Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 6/4

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση σήμερα. Μπορεί να ξυπνήσετε με πονοκέφαλο, να είχατε μια άγρυπνη νύχτα ή να νιώθετε αδιαθεσία. Θα έχετε τις δικές σας προσωπικές προσδοκίες για σήμερα και θα αφιερώσετε κόπο και χρόνο για να τις πραγματοποιήσετε. Ωστόσο οι σκέψεις σας θα είναι ανήσυχες. Θα βασανιστείτε από διάφορες αμφιβολίες ή φόβους για τα προσωπικά σας σχέδια ή αποφάσεις.


Κριός – μην αγνοήσετε την επιθυμία των φίλων να μιλήσουν ή να σας γνωρίσουν. Σήμερα θα είναι σημαντικό να έχετε μια κίνηση ενεργειών και πληροφοριών στη ζωή σας.
Λέων – η διάθεσή σας θα είναι ασταθής, θα επηρεαστείτε εύκολα από σχόλια ή πληροφορίες που θα λάβετε. Θα έχετε την τάση να βλέπετε ακόμη και το πιο μικρό πρόβλημα ως δράμα.
Τοξότης – η διάθεσή σας μαλακώνει σήμερα. Μπορεί να μην έχετε τόση ενέργεια όπως συνήθως, αλλά αυτό δεν είναι τόσο κακό.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, θα θυμάστε την Παρασκευή με κάποια υλικά, συναισθηματικά ή πνευματικά αποκτήματα και εμπειρίες. Αυτή είναι μια μέρα που θα είναι καλό να ταξιδέψετε, να συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, να επικοινωνήσετε διαδικτυακά με φίλους ή γνωστούς από όλο τον κόσμο. Η αγάπη θα δείξει επίσης κάποιου είδους γενναιοδωρία ή παρουσία στη ζωή σας, με τον δικό της περίεργο και απροσδόκητο τρόπο.

Ταύρος – η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα μέσα από διάφορες εμπειρίες με συγγενείς ή γεγονότα στο σπίτι σας.
Παρθένος – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Σήμερα ξεδιπλώστε τις δυνατότητές σας, αναζητήστε τρόπους να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Να είστε φιλόδοξοι, καινοτόμοι, δημιουργικοί, να αναπτυχθείτε!
Αιγόκερως – ξαφνικά τα καθήκοντα και οι φιλοδοξίες σας δεν φαίνονται τόσο σημαντικά όσο το να βρίσκεστε με τα άτομα που αγαπάτε.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Παρασκευή δύσκολα θα χαρακτηριστεί ως εύκολες και ανέμελες μέρες. Δεν θα σας ευχαριστήσουν όλα ως εξέλιξη και πολύ συχνά άλλοι άνθρωποι θα σας ενοχλούν με τη συμπεριφορά τους ή τα σχόλιά τους. Θα σας είναι δύσκολο με άτομα με τα οποία θα έχετε επαγγελματικές επαφές σήμερα. Γενικά, ο προβληματικός τομέας της ζωής σας την Παρασκευή θα είναι ακριβώς η δουλειά ή η επιχείρησή σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, να περάσετε αυτή τη μέρα με μερικές ευχάριστες εμπειρίες και συναντήσεις.
Ζυγός – τα χρήματα θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας σήμερα, αλλά εξετάστε προσεκτικά τις πράξεις, τις αποφάσεις και τα λόγια σας.
Υδροχόος – έχετε μια ανήσυχη μέρα μπροστά σας, μην εκπλαγείτε όταν οι σκέψεις σας περιπλανώνται ακριβώς όταν προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε σε κάτι σημαντικό.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, για εσάς, τα γεγονότα της Παρασκευής θα έχουν τη δική τους κατεύθυνση, την οποία πρέπει να ακολουθήσετε χωρίς να ανησυχείτε για τον δυναμισμό ή την απρόβλεπτη εξέλιξη τους. Η ποικιλία σήμερα θα αποτελείται από τις απρόσμενες συναντήσεις, τα νέα άτομα που θα γνωρίσετε, τα νέα που θα λάβετε από κοντά και μακριά. Παρά την αδυναμία σας να ελέγξετε τα σημερινά γεγονότα, σε καμία περίπτωση δεν θα νιώσετε περιορισμένοι.

Καρκίνος – σήμερα θα προσαρμοστείτε σε διαφορετικές καταστάσεις και θα επικοινωνήσετε με άλλους ανθρώπους πολύ πιο εύκολα. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια συζήτηση ή νέα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Σκορπιός – σήμερα μια συνάντηση ή μια συζήτηση μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη αλλαγή στα σχέδιά σας, για σήμερα ή για το κοντινό σας μέλλον.
Ιχθύες – είστε στα πιο δυνατά, γενναιόδωρα καλύτερά σας σήμερα. Οι ανάγκες σας έρχονται σε δεύτερη μοίρα με αυτό που περνούν οι άλλοι αυτή τη στιγμή. Είστε επικεντρωμένοι στο να βοηθάτε τους άλλους και να απορροφάτε τα συναισθήματά τους, αν είστε γονείς αυτό μπορεί να αφορά τα παιδιά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.