ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ Ή ΧΡΗΜΑΤΩΝ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ


Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη κάποιες από τις κύριες δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται με τον συγγενή ή τον γείτονά σας. Οι φιλίες σας θα είναι επίσης πολύ ενεργές. Γενικά αυτή η μέρα προαναγγέλλει μια φυσιολογική εξέλιξη των καθημερινών σας υποχρεώσεων. Οι νέες γνωριμίες σήμερα θα παραμείνουν στη ζωή σας για πολύ καιρό. Θα σκεφτείτε μια συζήτηση ή δέσμευση που περιλαμβάνει ένα παιδί ή άλλο νεαρό άτομο.

Κριός – η Τρίτη φέρνει τύχη, αλλά τίποτα δεν θα πέσει εύκολα από τον ουρανό στα χέρια σας. Εργαστείτε, δημιουργήστε και αναπτύξτε! Αισθάνεστε ότι ένα μυστικό έχει κρατηθεί για πάρα πολύ καιρό ή ότι κάποιος έχει περισσότερη δύναμη από ό,τι θα έπρεπε. Και σήμερα θέλετε να αναλάβετε να αποκαλύψετε αυτό το μυστικό.
Λέων – σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα λόγια, τις κατηγορίες, τους καβγάδες και άλλα άσχημα ή θυμωμένα λόγια που κουβαλούν κακή ενέργεια μαζί τους. Μια ρομαντική σχέση εντείνεται σήμερα, καλώς ή κακώς. Ανεξάρτητα από το αν τα πράγματα είναι ευτυχισμένα ή τραχιά μεταξύ σας, είναι έντονα και είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε τα πράγματα ελαφρά τώρα. Αυτή είναι μια από εκείνες τις μέρες που μπορεί να βιώσετε μια θαυμάσια παθιασμένη σχέση με τον αγαπημένο σας ή να περάσετε συναισθηματικά βασανιστήρια, για να συνειδητοποιήσετε αργότερα ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο νομίζατε.
Τοξότης – η ημέρα μπορεί να φέρει σημαντικά νέα ή μια πρόταση. Σκεφτείτε χωρίς να πάρετε αποφάσεις για το αν το πιστεύετε ή όχι. Όσο περισσότερες πληροφορίες συγκεντρώσετε, τόσο καλύτερα θα καταλάβετε τη μεγάλη εικόνα.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να βρείτε γρήγορες λύσεις σε προβλήματα ή στρεσογόνες καταστάσεις. Οι κύριες δεσμεύσεις σας σήμερα θα σχετίζονται με ταξίδια ή άτομα που ζουν σε άλλους οικισμούς. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή μια πρόταση από ένα άτομο που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναπτύξετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά να είστε προσεκτικοί στο χώρο εργασίας σας, καθώς οι περισπασμοί μπορεί να σας κοστίσουν δυσάρεστες παραλείψεις και λάθη.

Ταύρος – η Τρίτη φέρνει ταξίδια ή πιο δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Κάθε ενέργεια που θα κάνετε σήμερα θα έχει έναν σημαντικό σκοπό. Ανησυχίες για την έλλειψη επαρκών χρημάτων ή υλικών αγαθών επικρατούν σήμερα. Εάν χρειάζεται να κάνετε κάποια σταθερά σχέδια καριέρας ή προϋπολογισμού, κάντε το.
Παρθένος – η Τρίτη φέρνει διάφορες αφορμές για χαρά. Μια ερώτηση με διακριτικότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια βαθιά, ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιον. Μιλώντας μαζί τους για τα δικά τους προβλήματα και συναισθήματα, θα αποκτήσετε κατανόηση για τα δικά σας. Απλώς φροντίστε να μην κρίνετε ή να επικρίνετε όταν κάποιος αποκαλύπτει τις ενδόμυχες ανησυχίες και τις φαντασιώσεις του.
Αιγόκερως – αφιερώστε χρόνο και στους φίλους και την οικογένεια. Ενισχύστε τη συναισθηματική σύνδεση που μοιράζεστε με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα δεσμευτείτε σε διάφορα ταξιδιωτικά σχέδια που έχουν αναβληθεί μέχρι τώρα ή που θα πρέπει να αλλάξουν λόγω νέων συνθηκών. Είναι πιθανό αυτά τα πράγματα να σχετίζονται με ανησυχίες ή να είστε απαισιόδοξοι για την εξέλιξή τους. Πρώτα απ’ όλα, ελέγξτε όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με έγγραφα. Αυτή η μέρα θα έχει κάτι να ευχαριστήσει όσους από εσάς ξέρετε πώς να σχεδιάζετε τις ενέργειές σας.

Δίδυμοι – θα είστε τυχεροί, αλλά αν το νιώσετε και αν το χρησιμοποιήσετε θα είναι ατομικό. Τα απρόσεκτα σχόλια των ανθρώπων σας πληγώνουν περισσότερο απ’ ό,τι θέλετε να παραδεχτείτε, αλλά μην εκτοξεύσετε εναντίον τους αντίποινα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο και δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Μιλήστε τους για αυτό. Ή, απλώς περιμένετε να περάσει αυτή η ευαίσθητη φάση. Σε μια ή δύο μέρες, θα νιώσετε ξανά σαν τον εαυτό σας.
Ζυγός – η Τρίτη μπορεί να αναστατώσει με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα πρόσωπο που γνωρίζετε ή ένα σημαντικό γεγονός στη χώρα που ζουν. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με μια συγκεκριμένη σχέση, κοιτάξτε πρώτα μέσα σας, πριν δείξετε το δάχτυλό σας σε οποιονδήποτε άλλον. Πώς θα μπορούσατε να έχετε συμβάλει σε αυτή την κατάσταση;
Υδροχόος – η Τρίτη θα είναι μια τεταμένη μέρα για όσους θα έχουν δεσμεύσεις με δικαστικούς ή νομικούς θεσμούς. Επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καθώς εκεί θα έχετε περισσότερα καθήκοντα και περισσότερες εμπειρίες. Εάν πρέπει να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάποιο τομέα της ζωής σας, όπως οικονομικός, επαγγελματικός ή ρομαντικός, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα εκπλαγείτε από προβλήματα διαφορετικής φύσης στο σπίτι. Είναι πιθανές δεσμεύσεις που σχετίζονται με εξοπλισμό ή αντικείμενα, ζημιές στην εγκατάσταση κ.λπ. Σήμερα μπορεί να είστε χαρούμενοι για μια συνάντηση ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν φίλο. Την Τρίτη αποφύγετε τις συγκρούσεις, καθώς η κατάσταση δεν θα εξελιχθεί στην κατεύθυνση που θέλετε. Σήμερα καλό θα είναι να δώσετε προτεραιότητα στις χρηματικές σας υποθέσεις, αλλά αποφύγετε κόλπα, ψέματα ή χειραγωγικές ενέργειες.

Καρκίνος – σήμερα υπάρχουν συζητήσεις που σχετίζονται με γεγονότα και δεσμεύσεις τις επόμενες μέρες. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να περάσετε λίγο χρόνο με τον αγαπημένο σας, αν έχετε. Εάν είστε ελεύθεροι, επωφεληθείτε από τη σημερινή βαθιά παθιασμένη ατμόσφαιρα συνδέοντας κάποιον που σας είναι κοντά και αγαπητός, ο καλύτερός σας φίλος, ένας αγαπημένος συγγενής, ακόμα και το αγαπημένο σας κατοικίδιο.
Σκορπιός – η Τρίτη φέρνει έρωτες, ρομαντισμούς ή προσωπικές εμπειρίες. Αν κάτι δεν έχει νόημα, συνεχίστε να σκάβετε. Θα αποκαλύψετε όλα τα είδη μυστικών και μυστηρίων αν συνεχίσετε να ψάχνετε και να επεξεργάζεστε πληροφορίες.
Ιχθύες – θα είστε επιρρεπείς σε ανεξήγητους ή υπερβολικούς φόβους, ασθένειες υγείας, έλλειψη ψυχικής άνεσης.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.