Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ, Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και σημαντική μέρα την Παρασκευή. Τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα θα έχουν μεγαλύτερη εξέλιξη. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οικογενειακές επιχειρήσεις. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα εξελιχθούν καλά, ειδικά αν δεν ακολουθείτε μόνο τις δικές σας επιθυμίες.
Κριός – θα έχετε μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νέο άτομο, καθώς και μια συγκέντρωση με μια τέτοια περίσταση.
Λέων – η μέρα φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και εμπειρίες με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις. Κάποια νέα από αυτούς σήμερα μπορεί να σας στεναχωρήσουν.
Τοξότης – η μέρα θα απαιτήσει προσοχή όταν μιλάτε ή ασχολείστε με υποθέσεις που σχετίζονται με μια γυναίκα. Οι συγκρούσεις σήμερα θα σας ανοίξουν μόνο νέα προβλήματα.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες και ρομαντικές εμπειρίες. Οι ενέργειες και τα σχόλια των φίλων σας μπορούν να δημιουργήσουν προσωρινή ένταση στη σχέση σας. Σήμερα, πολλοί θα χαρούν με νέα που σχετίζονται με ένα παιδί. Την Παρασκευή, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας για συναντήσεις και συγκεντρώσεις τις επόμενες μέρες.
Ταύρος – η Παρασκευή θα προσφέρει νέες ή ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για την υλοποίηση σχεδίων και στόχων.
Παρθένος – αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη με ποικίλες πληροφορίες και την εμφάνιση νέων ευκαιριών.
Αιγόκερως – η Παρασκευή θα είναι μέρα για δουλειά, για ανάληψη σοβαρών ευθυνών και υποχρεώσεων.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή οι ευθύνες σας θα είναι μεγαλύτερες, γι’ αυτό μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε απολαύσεις ή αδέσμευτες συζητήσεις και συναντήσεις. Σήμερα, ακολουθήστε και ακούστε προσεκτικά τα λόγια ή τις συμβουλές των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας. Η επιρροή τους στις υποθέσεις σας σήμερα θα είναι σημαντική. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια για δουλειά ή για σημαντικές οικογενειακές υποχρεώσεις.
Δίδυμοι – η Παρασκευή φέρνει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με τις πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας σε μερικούς από τους σημαντικούς στόχους και τα καθήκοντά σας. Ίσως οι αντιπαραθέσεις είναι απλώς αναπόφευκτες σήμερα και αύριο.
Ζυγός – αυτή η μέρα μπορεί να φέρει πρόοδο σε υλικά ή περιουσιακά θέματα. Θα είναι μια καλή μέρα για να ανακινήσετε παλιά σχέδια, στόχους και ιδέες.
Υδροχόος – η Παρασκευή φέρνει αισιοδοξία και ελπίδα για νέες υποθέσεις,

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα είστε τεταμένοι και ασταθείς σήμερα. Θα θέλετε περισσότερη ξεκούραση για τον εαυτό σας και οποιαδήποτε πίεση θα επηρεάσει αρνητικά το νευρικό σας σύστημα. Μπορεί να εμφανιστούν ήπιες παθήσεις υγείας. Σήμερα είναι καλό να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αλλά μην τεμπελιάζετε.
Καρκίνος – θα πρέπει να επικεντρωθείτε στη σωστή εφαρμογή των οικονομικών σας υποθέσεων.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει χαρά στην προσωπική, οικογενειακή ή κοινωνική ζωή.
Ιχθύες – η οικογένεια σήμερα θα αποτελέσει πηγή πολλών συναισθημάτων και εμπειριών.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.