Βιογραφικό

Γεννήθηκα και έζησα στην Πρέβεζα, σε µία μονοκατοικία µε έναν όμορφα φροντισμένο κήπο που μοσχομύριζε αγάπη. Μου άρεσε από την εφηβική μου ηλικία, να δημιουργώ ονειρικούς και ερωτικούς κόσμους και να τους αποτυπώνω στα ημερολόγιά μου, µε ποιητικά κείμενα αγάπης.


Σπούδασα και εργάστηκα ως Πολιτικός Μηχανικός στη Θεσσαλονίκη και το Λονδίνο για αρκετά χρόνια, αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να γράφω για την αγάπη και τον έρωτα. Τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα, στον τομέα του Social Media Marketing, που μου έδωσε το κίνητρο να αρχίσω να γράφω µε το ψευδώνυμο «Μία ιστορία αγάπης», κείμενα, ποιήματα και λόγια ερωτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η άμεση ανταπόκριση των αναγνωστών και τα υπέροχα σχόλιά τους, με παρακίνησαν για να γράψω αυτή τη συλλογή, που θα μπορούσαν να είναι λόγια απλά, ποιητικά, ρομαντικές σκέψεις, όνειρα, αλλά και προβληματισμοί μιας οποιασδήποτε ιστορίας αγάπης.

 

Οπισθόφυλλο


Εσύ, µε πόσα λόγια αληθινά, ντύνεις τον έρωτά σου; Ποια λόγια βρίσκουν τη δύναμη, φωνάζουν δυνατά, να πουν αδίστακτα, αυτά που νιώθει η καρδιά; Ποια άλλα μένουν ανείπωτα, κρυμμένα πίσω απ’ τα χείλη σου, που δεν μπορούν ποτέ να εκφράσουν την πιο γλυκιά χαρά; Λόγια ερωτικά, που άλλοτε γίνονται ποίηση κι άλλοτε μιλούν απλά, που δίνονται απλόχερα, όταν η ψυχή εμπιστεύεται αυτόν που αγαπά. Σκέψεις ρομαντικές, στιγμές ηδονικές, σύννεφα ονειρικά και ερωτικά, µα και άλλα λιγάκι σκοτεινά, που κάποιες φορές, μπορεί και να θολώνουν την καρδιά. Λόγια του Έρωτα, ζεστά και ζωηρά, μεγάλα και μικρά, ονειρικά και μαγικά, γλυκά και τρυφερά, πολλά και διαφορετικά. Όλα, λόγια του πάθους, του έρωτα, της λαχτάρας, του πόθου, της ζωής, λόγια βαθιά κι αληθινά, μίας αγάπης. Λόγια, ενός δικού σου Έρωτα, μίας δικής σου ιστορίας αγάπης!

 

Περιγραφή συλλογής

Μία συλλογή που θα σε μεταφέρει σε έναν όμορφο κόσμο γεμάτο αγάπη, πλούσια συναισθήματα και σίγουρα τις πιο κρυφές αλήθειες της καρδιάς σου. Όλο το βιβλίο αποτελείται από όμορφες εικόνες λουλουδιών, που αποπνέουν τον απόλυτο ρομαντισμό μιας εποχής που σίγουρα όλοι έχουμε βιώσει σε κάποια φάση της ζωής μας. Σε κάθε σελίδα υπάρχει ένα στιχάκι αγάπης κι ακριβώς παρακάτω ένα κείμενο που σχετίζεται με αυτό. Άλλοτε ο λόγος είναι λυρικός κι άλλοτε πεζός. Μέχρι το τέλος σίγουρα θα βρεις ξεχασμένα ερωτικά συναισθήματα, θα βρεις διάφορους τρόπους να εκφράσεις την αγάπη, να την νιώσεις και να ταξιδέψεις ερωτικά ώστε ζήσεις τη δική σου ιστορία αγάπης.

Η συλλογή αποτυπώνει τις σχέσεις όπως θα ήθελα να ήταν για όλους τους ανθρώπους, γεμάτες αγάπη, χωρίς εγωισμούς, με αλήθειες ψυχής, αγκαλιές, έρωτα. Λόγια αγάπης που δεν φυλακίζονται μέσα μας, αλλά βγαίνουν και δωρίζονται χωρίς ενδοιασμούς. Παρότι βρίσκεται στην κατηγορία «Ποίηση», θα ήθελα να επισημάνω πως υπάρχουν μέρη της συλλογής που όντως έχουν ποιητική χροιά, όμως είναι κυρίως μία ερωτική εξομολόγηση σε μορφή αποφθεγμάτων και κάποιας ανάλυσης αυτών. Η επιλογή λουλουδιών ως φόντο σε κάθε σελίδα έχει γίνει εσκεμμένα για να αφήσει την αισιοδοξία στον αναγνώστη πως η ελπίδα στην αγάπη είναι ο λόγος ύπαρξής μας.

https://www.instagram.com/eleni.ispoglou/

https://www.facebook.com/eispoglou/

https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/poetry/mia-istoria-agapis/1552796

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.