Είμαι με σένα που με ήθελες από τα πρώτα μας λεπτά. Είμαι σε σένα που με κοίταξες στα μάτια και μου είπες “Είσαι η γυναίκα που έψαχνα χρόνια!”. Είμαι με σένα γιατί μου είπες ότι το κορμί σου ανατριχιάζει ολόκληρο όταν με κοιτάς και δεν με σόκαρες. Έμεινα γιατί ένιωσα και εγώ το ίδιο συναίσθημα. Είμαι με σένα γιατί σου αντιστάθηκα πολύ, αλλά εσύ με διεκδίκησες. Ήθελες να με κατακτήσεις και εγώ αφέθηκα, γιατί σε ήθελα και εγώ. Είμαι με σένα, γιατί έδειξες τον έρωτά σου με τη ζήλια σου, με ήθελες δική σου μόνο, γιατί νόμιζες ότι δεν με είχες. Αλλά με είχες.


Μου εξηγήθηκες ντόμπρα, αντρίκια ποιος είσαι, ήθελες να ξέρω τα πάντα για σένα πριν μπούμε στο παιχνίδι του έρωτα. Είμαι με σένα γιατί άντεξες όταν σου έδινα δύναμη τον δύσκολο χρόνο που οι συνθήκες μας χώρισαν. Έμεινα εδώ και σε περίμενα γιατί σ’ αγάπησα και εσύ με εμψύχωνες γιατί ήθελες να αντέξω, να μην με καταπιεί η αμφιβολία και η προσμονή. Ήσουν κοντά μου με τραγούδια, ήμουν κοντά σου μόνο με μηνύματα. Αντέξαμε και όταν αυτό το αντέξαμε κόντεψε να χαθεί, έκλαιγες για μένα σαν παιδί. Παλέψαμε και οι δυο και κερδίσαμε αυτόν τον έρωτα, τον έρωτα που μας ένωσε, τον έρωτα που η καλή μας μοίρα ήθελε να ζήσουμε. Γιατί με ήθελες στην ζωή σου και εγώ στην δική μου ζωή. Γιατί η αγάπη έχει δύναμη πολύ! Και με έχεις και σε έχω αγάπη μου!


Έφη Χαλκέα

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.