Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 31/3

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που μπορεί να μην είναι μέλος της οικογένειάς σας. Είναι δύσκολο να πεις πόσο θα πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σου για αυτήν την ημέρα, αφού θα σου λείπουν αρκετή φιλοδοξία και θέληση ή θα είσαι πολύ τεταμένος για να συγκεντρωθείς στην πρακτικότητα στις πράξεις σου. Μην χάσετε μια δέσμευση ή υπόσχεση. Ένα δυσάρεστο νέο θα καταφέρει να σας εκπλήξει.


Κριός – αυτή η μέρα μπορεί να φέρει κάποιο δράμα ή χωρισμό στη ζωή συγγενών, φίλων, ανθρώπων που γνωρίζετε.
Λέων – θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για προσωπικές και ρομαντικές εμπειρίες, για συναναστροφή με φίλους που ζουν κοντά η ή μακριά.
Τοξότης – σήμερα είναι πιθανές και συγκεντρώσεις με άτομα της οικογένειάς σας ή με φίλους, για τις οποίες θα έχετε μια συγκεκριμένη περίσταση.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για ερωτικές διασκεδάσεις. Οι συναντήσεις με ανθρώπους που ζουν σε άλλο μέρος, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Αφού ξεπεράσετε διάφορες δυσκολίες, σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε την επιτυχία που σας αξίζει. Σήμερα πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια νέα ρομαντική ή οικεία γνωριμία. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για διευθέτηση διαφόρων οικονομικών θεμάτων και εγγράφων, για λήψη χρημάτων ή για πληρωμή λογαριασμών νοικοκυριού, δανείων κ.λπ. που αγνοήθηκαν από εσάς.


Ταύρος – όλα κυλούν ομαλά στη ζωή σας σήμερα και δεν φαίνεται ότι θα αγχώνεστε για κάτι. Αλλά ακόμα κι αν συναντήσετε κάποια μικρή δυσαρέσκεια, μπορείτε εύκολα να την ξεπεράσετε και να μην την αφήσετε να σας πάρει από κάτω.
Παρθένος – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να συναντηθείτε με φίλους ή γνωστούς.
Αιγόκερως – καλά θα κάνετε να σταματήσετε να προσποιείστε ότι όλα στη ζωή σας είναι ρόδινα και να αντιμετωπίσετε την αλήθεια. Έχετε κάνει ίσως λάθη στο παρελθόν και αυτά βαραίνουν την καρδιά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια εργάσιμη μέρα για εσάς, η οποία θα σας δώσει επίσης αρκετό χρόνο για να αναπτύξετε τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Σήμερα θα είστε στοργικοί, διπλωματικοί, αλλά και λαχταρώντας την προσοχή και την αγάπη. Θα θέλετε να σας προσέξουν, αλλά δεν θα επιβάλλετε την παρουσία σας. Σήμερα, η αρμονία στις σκέψεις και τις πράξεις μπορεί να σας φέρει την πολυαναμενόμενη ευτυχία ή επιτυχία.

Δίδυμοι – σήμερα θα είναι σημαντικό να καθαρίσετε τις σκέψεις σας από την αρνητικότητα, να ρίξετε περισσότερο φως στις πράξεις σας.
Ζυγός – έχετε την ευκαιρία σήμερα να διαλύσετε τυχόν μαύρα σύννεφα στον ουρανό και να λύσετε τυχόν προβλήματα που απλά δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη σχέση σας. Όσοι περνούν κάποιες παθήσεις υγείας, δεν πρέπει να πανικοβληθούν, αλλά να ακολουθήσουν προσεκτικά τις συστάσεις και τη θεραπεία του γιατρού.
Υδροχόος – διαδοχικές αλλαγές θα φέρουν αναστάτωση σήμερα, ανατρέποντας την προσεκτικά σχεδιασμένη καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με την οικογενειακή και την προσωπική σας ζωή σήμερα, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ήρεμοι συνολικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή οι αλλαγές μέσα σας που σχετίζονται με την κατανόηση της ζωής σας, θα συνεχίσουν να είναι σχετικές. Σήμερα σας έρχονται κάποια σημαντικά γεγονότα στο σχολείο, την καριέρα ή την επιχείρησή σας (ανάλογα με την ηλικία σας). Μπορεί να γνωρίσετε νέα άτομα ή να συζητήσετε νέες ιδέες. Η επιρροή σε αυτές τις υποθέσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα προέλθει από άτομα με τα οποία έχετε παλιά γνωριμία ή φιλία. Σήμερα, οι γυναίκες θα είναι πιο δραστήριες από τους άνδρες, κάτι που μπορεί να αποτελέσει σοβαρή προϋπόθεση για την επίτευξη πραγματικών αποτελεσμάτων και επιτυχιών.
Καρκίνος – σήμερα μπορεί να σας κατακτήσει μια νέα ιδέα ή σχέδιο που θα είναι πολύ καλό, εφικτό, αλλά θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια και δουλειά από μέρους σας.
Σκορπιός – να είστε πολύ προσεκτικοί και διπλωματικοί σήμερα, γιατί θα περάσετε από αρκετές προκλήσεις που θα αμφισβητήσουν την υπομονή σας.
Ιχθύες – σήμερα θα βιώσετε ιδιαίτερα οδυνηρά κάτι που επιτρέψατε στον εαυτό σας να κάνει υπό την επίδραση των δικών σας συναισθημάτων.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.