Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΘΥΜΟΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για την εξέλιξη των φιλικών σας σχέσεων ή των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Σήμερα η εξέλιξη των υποθέσεών σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας δραστηριότητα και ευθύνη. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε με τόλμη νέα εγχειρήματα ή να εφαρμόσετε νέες ιδέες. Χαρίστε στον αγαπημένο σας ένα μικρό δώρο.


Κριός – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές σήμερα. Θα προγραμματίσετε έσοδα και έξοδα, θα κάνετε πληρωμές ή θα έχετε άλλες σημαντικές χρηματικές δεσμεύσεις.
Λέων – μια είδηση ​​θα καταφέρει να σας εκπλήξει. Θα λάβετε μια προσφορά που δεν πρέπει να αρνηθείτε.
Τοξότης – σήμερα η προσωπική σας ζωή μπορεί να είναι σε άνοδο ή τουλάχιστον να αρχίσει να βγαίνει από μια συναισθηματική κρίση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή αποφύγετε να ξεκαθαρίσετε τη σχέση σας με άλλους ανθρώπους, καθώς οι τάσεις της ημέρας θα σας επιβάλλουν να συγκεντρωθείτε σε άλλα πιο σημαντικά καθήκοντα. Αν έχετε οικογενειακή επιχείρηση, τσεκάρετε αναλυτικά όλα όσα θα ασχοληθείτε σήμερα. Μην αγνοήσετε τα θέματα του συντρόφου σας στο χώρο εργασίας σήμερα. Σε μια τέτοια εποχή, όλοι χρειάζονται υποστήριξη ή συμβουλές. Την Παρασκευή θα περάσετε ευνοϊκά για εργασία με έγγραφα ή με χρήματα. Μην αφήσετε τα οικιακά προβλήματα να επηρεάσουν την αγάπη ή τις στενές σας σχέσεις.

Ταύρος – η προσωπική σας ζωή και οι επαφές σας με φίλους θα σας χαρίσουν καλή διάθεση σήμερα. Θα έχετε την τάση να σχεδιάζετε τα μελλοντικά σας σχέδια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Παρθένος – σήμερα θα πρέπει να προσεγγίσετε προσεκτικά την επίλυση κάποιων προβλημάτων στη ζωή σας.
Αιγόκερως – αντιμετωπίζετε μια μέρα που οι εκπλήξεις μπορεί να δημιουργήσουν προσωρινή ανησυχία ή αβεβαιότητα για την εξέλιξη συγκεκριμένων γεγονότων.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να κάνετε τα πρώτα βήματα προς σημαντικές αλλαγές ή να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Βάλτε περισσότερη δημιουργικότητα και πρωτοτυπία στις ιδέες σας και στη δουλειά σας γενικότερα. Δώστε ελευθερία στις φιλοδοξίες σας, που θα ενεργοποιήσουν σημαντικές ενέργειες μέσα σας. Την Παρασκευή, αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικές υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κληρονομιά, κλείσιμο πίστωσης ή άλλες πολύπλοκες σχέσεις νομισματικής φύσεως. Η ερωτική σας ζωή θα είναι περίπλοκη και απρόβλεπτη, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, ανεκτικοί ή να περιμένετε μια καλύτερη στιγμή.

Δίδυμοι – έχετε μπροστά σας μια σημαντική μέρα που θα πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό για το τι έχετε καταφέρει μέσα στην εβδομάδα και τι θέλετε να πετύχετε τις επόμενες μέρες.
Ζυγός – τα σχέδια και τα καθήκοντα με τα οποία θα ασχοληθείτε σήμερα θα έχουν καλή εξέλιξη. Θα μπορείτε να βασίζεστε στη βοήθεια ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον.
Υδροχόος – σήμερα θα απαιτήσουν προσοχή διάφορες εργασίες ή συζητήσεις που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους από το στενό σας περιβάλλον.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε ποια είναι αυτά τα πράγματα ή τα άτομα που σας δίνουν χαρά στη ζωή. Η αισιόδοξη διάθεση σήμερα θα περάσει από άτομο σε άτομο. Δεν είναι εύκολο έργο, αλλά θα είναι σημαντικό να το πετύχετε. Θα προκύψουν διάφορες ιδέες, προσκλήσεις ή προτάσεις που μπορούν να σας εμπνεύσουν για νέες δράσεις, να σας δώσουν νέες κατευθύνσεις στη ζωή. Θα είναι μια δραστήρια μέρα, καθώς θα έχετε περισσότερες συζητήσεις με φίλους με τους οποίους θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θέματα για να συζητήσετε.

Καρκίνος – μπορεί να προκύψουν προβλήματα κυρίως για εσάς που είστε επιρρεπείς σε μεγαλύτερο ή και περιττό άγχος για το μέλλον. Αποφύγετε τα παράπονα, γιατί θα προκαλέσουν διάφορα σχόλια και κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας.
Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει πολλή θετική ενέργεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι τέλεια. Θα έχετε τις μικρές σας ανησυχίες, αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλετε και να τις εκλάβετε ως δράμα.
Ιχθύες – οι συγκρούσεις σήμερα θα πρέπει να σβήσουν το συντομότερο δυνατό, δεν πρέπει να επιτρέπονται επιπλοκές. Θα δυσκολευτείτε να πολεμήσετε τη γνώμη ή τη φιλοδοξία του συναδέλφου ή του πελάτη σας. Μερικές από τις σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε τις επόμενες μέρες, θα εξαρτηθούν από την απόφαση των φίλων σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.