ΜΙΑ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, μην καταπονηθείτε πνευματικά ή σωματικά σήμερα, γιατί από άποψη υγείας δεν θα είστε στην καλύτερη φόρμα σας. Ειδήσεις ή ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν συγγενή θα τραβήξει την προσοχή σας. Σε γενικές γραμμές, θα είναι μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική μέρα, στην οποία κάθε προσπάθεια θα έχει καλή υλοποίηση. Μια ενδιαφέρουσα στον έρωτα μέρα για εσάς που έχετε έναν σύντροφο γεννημένο σε ζώδιο του αέρα.


Κριός – παρά τις ευνοϊκές τάσεις για αυτή την ημέρα στον έρωτα, αφήστε την ισορροπία στη σχέση να επιτευχθεί και να διατηρηθεί.
Λέων – οι προσδοκίες σας σήμερα θα σχετίζονται με πράγματα που μπορεί να μην έχετε τη σωματική ή οικονομική δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε.
Τοξότης – σήμερα πρέπει να αποδείξετε την αξιοπιστία σας. Ίσως ο εργοδότης σας θέλει να σας δει να εμφανίζεστε στην ώρα σας στη δουλειά ή ο σύζυγός σας θέλει να σας δει να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας πιο υπεύθυνα. Αυτή είναι μια από εκείνες τις μέρες που απλά πρέπει να φροντίσετε τα επαγγελματικά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα εξετάσετε κάποιες σημαντικές ενέργειες ή αποφάσεις που σχετίζονται με ένα άτομο του συγγενικού σας κύκλου. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού. Να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας σήμερα. Η ημέρα προμηνύει ένα ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που μένει στο σπίτι σας. Στην αγάπη, οι γυναίκες μπορούν κυρίως να ελπίζουν σε ιδιαίτερα ή απροσδόκητα συναισθήματα.

Ταύρος – σήμερα να είστε φειδωλοί σε σχέδια, προσδοκίες και δαπάνες ενέργειας και πόρων.
Παρθένος – οι ανησυχίες σας θα είναι σοβαρές, αλλά γρήγορα θα περάσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιον που μένει μαζί σας ή κοντά σας.
Αιγόκερως – σας περιμένει πολλή δουλειά, πολλά καθήκοντα και μεγαλύτερες ευθύνες.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα εκπλαγείτε από διάφορα συναισθηματικά γεγονότα που θα σας απαιτήσουν να συμπάσχετε ή να κατανοήσετε τη δύσκολη κατάσταση στη ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σήμερα, προσπαθήστε να αποδεχτείτε πρόσωπα και γεγονότα όπως είναι, χωρίς να τα αλλάξετε, χωρίς να τα κρίνετε ή να τα σχολιάσετε σύμφωνα με τη δική σας κατανόηση. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με ένα δώρο ή απόκτηση, αλλά μπορεί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο. Οι ερωτικές παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν μια δυσάρεστη σύγκρουση ή άλλη ανεπιθύμητη κατάσταση.

Δίδυμοι – ο δυναμισμός των γεγονότων σήμερα θα σας στερήσει την ευκαιρία να τα ζήσετε πλήρως.
Ζυγός – μην κρίνετε τους ανθρώπους σήμερα, όσο σαρκαστικοί κι αν είναι. Κάντε μια συζήτηση που είναι σημαντική για εσάς και μην την αναβάλλετε για αύριο.
Υδροχόος – θα ξεκινήσετε αυτή τη μέρα με ελπίδα, πιστεύοντας ότι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική ιδέα ή σχέδιο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, προσπαθήστε να περάσετε αυτή τη μέρα αρμονικά, χωρίς ανατροπές και συγκρούσεις. Η Τρίτη είναι μια μέρα που είναι καλό να βοηθάς, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος, αλλά μόνο σε αυτούς που θα σου ζητήσουν βοήθεια. Η ανταλλαγή ενεργειών, καλών πράξεων, θα είναι πολύ σημαντική σήμερα. Η Τρίτη θα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ανάπτυξη των νέων και των παλιών σας γνωριμιών και φιλιών. Μπορεί να βιώσετε θαύματα σήμερα χάρη στις πράξεις τους ή στα συναισθήματα που θα βιώσετε μαζί τους.

Καρκίνος – σήμερα μπορεί να σας απασχολούν σκέψεις που σχετίζονται με τη ζωή. Ο λόγος για αυτό μπορεί να είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τα οποία θα έχετε κάποιες εμπειρίες σήμερα, ένα μνημόσυνο, ένα όνειρο, μια συνάντηση κοινών γνωριμιών κ.λπ.
Σκορπιός – δεν είναι μέρα για οικονομική ή υλική επιτυχία. Αυτή είναι μια μέρα για επιτυχίες της δικής σας ψυχής, της καλοσύνης, της ζεστασιάς και της καλοσύνης που θα δώσετε μέσα από αυτήν.
Ιχθύες – σήμερα θα πρέπει να αναβάλετε ένα ραντεβού ή θα υπάρξει ασυμφωνία στη συνάντησή σας με άλλα άτομα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.