Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 3/4

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες, για τις οποίες θα μιλήσετε με άτομα του συγγενικού ή φίλου σας κύκλου. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά, για υλοποίηση νέων ιδεών ή δραστηριοτήτων, για επαφές για δουλειά ή επαγγελματικούς λόγους με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για σωματική εργασία στον κήπο ή στο αγρόκτημα, εάν έχετε. Αυτό θα σας φορτίσει με πολλή θετική ενέργεια. Όσοι επικοινωνείτε με έναν σύντροφο από άλλη πόλη ή χώρα, μπορείτε να έχετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική μέρα.


Κριός – οι συγκρούσεις σήμερα θα σας φέρουν απώλεια και όχι κέρδος ή επιτυχία. Προσπαθήστε όμως να μην θυμώνετε τόσο πολύ με άτομα που δεν ακολουθούν ακριβώς τα σχέδιά σας.
Λέων – μην δεσμευτείτε για περισσότερη δουλειά από αυτή που μπορείτε να κάνετε στην πραγματικότητα!
Τοξότης – η μέρα απαιτεί να μείνετε και να διορθώσετε λάθη σήμερα. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε, αλλά με πιο αργό ρυθμό.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα θέλετε να ολοκληρώσετε κάποιες επισκευές, να αντικαταστήσετε κατεστραμμένα έπιπλα ή συσκευές στο σπίτι σας και άλλα. Παρά την ευνοϊκή γενική τάση αυτής της ημέρας, σήμερα αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις για τις οποίες θα πρέπει να βασιστείτε σε άλλα άτομα. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας ή να επισκεφθείτε τους συγγενείς σας. Την Παρασκευή είναι πιθανές σύντομες οικονομικές ανησυχίες ή η εμφάνιση κάποιου απρόσμενου εξόδου. Δυσκολίες, παρεξηγήσεις θα προκύψουν εύκολα στον έρωτα ή θα νιώσετε μόνοι, παρεξηγημένοι.


Ταύρος – σήμερα μπορείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να είστε ο εαυτός σας. Τολμήστε να κάνετε την αρχή στα μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα σχέδιά σας σήμερα, όσο τρομοκρατημένοι κι αν νιώθετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας και η επιτυχία είναι σίγουρη!
Παρθένος – η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για σοβαρές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους ή ομοϊδεάτες. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη δουλειά σήμερα. Να είστε επιφυλακτικοί με νέες συνεργασίες.
Αιγόκερως – οι γονείς αυτού του ζωδίου καλά θα κάνουν να διδάξουν στα παιδιά τους κάτι νέο, να δείξουν κάποιες νέες γνώσεις ή δεξιότητες. Αυτή είναι μια μέρα για να σκεφτείτε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε τη δυνατότητα να αξιολογήσετε σωστά κάθε κατάσταση που σχετίζεται με την εμφάνιση μιας νέας ευκαιρίας, η οποία θα σας φέρει σημαντική επιτυχία για εσάς. Η εξέλιξη των υποθέσεών σας, θα εξαρτηθεί από την ικανότητά σας να ενεργείτε πρακτικά και να μην χάνετε τις λεπτομέρειες. Σήμερα οι βιαστικές ενέργειες ή αποφάσεις είναι ανεπιθύμητες. Να είστε προσεκτικοί με τις αγορές σήμερα, ειδικά αν το κάνετε μέσω διαδικτύου. Όσοι από εσάς περιμένετε ένα έγγραφο ή μια πληροφορία σημαντική για σας, ας προσέξετε να μην υπάρξει σύγχυση, απώλεια ή κάποιος άλλος να το εκμεταλλευτεί κακόβουλα. Στην αγάπη, θα δυσκολευτείτε να πετύχετε ή να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Σήμερα δείξτε ταπεινοφροσύνη και αποδεχτείτε αυτά που έχετε ή αυτά που σας δίνονται.

Δίδυμοι – μπορεί να παρευρεθείτε ή να οργανώσετε κάποια σημαντική συγκέντρωση ή συνάντηση σήμερα. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, εάν θέλετε να απολαύσετε καλές σχέσεις με τον σύντροφό σας, πρέπει να μάθετε να αποσυνδέεστε από το καθημερινό άγχος.
Ζυγός – πολλοί θα εμπλακούν σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, πληρωμές ή λήψη χρημάτων. Η μέρα σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε πράγματα που σας δυσαρεστούσαν εδώ και λίγο καιρό, ειδικά όταν πρόκειται για την καθημερινή σας ρουτίνα. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά τα προβλήματα!
Υδροχόος – τα προβλήματα σήμερα δεν είναι τυχαία. Το νόημά τους ή η βασική τους αιτία, βρίσκεται σε γεγονότα που συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας. Η μέρα σας δίνει τη δύναμη να αλλάξετε πράγματα που σας δυσαρεστούσαν εδώ και λίγο καιρό, ειδικά όταν πρόκειται για την καθημερινή σας ρουτίνα. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε οριστικά από αυτά τα προβλήματα!

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, αν σήμερα έχετε κάποιο σχέδιο ή ιδέα στο κεφάλι σας, αν θεωρείτε τον εαυτό σας προετοιμασμένο και καλά οργανωμένο – δράστε! Αυτή μπορεί να είναι η ώρα σας να ξεκινήσετε ή να επανεκκινήσετε νέες ή παλιές ιδέες. Όσοι έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα δουλέψετε και το Σαββατοκύριακο, αλλά ο στόχος και τα πιθανά αποτελέσματα θα δικαιολογήσουν μια τέτοια «θυσία» εκ μέρους σας.

Καρκίνος – την Παρασκευή, οι συζυγικές σχέσεις θα τεθούν υπό πίεση ή δοκιμασία, κυρίως για όσους από εσάς θα συνειδητοποιήσετε ότι η ιδέα της οικογενειακής ζωής είναι εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα. Την Παρασκευή, μπορεί να στεναχωρηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα από τον συγγενικό σας κύκλο.
Σκορπιός – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μεγάλα ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα και αντιμετωπίζετε σοβαρές δυσκολίες. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί κάποιες επείγουσες συζητήσεις για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας.
Ιχθύες – σήμερα θα είστε σε καλή θέση για την συνειδητοποίηση και την πρόοδο σημαντικών για εσάς θεμάτων. Εκτός από τους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες, έχετε να λάβετε υπόψη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τα οποία θα χρειαστούν την υποστήριξή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.