Πάει κι ο Σεπτέμβριος κι ακολουθεί το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου… Ένα τέρμα για μια ακόμη νέα αρχή! Κι αυτές οι αρχές δεν σταματούν ποτέ αν δεν το θέλεις. Για εκείνους που αγαπούν τις αλλαγές, αυτό σημαίνει ένας νέος ενθουσιασμός για την συνέχειά τους. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που τρομάζουν σε μια νέα αρχή. Όμως το τελευταίο τρίμηνο δεν αλλάζει, μέσα σε 90 μέρες από τώρα μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Ακόμη και το πιο ακατόρθωτο που προσχεδίαζες, αλλά δεν εφαρμόστηκε στιγμή. Να μια ευκαιρία λοιπόν εάν το ζητήσεις και το θέλεις πραγματικά!

Όταν έχουμε ένα όνειρο, απαραίτητο συστατικό είναι η χαρά του να κοιτάς μπροστά, να κατακτήσεις και να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Δεν είναι μόνο το θάρρος και η τόλμη, χρειάζεται και το θράσος (με την καλή έννοια φυσικά). Μην κολλήσεις σε ανηφόρες του μυαλού, “Δεν μπορώ να το κάνω έτσι!” ή “Άλλοι το κάνουν αλλιώς!” ή “Ποια είμαι εγώ που θα μου έρθουν όλα τόσο εύκολα;” ή “Με τι εφόδια θα προχωρήσω σε αυτό που θέλω;” ή “Εάν ήμουν αλλιώς, ίσως και να μπορούσα!”...


Η απάντηση είναι μια και πάντα θα παραμένει επίκαιρη για ό,τι θέλεις. Οι σκέψεις κολλάνε, κάποιες φορές πολύ, κάποιες πιο λίγο, μα εάν είσαι αποφασισμένη όλα γίνονται. Γιατί είσαι “εσύ”! Γιατί ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό, δημιουργικό τρόπο για να βγει στη θέα που του ανήκει!

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.