Σου στέλνω ένα SMS, γιατί νομίζω το έχεις ανάγκη. Ξέρω πόσο δύσκολα έχεις περάσει, βρέθηκα και εγώ εκεί. Μα άκου, ξέρω ότι είναι αυτές οι στιγμές της απελπισίας, αφόρητες, που σε πνίγει το δίκιο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Γιατί κάποιοι αποφάσισαν να σε δικάσουν, τόσο άδικα. Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Και ποιοι είναι αυτοί ακριβώς; Θα σου πω εγώ για να μην σε ζορίζω άλλο, αρκετά πέρασες. Είναι οι θύτες που αποτυχημένα προσπάθησαν να γίνουν θύματα. Απέτυχαν δεν το βλέπεις; Και γιατί απέτυχαν; Επειδή φυσικά και η αξία σου δεν καθορίζεται από τη γνώμη των άλλων! Ακόμα και αν προσπάθησαν να σε πληγώσουν, απλά κατάφεραν να σε απογοητεύσουν.


Ακόμα και αν προσπάθησαν να αμαυρώσουν το ποιος είσαι, σου έχω καλά νέα! Δεν τα κατάφεραν. Αυτό που κατάφεραν, είναι να ρεζιλευτούν οι ίδιοι. Τι κρίμα! Τι και αν προσπάθησαν να σε μειώσουν; Τι κι αν το ‘καναν; Ένα να θυμάσαι, όταν ψυχή μου είσαι πολύ ψηλά, κάποιοι ζηλόφθονες που δεν χωνεύουν ούτε τ’ άντερά τους (στο λέω τόσο, μα τόσο λαϊκά!), θα κάνουν τα πάντα για να σε ρίξουν. Μα ψυχή μου, στο βάθρο που κατάφερες να είσαι, έτσι όπως έφτιαξες το ποιόν σου, δεν πρόκειται να πέσεις. Έδωσες χώρο σ’ αυτούς που πραγματικά σε είδαν και μπράβο σου! Άσε λοιπόν τις βδέλλες, να ξεφτιλίζονται κι’ άλλο! Ενεργειακά βαμπίρ είναι, πάρτο χαμπάρι! Κανένας και καμία στο επίπεδο που είσαι, δεν μπορεί και δεν είναι ικανός να τροφοδοτεί το μένος του στο μυαλό σου, μα κυρίως στην καρδιά σου. Αυτά που φαντάζονται πως είσαι και βγαίνουν με μανία να τα πουν, δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχουν μόνο στο μυαλό και στο μικρόκοσμό τους. Μην τους γκρεμίσεις την απάτη τους, γιατί αυτό είναι. Άστους να ζουν το παραμύθι τους, τόσο τους κόβει ρε παιδί μου! (Μίλησαν; Βρώμισαν!) Α και που ‘σαι, όπως είπε και ένας σοφός «Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει… άποψη!», ε και κρεμαστάρια εδώ που τα λέμε!


Ξέρεις, εσύ είσαι ένα λουλούδι που κατάφερες να ανθίζεις μέσα σε ένα τόσο βρώμικο κόσμο. Ξέρεις πόση μαγκιά θέλει αυτό; Πόσα κότσια; Προσπάθησαν να σου φορέσουν την ταμπέλα του κακού λύκου, αλλά και αυτό είναι επειδή την λάμψη σου δεν άντεξαν. Κάτι τέτοιοι ζουν μόνο στο σκοτάδι και τρέφονται από την τοξικότητά τους. Ακόμα και τις αρετές που προσπάθησαν να σου κλέψουν, εσύ συνεχίζεις να τις έχεις στο τσεπάκι σου, γιατί μ΄ αυτές έχεις γεννηθεί! Είναι ψυχή μου, άνθρωποι που δεν αντέχουν την αγάπη. Δύστυχοι άνθρωποι, που μεγάλωσαν με μία διαστρεβλωμένη εικόνα για την έννοια της αγάπης. Και επειδή εσύ είσαι μακριά από μικρότητες, απλά συγχώρεσέ τους, μέχρι εκεί μπόρεσαν να δουν. Και κλείνω γενικά, εδώ… οι άνθρωποι πάντα θα σε απογοητεύουν. Το χειρότερο όμως απ’ όλα, είναι όταν εσύ απογοητεύεις τον εαυτό σου. Οπότε φρόντισε να μην το κάνεις! SMS εστάλη. Διαβάστηκε; Ελπίζω!

Μαρία Τσιντίδου

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.