Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα εμφανιστεί ένταση που σχετίζεται με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Τα όνειρά σας θα είναι ανήσυχα και πολλοί θα παραπονιούνται για αϋπνία. Σήμερα θα κάνετε συζητήσεις με φίλους με τους οποίους θα είναι σημαντικό να μοιραστείτε τις εμπειρίες τους. Κάποιος μπορεί να σας ζητήσει συμβουλές ή άλλη υπηρεσία. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ενασχόληση με υποθέσεις ακινήτων, για επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας.


Κριός – σήμερα θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με περισσότερους φίλους, γείτονες, συναδέλφους ή γνωστούς. Θα έχετε αρκετές πληροφορίες για να μοιραστείτε. Οι σκέψεις σας σήμερα μπορεί να έχουν σχέση με άτομα από το παρελθόν σας ή με άτομα στο υπερπέραν.
Λέων – σήμερα θα έχετε μια δέσμευση, συνομιλία ή άλλη εμπειρία που σχετίζεται με κάποιον που δεν μένει στον ίδιο οικισμό με εσάς.
Τοξότης – η έκπληξη της Τρίτης θα είναι ενδιαφέρουσα, σημαντική, δίνοντάς σας σαφήνεια για το μέλλον. Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα φορτώσετε τον εαυτό σας με συγγενείς ή σχέσεις. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρηθεί η σταθερότητα και να μην επιτραπεί η ανεπιθύμητη ανάπτυξη συγκεκριμένων καταστάσεων. Σήμερα θα στεναχωρηθείτε από τα νέα που θα επηρεάσουν το πρόσωπο που γνωρίζετε. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα χρήματα ή απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας συμφέροντα. Θα έχετε μια καλή εξέλιξη των ταξιδιωτικών σας σχεδίων και των ανθρώπων από διαφορετικά χωριά, πόλεις ή χώρες.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε περισσότερες συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την αποκατάσταση ξεχασμένων γνωριμιών.
Παρθένος – σήμερα θα μπορέσετε να πάτε κάπου ή κάποιος θα έρθει κοντά σας για μια επίσκεψη. Αυτά τα γεγονότα σχετίζονται κυρίως με άτομα της οικογένειάς σας ή με όσους είναι φίλοι συγγενών σας.
Αιγόκερως – την Τρίτη, θα απαιτηθεί προσοχή για τις ενέργειές σας που σχετίζονται με χρήματα, συμβόλαια και έγγραφα που καθορίζουν τις μελλοντικές σχέσεις με άλλα άτομα ή ιδρύματα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα αναλάβετε περισσότερες εργασίες την Τρίτη. Μια περίοδος μεγαλύτερου στρες φεύγει, αλλά άλλοι περίπλοκοι χρόνοι τίθενται στον ορίζοντα. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή φίλου θα δημιουργήσει προβλήματα και θα αποτελέσει θέμα για συζητήσεις με συγγενείς και γνωστούς. Οι επαφές σας με εκπροσώπους διαφορετικών ιδρυμάτων μπορεί να συνοδεύονται από παρεξηγήσεις, έλλειψη επαγγελματικής επικοινωνίας και τρόπων. Στην αγάπη, αν έχετε έναν σύντροφο που ζει σε απόσταση από εσάς, σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε αμφιβολίες και υποψίες για την πίστη του/της.

Δίδυμοι – μην ελέγχετε και προγραμματίζετε τα γεγονότα σήμερα, ακολουθήστε τα! Κρατήστε όσα έχετε πετύχει, αποθηκεύστε τα σημαντικά για εσάς.
Ζυγός – θα είναι μια σημαντική μέρα για όσους έχουν επίγνωση των ευθυνών που αντιμετωπίζουν. Η αμέλεια θα «πληρωθεί» σήμερα με δυσάρεστες συνέπειες.
Υδροχόος – η φροντίδα στο σπίτι σας δεν θα τελειώσει σήμερα, αλλά θα είναι μέρος των αλλαγών που βιώνετε αυτή τη στιγμή. Για κάποιο λόγο, θα ενθουσιαστείτε με γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα είστε συναισθηματικά ασταθείς την Τρίτη και θα είστε πολύ ευαίσθητοι και ανυπόμονοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η διάχυση χρόνου και ενέργειας δεν θα είναι υπέρ σας. Η μέρα θα ευνοήσει σχέδια και δράσεις που σχετίζονται με ταξίδια ή συνεργασία με ανθρώπους από άλλες περιοχές. Οι οικονομικές σας υποθέσεις (αν ασχολείστε με τέτοια) θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να πάρετε σημαντικά χρήματα για σας.

Καρκίνος – τα σημερινά γεγονότα θα εξελιχθούν ραγδαία και θα έχετε λίγο χρόνο για να ολοκληρώσετε μια εργασία, να βρείτε μια λύση ή να πάτε κάπου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει διαφορετικές εμπειρίες για εσάς που σχετίζονται με διαφορετικούς ανθρώπους. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ευχάριστες, ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες για εσάς.
Ιχθύες – θα έχετε μια επείγουσα δέσμευση ή θα πρέπει να υποσχεθείτε κάτι. Σοβαρές εργασίες ή σημαντικά γεγονότα μπορεί να προκύψουν γύρω από μια αδερφή, κόρη ή άλλη στενή γυναίκα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.