ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΘΥΜΟΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, να είστε ρεαλιστές την Τετάρτη και να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία. Αυτή είναι μια μέρα με καλά μελετημένες πράξεις και λόγια. Τα προβλήματα σήμερα θα πρέπει να επιλυθούν χωρίς συναισθήματα. Είναι πιθανά μικρά χρηματικά έσοδα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. Μερικές από τις υποθέσεις σας μπορεί να είναι στάσιμες, αλλά μην το αφήσετε να σας ενοχλήσει.


Κριός – αναζητήστε χαρά και καλά πράγματα στη ζωή σας την Τετάρτη. Μην κοιτάτε τα προβλήματά σας. σήμερα είναι μια στιγμή για χαρά και ευγνωμοσύνη για όσα έχετε. Μάθετε να σκέφτεστε και να αποδέχεστε τη ζωή σας με πίστη.

Λέων – σήμερα θα έχετε πιο σοβαρά καθήκοντα που σχετίζονται με παιδιά ή νέους από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας.

Τοξότης – βάλτε ως προτεραιότητά σας να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα, για πράγματα που σας ενοχλούν και σας δυσαρεστούν. Οπλιστείτε με υπομονή και λογική σήμερα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα δυσκολευτείτε να σχεδιάσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι σας. Η αστάθεια των γεγονότων αυτή τη μέρα και η αδυναμία να ελέγξετε οτιδήποτε θα οφείλεται σε διαφορετικά συναισθήματα σε εσάς και στα άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Μην ανακατεύετε την αγάπη με άλλα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες σήμερα. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Οι παλιοί σας φίλοι θα σας υπενθυμίσουν ότι υπάρχουν.

Ταύρος – η Τετάρτη θα είναι μια υπέροχη μέρα όπου δεν πρέπει να φοβάστε να ξεκινήσετε νέα πράγματα, να πάρετε λογικά ρίσκα ή περισσότερες εργασίες για να εκτελέσετε.

Παρθένος – σήμερα προσοχή θα απαιτήσει την επικοινωνία σας με τα άτομα που πρόκειται να γνωρίσετε.

Αιγόκερως – πρέπει να κλείσεις μια για πάντα την πόρτα στο παρελθόν. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας και κρατήστε μακριά την αρνητικότητα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη η ικανότητά σας να καταλαβαίνετε και να συμπονάτε άλλους ανθρώπους που βιώνουν δύσκολες στιγμές θα είναι πολύ σημαντική. Σήμερα θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους, παρά τον εαυτό σας. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να επιλύσετε μια αγχωτική κατάσταση στο σπίτι σας, που μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Αυτή η μέρα φέρνει χαρούμενα νέα που σχετίζονται με έναν συγγενή ή φίλο.

Δίδυμοι – τα περισσότερα από τα σχέδια και τις ελπίδες σας σήμερα θα σχετίζονται με τις οικονομικές σας υποθέσεις, τη λήψη χρημάτων ή με το τέλος κάποιων πληρωμών.

Ζυγός – σήμερα κάποιοι από εσάς θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και οι υπόλοιποι μπορεί να μην φοβούνται να επικοινωνήσουν με περισσότερους ανθρώπους.

Υδροχόος – την Τετάρτη, ορισμένες απροσδόκητες εξελίξεις θα μπορούσαν κάλλιστα να σας βγάλουν εκτός πορείας και να σας κάνουν να αποδιοργανωθείτε. Μέσα σε όλο αυτό το αρνητικό κλίμα, καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις συζητήσεις με τους γύρω σας, γιατί είναι βέβαιο ότι αυτές θα οδηγήσουν σε έντονες διαφωνίες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα συζητήσετε τα προσωπικά προβλήματα ενός ατόμου από τον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο. Σήμερα θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα ή θα βιώσετε απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Παρεξηγήσεις στον έρωτα είναι πιθανές λόγω μη ρεαλιστικών προσδοκιών ή ασυμφωνιών στις επιθυμίες μεταξύ των συντρόφων. Δημιουργήστε μια διάθεση με μια αγορά προσωπικά για τον εαυτό σας. Γενικά, σήμερα δεν πρέπει να αγνοήσετε την υλική πλευρά της ζωής σας και την άνεση, αλλά ας μην είναι η μόνη σας προτεραιότητα.

Καρκίνος – έχετε μπροστά σας μια πολύ συναισθηματική μέρα, στην οποία θα είναι σημαντικό πού θα κατευθύνετε τα συναισθήματά σας.

Σκορπιός – απροσδόκητα γεγονότα σήμερα μπορεί να απαιτήσουν αλλαγή σε κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Αυτό σίγουρα θα έχει νόημα και θα είναι για το καλό σας.

Ιχθύες – σήμερα μπορεί να έχετε μια ήρεμη μέρα, με λιγότερο άγχος, με περισσότερα καλά νέα ή ευχάριστα συναισθήματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.