Σεπτέμβρης, ο μήνας που μας κάνει να θυμόμαστε τις φρέσκιες αναμνήσεις μας από το καλοκαίρι που ζήσαμε. Με ανεμελιά με τις μπαταρίες που γεμίσαμε και που ξεκουράσαμε το μυαλό μας.

Η πρώτη ψύχρα που μας κάνει να κλείνουμε το παράθυρο, που μας κάνει να τραβάμε το σεντόνι για να σκεπάσουμε το κοιμισμένο ακόμα κορμί μας. Που μας κάνει να γυρίσουμε πλευρό να αγκαλιάσουμε τον αγαπημένο μας. Να κολλήσουμε επάνω του να του δώσουμε την αγκαλιά που έχουμε ανάγκη να δώσουμε και να τον κάνουμε να γυρίσει και να χωθεί στην αγκαλιά μας για να γίνουμε δύο σώματα σε ένα.

Που μας κάνει να σκεφτόμαστε το χειμώνα που έρχεται και δεν τον βλέπουμε σαν αγριεμένο, παγωμένο αέρα. Αλλά τον βλέπουμε σαν μία ζεστή αγκαλιά κάτω από το πάπλωμα. Μία ζεστή θαλπωρή αγάπης, εμπιστοσύνης, λαχτάρας και αφοσίωσης στον άνθρωπό μας. Μία αγκαλιά ζέστη που ακόμα και αν δεν την έχουμε, να την σκεφτούμε σαν τη μικρή ηλιαχτίδα που τρυπώνει από το παράθυρο και χτυπάει στα μάτια μας και μας ξυπνάει.

Γεμίζει το μυαλό μας με θετικές σκέψεις και αισιοδοξία ότι κάποια αγκαλιά αξίζει για μας! Αυτό το “αξίζει” πρέπει να το προκαλέσουμε και αυτό να γίνει πραγματικότητα. Γιατί θα γίνει όταν το θέλουμε πολύ, πιστέψτε το!

Ας ανοίξουμε το μυαλό μας στα “θέλω” μας και να βάζουμε προτεραιότητες για να έχουμε ισορροπία. Μπορούμε!

 

Έφη Χαλκέα

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.