ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε περισσότερες εργασίες την Πέμπτη, με μια σύντομη περίοδο εκτέλεσης. Η μέρα περιλαμβάνει συναντήσεις και επαφές που δεν μπορείτε να καθυστερήσετε ή να επιβραδύνετε λόγω της σημασίας τους. Ωστόσο, η Πέμπτη μπορεί να σας εκπλήξει με ένα γεγονός που θα αλλάξει τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες.


Κριός – μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα, νέους πελάτες ή συναδέλφους στη δουλειά σας. Θα απαιτηθεί προσοχή στη σχέση σας με όσους δεν έχουν ακόμα αρκετή εμπειρία ή γνώσεις.

Λέων – η ερωτική σας ζωή σήμερα θα επηρεαστεί πολύ από την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, τις σχέσεις σας με συγγενείς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν τη σχέση σας.

Τοξότης – θα χρειαστεί επίσης να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στα οικονομικά σας. Απροσδόκητα έξοδα μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις την Πέμπτη. Η προσοχή θα περιλαμβάνει ενέργειες με αγνώστους ή αυτούς για τους οποίους ανησυχείτε. Η Πέμπτη θα είναι μια μέρα που θα περιμένετε συγκεκριμένα αποτελέσματα από τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που έχετε κάνει τις τελευταίες μέρες. Αυτό μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους, κάτι που μπορεί να βλάψει τις πράξεις σας. Σήμερα να είστε πιο διπλωματικοί στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ταύρος – σήμερα αποφύγετε την επιστροφή σε λάθη ή εμπειρίες του παρελθόντος.

Παρθένος – να είστε προσεκτικοί την Πέμπτη σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιο έγγραφο ή συμβόλαιο.

Αιγόκερως – αποκαλύπτετε ένα μυστικό, μαθαίνετε ένα κουτσομπολιό, μην αφήνετε τα ζηλιάρικα και άδικα σχόλια των άλλων να σας απογοητεύσουν.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για οργάνωση και αλλαγές σε σχέδια και σχέσεις την Πέμπτη. Πρώτα απ’ όλα, τέτοιες ενέργειες είναι επιβεβλημένες όπου υπάρχει στασιμότητα ή εκροή των επιτευχθέντων. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε πράγματα ή σχέσεις που λειτουργούν καλά και σας φέρνουν επιτυχία ή ικανοποίηση. Αυτή είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και ανάπτυξη επαφών με κοντινούς και μακρινούς ανθρώπους.

Δίδυμοι – σήμερα μπορεί να συναντήσετε φίλους, συγγενείς ή άλλα σημαντικά και ευχάριστα άτομα.

Ζυγός – σήμερα μπορείτε να υποδεχτείτε καλεσμένους στο σπίτι σας ή να πάτε στο σπίτι κάποιου που σας έχει ήδη προσκαλέσει. Δυσάρεστα νέα σήμερα που σχετίζονται με ένα κενό στις σχέσεις ανθρώπων που γνωρίζετε, μπορεί να σας μπερδέψουν ή να σας στεναχωρήσουν.

Υδροχόος – νιώθετε μειωμένη ενέργεια και ζωντάνια και η διάθεσή σας υποφέρει ως αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας ή να χειριστείτε θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας αυτή τη στιγμή.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη κάποιες από τις ανησυχίες σας θα σχετίζονται με ένα άτομο που μπορεί να είναι συγγενείς ή στενοί φίλοι από τον κύκλο σας. Οι ανησυχίες σας μπορεί να σχετίζονται με σοβαρά προβλήματα, κάποιο περιστατικό ή προσωπικό δράμα. Σήμερα, προβλήματα ή περίπλοκες σχέσεις με άλλα άτομα, μπορεί να σας αφήσουν κάποια απογοήτευση ή προσβολή. Οι άντρες δύσκολα θα επιλύσουν σήμερα μια δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή τους, γιατί δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της κάθαρσής της. Οι γυναίκες θα δείξουν μισαλλοδοξία ή ανυπομονησία στις καθημερινές τους υποθέσεις, που και στις δύο περιπτώσεις θα έχουν να κάνουν με οικονομικές υποθέσεις, έγγραφα, συμβόλαια κ.λπ. τις ζωές των φίλων σας που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και άλλα.

Καρκίνος – θα είστε εξαιρετικά πονηροί και αποφασιστικοί και θα βρεθείτε σε θέση να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας ταλανίζουν σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Αυτό θα σας φέρει μεγάλη ανακούφιση

Σκορπιός – η μέρα δεν κουβαλάει κρίση, αλλά είναι πιθανό μεγαλύτερο ή απροσδόκητο κόστος.

Ιχθύες – σήμερα, με καλό προγραμματισμό των πράξεών σας και καλές δουλειές, μπορεί να έχετε καλύτερα κέρδη ή καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.