Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

ΟΙ ΕΞΥΠΝΕΣ, ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να εξελίξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις και να τακτοποιήσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Σήμερα θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά, αρκεί να καταφέρετε να ελέγξετε τα δικά σας συναισθήματα και ιδιοτροπίες. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επισκευές, οικιακά προβλήματα ή άλλες ανησυχίες που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία, για ταξίδια μικρής απόστασης, για συζητήσεις με στενούς συγγενείς. Ερωτικά, η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές, αλλά αφήστε τα πάντα να εξελιχθούν αρχικά ως μια καλή φιλία.


Κριός – σήμερα μπορεί να οργανώσετε συναντήσεις ή επισκέψεις σε σημαντικά μέρη ή με άτομα σημαντικά για εσάς.
Λέων – η διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων ή εγγράφων θα έχει καλή εξέλιξη για εσάς.
Τοξότης – μια είδηση μπορεί να σας βρει απροετοίμαστους για μια κατάλληλη αντίδραση. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί αυτά που έχετε λάβει ως πληροφορίες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα με τα οποία θα έχετε επαφές. Αυτό μπορεί να οφείλεται στη μεγαλύτερη αφοσίωση, την ένταση και την επιθυμία σας να τελειώσετε τα πάντα έγκαιρα και με επιτυχία. Η μέρα φέρνει μια συζήτηση ή μια απόφαση που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλο οικισμό. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή ένα σχέδιο που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος – να είστε ανοιχτοί σε γεγονότα, ανθρώπους και πληροφορίες σήμερα. Θα μάθετε πολλά νέα πράγματα, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αυτή θα είναι μια μέρα για τη συγκέντρωση πληροφοριών που θα σας εξυπηρετήσουν στο εγγύς μέλλον.
Παρθένος – οι προσδοκίες σας για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων σήμερα θα σας περιοριστούν από ενέργειες ελεύθερης βούλησης.
Αιγόκερως – έχετε μια ευνοϊκή μέρα μπροστά σας για ενέργειες από τις οποίες θα περιμένετε κέρδος ή άλλο οικονομικό όφελος.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα δείτε πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει στη ζωή σας. Με περισσότερη φαντασία ή με τη βοήθεια φίλων. Σήμερα μην βιαστείτε να κρίνετε τις πράξεις ενός φίλου ή συγγενή και να τους κατηγορήσετε για ψέματα, εξαπάτηση ή άλλη παρόμοια ενέργεια. Η Τρίτη θα ευχαριστήσει πολλούς από εσάς με έσοδα στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή με καλά νέα οικονομικής φύσης. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περίπλοκη ή απρόβλεπτη, αλλά αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Δίδυμοι – τα νέα πράγματα και οι άνθρωποι που θα μπουν στη ζωή σας σήμερα, θα παραμείνουν για πολύ καιρό με την επιρροή τους ή την αλλαγή που φέρνουν μαζί τους.
Ζυγός – σήμερα η κίνηση στη ζωή σας μπορεί να έχει να κάνει με ταξίδια, με ανθρώπους από κοντά και μακριά, με νέα από όλες τις γωνιές του κόσμου.
Υδροχόος – κάθε σας ενέργεια θα απαιτεί προσοχή σήμερα. Μη μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε, ελέγξτε τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια μέρα που θα αφήσει πίσω κάποιο άγχος, δυσάρεστες εμπειρίες ή νέα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη η κίνηση των γεγονότων στα οποία θα βρεθείτε θα έχει ποικίλες κατευθύνσεις, πιθανώς διαφορετικές από τις αναμενόμενες, αλλά όχι πάντα εις βάρος σας. Η γρήγορη προσαρμογή σας σε οποιαδήποτε νέα κατάσταση ή αλλαγή, θα σας ωφελήσει πολύ. Μη φοβάστε το άγνωστο. Να είστε έτοιμοι και γενναίοι να ανακαλύψετε νέα πράγματα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να μάθετε νέες δεξιότητες.

Καρκίνος – οι συμβιβασμοί σήμερα δεν πρέπει να εκληφθούν ως τραυματισμός της υπερηφάνειας ή της αξιοπρέπειάς σας.
Σκορπιός – σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ξαναζήσετε κάτι συναισθηματικό, που έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Μπορεί να επιτύχετε καλές θέσεις ή αποτελέσματα στην εργασία ή την επιχείρησή σας, καθώς και στις οικογενειακές σας υποθέσεις.
Ιχθύες – αυτή η μέρα θα δημιουργήσει ενδιαφέρουσες στιγμές στην επικοινωνία σας με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις ή χώρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια αν παραστεί ανάγκη. Αποφύγετε βιαστικές ενέργειες σήμερα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.