,

Έχεις μια καρδιά που χτυπά επίμονα για να συνεχίσεις!

Ό,τι κι αν πιστεύεις, να θυμάσαι το μπορείς. Η θέληση είναι που αλλάζει τα πάντα στην ζωή. Ακόμα κι αν δεν έχεις αυτά που χρειάζεσαι, μπορείς να τα αποκτήσεις. Μα πώς; Με το να μην τα παρατάς. Μόνο έτσι δεν θα αφήσεις τον δρόμο σου. Κι ας είναι το ταξίδι μακρινό. Δεν έχει σημασία εάν θα είναι σε ένα μήνα ή σε δέκα μήνες από τώρα ή και παραπάνω, το αποτέλεσμα μετράει κι όχι η διάρκεια. Έτσι κι αλλιώς ο κάθε στόχος, επιθυμία, η οποιαδήποτε διαφορά σου μέχρι στιγμής, σίγουρα θα έχει άλλες απαιτήσεις για να φτάσεις εκεί που θες.


Ζεις για ό,τι αγαπάς και πάνω από όλα για εσένα! Μην παγώνεις μέσα σου ό,τι μπορεί να σου χαρίσει παραπάνω οξυγόνο. Η μεγαλύτερη παγίδα της καθημερινότητας είναι ότι κολλάμε επηρεασμένοι από το τι πήραμε, τρέξαμε κι όλα αυτά τα ατελείωτα. Μένουμε εκεί, αυτά όμως δεν θα φύγουν. Μόνο που θα σταθείς ξανά μπροστά στην επόμενη μέρα. Θα πας στην δουλειά σου, θα συνεχίσεις κι ό,τι άλλο ακολουθεί το πρόγραμμά σου. Κι όχι από υποχρέωση, γιατί έτσι έχουν τα πράγματα.

Έτσι όπως τα τηρείς και δηλώνεις παρόν σε όλα αυτά. Δίνεις έστω και λίγο από την προσοχή σου σε όλα εκείνα που συμβαίνουν μέσα σου. Όταν τα αναγνωρίσεις και τα πιστέψεις, όλα θα τα συλλογίζεσαι με άλλο μάτι. Γιατί έχεις μια καρδιά που χτυπά επίμονα για να συνεχίσεις. Κι επειδή την αισθάνεσαι, μια ακόμη δύναμη και ενέργεια μπορείς να αφιερώσεις να υποσχεθείς ότι μπορείς!


Δέσποινα Γρηγοριάδη


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading