θα μπορούσε να σας οδηγήσει να εμπιστευτείτε άτομα που δεν πρέπει ή να ελπίζετε σε πράγματα που δεν μπορούν ποτέ να γίνουν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να προστατεύεστε από αυτούς που θα σας εκμεταλλευτούν.

Υδροχόος – η διάθεση θα είναι πολύ σημαντική, περιμένετε μια ορμή συναισθημάτων κάποια στιγμή σήμερα. Οι άνθρωποι και τα γεγονότα έχουν τον τρόπο να ξεπερνούν τις άμυνές σας. Δεν έχει νόημα να προσποιείσαι ότι είσαι στωικός ή να αγνοείς τα συναισθήματά σου.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την τάση να συγχωρείτε ανθρώπους, να κάνετε συμβιβασμούς, να είστε εξαιρετικά διπλωματικοί. Σήμερα θα αγνοήσετε εύκολα τις πράξεις ανθρώπων που είναι απαισιόδοξοι ή τους αρέσει να παραπονιούνται, να συκοφαντούν. Την Τετάρτη να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Στην οικογένειά σας θα υπάρξουν αφορμές για σημαντικές συζητήσεις, τις οποίες θα πρέπει να προσεγγίσετε με την απαραίτητη σοβαρότητα.

Καρκίνος – οι σχέσεις με συγγενείς και φίλους σήμερα φέρνουν ένταση, αφορμές για εκνευρισμό και έλλειψη υπομονής. Αυτή είναι η δοκιμασία σας για την ημέρα και προσεγγίστε την με σοφία.

Σκορπιός – η Τετάρτη φέρνει μια σημαντική συζήτηση, όνειρο ή γεγονός με έναν άντρα που μπορεί να έχετε χάσει. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή σήμερα.

Ιχθύες – η ανιδιοτελής γενναιοδωρία σας αναδεικνύεται σήμερα. Είναι σημαντικό όμως να παραμένετε ρεαλιστές. Μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος θα τη δεχτεί ευγενικά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading