Πότε άραγε ήταν η τελευταία φορά πού υπήρξες πραγματικά ευτυχισμένος; Πριν απαντήσεις πρώτα σκέψου, όχι μόνο μια φορά, αλλά όσες φορές χρειαστούν, με ειλικρίνεια, εκείνη την απόλυτη αλήθεια που πρέπει να τολμήσεις να πεις. Όποια κι αν είναι η απάντησή σου, κάποια δεδομένα δεν αλλάζουν. Μάντεψε ποια, αν και δεν χρειάζεται, γιατί είναι εκείνα που μας παγιδεύουν συνεχώς…

Περνά η ζωή, μην περιμένεις, μην την σέρνεις και μην την κλείνεις σε καλούπια. Ένα από τα άσχημα είναι ότι ο χρόνος πετάει και επιστροφή δεν έχει. Ένα από τα ωραία είναι ότι μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να θελήσεις! Ποτέ δεν θα μάθεις τι επιφυλάσσει το μέλλον, μπορείς όμως να αυτοσχεδιάσεις, να προσπαθήσεις και να το αναπτύξεις. Να είσαι απόλυτα εκεί, στην οποία επιλογή σου.


Αυτό που μετράει στο τέλος, είναι ότι μπήκες στον κόπο να διαπραγματευτείς με τον οποιοδήποτε ρόλο που έπρεπε. Διότι ένα από τα ενοχλητικά πράγματα είναι να μην ξέρουμε τι γίνεται μέσα μας! Για να διακριθούν τα σημεία, πρέπει να αγγίξουμε τις λεπτομέρειες. Μόνο έτσι θα νιώσεις καλύτερα!

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.