Το φλερτ… αχ αυτό το φλερτ! Τι όμορφο που είναι αλήθεια! Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Δεν είναι μόνο ανδρική “δουλειά”. Και γιατί όχι; Κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε και το θέλουμε, βοηθάμε και κάποια… ντροπαλά αγόρια να ανοιχτούν. Ούτε νομίζω θα μας πουν “πρόστυχες” επειδή το κάνουμε, ίσα-ίσα μερικά αγόρια θα ικανοποιηθούν κιόλας.


Με το φλερτ εκφράζεσαι, δείχνεις στον άλλον ότι του αρέσεις, του δείχνεις σημάδια με την οπτική επαφή, με ένα βλέμμα στα μάτια λάγνο του τραβάς την προσοχή. Υπάρχει και η γλώσσα του σώματος, το άγγιγμα, όχι βέβαια να τον χτυπήσουμε στην πλάτη. Αυτό θα το κάνουμε στους φίλους μας. Αλλά με ένα χάδι απαλό στον ώμο, ένα άγγιγμα πάνω στο γόνατο, το χαμόγελό μας και μετά αφήνουμε να συμβεί… Αν υπάρχει έλξη και από τα δύο φύλα, το φλερτ είναι πολύ όμορφο παιχνίδι και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Μας κάνει να περνάμε καλά. Να χαιρόμαστε σε όλα αυτά που χρειάζεται ένα ερωτικό παιχνίδι.


Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχει χαθεί, ότι υπάρχει ισοπέδωση. Όχι, το αρνούμαι αυτό! Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν μπορούμε ακόμα να φλερτάρουμε! Δεν είναι μόνο αντρικό προνόμιο και οι άντρες το χρειάζονται και αυτοί θέλουν να ακούσουν ένα κομπλιμέντο, να δούνε ένα χαμόγελο από μία γυναίκα που τους αρέσει. Ας το κάνουμε κορίτσια ας φλερτάρουμε και εμείς! Δεν είναι μόνο αντρική “δουλειά”!

Έφη Χαλκέα

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.