Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Ή ΤΟ ΣΩΜΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για να αναπτύξετε νέες και παλιές φιλίες. Μη βιάζεστε σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις και δώστε στον εαυτό σας λίγες μέρες ακόμα να σκεφτεί. Αποφύγετε τους αντιμαχόμενους ανθρώπους γιατί θα σας εμπλέξουν σε πολύπλοκες αντιφάσεις.


Κριός – σήμερα θα είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε μια γρήγορη ή λογική διέξοδο από τυχόν προβλήματα.

Λέων – τα προβλήματα σήμερα θα έχουν ως στόχο να σας δείξουν λάθη, λάθος κατεύθυνση ανάπτυξης ή λάθος στόχο που επιδιώκετε.

Τοξότης – έχετε μπροστά σας μια υπέροχη μέρα, στην οποία θα έχετε κάτι και για ποιον να χαρείτε. Καλά νέα ή μικρές χαρές.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, να είστε προσεκτικοί όταν διαπραγματεύεστε, πουλάτε ή αγοράζετε την Τετάρτη. Ελέγξτε τυχόν λεπτομέρειες ή ρήτρες του συμβολαίου εάν έχετε παρόμοια δέσμευση. Θα βιώσετε μια σύντομη ανησυχία στο χώρο εργασίας σας, αλλά γενικά θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά. Σήμερα αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν σας και κυρίως σε αναμνήσεις που μπορεί να προκαλέσουν ξανά θλίψη.

Ταύρος – σήμερα θα περιμένετε να πραγματοποιήσετε μια σημαντική συνάντηση, μια συζήτηση, να πάτε κάπου να επισκεφθείτε ή να υποδεχτείτε καλεσμένους στο σπίτι σας.

Παρθένος – σήμερα θα ξαναδείτε τις παλιές σας ιδέες και σχέδια, τα οποία θα σας φαίνονται πλέον εφικτά, πολλά υποσχόμενα και επιτυχημένα. Η μέρα μπορεί να φέρει μια απογοήτευση ή ένα είδος χωρισμού με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Αιγόκερως – θα απαιτηθεί προσοχή σήμερα για οποιαδήποτε κατάσταση υγείας έχετε. Ο πόνος μπορεί να προκύψει από ένα ψέμα ή μια εξαπάτηση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα ευνοήσει τις ενεργητικές σας ενέργειες, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση και τον σκοπό τους. Σήμερα προσπαθήστε να πετύχετε αυτό που έχετε σχεδιάσει και αποφύγετε καταστάσεις άγχους ή φόβου για το μέλλον. Είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές νευρικής έντασης που θα αφαιρέσουν λίγη από τη θετική σας ενέργεια. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες με μια νέα ή παλιά αγάπη. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις και στα χρήματα που σκοπεύετε να ξοδέψετε.

Δίδυμοι – σήμερα θα κάνετε συζήτηση ή κοινές πράξεις με φίλους, συναδέλφους, από τους οποίους θα περιμένετε καλά έσοδα ή κάποιο άλλο όφελος.

Ζυγός – σήμερα κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν λόγω της εμφάνισης νέων εργασιών που σχετίζονται με την οικογένεια ή το σπίτι σας.

Υδροχόος – αυτή η μέρα θα απαιτήσει προσοχή από όλους όσους θα ταξιδέψουν ή θα προγραμματίσουν σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Ειδήσεις που σχετίζονται με τη ζωή ανθρώπων που ζουν σε απόσταση από εσάς είναι πιθανές.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη μπορεί να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, αλλά το φορτίο μπορεί επίσης να είναι υπερβολικό για τους ώμους σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα υπάρξουν αλλαγές, αβεβαιότητα, ποικιλία, πιθανότητα ταξιδιού, επαφές με πολλά άτομα και ευκαιρία να επεκτείνετε τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείστε αυτήν τη στιγμή. Το φορτίο αυτή τη μέρα δεν θα προέλθει από μεγαλύτερες ευθύνες σας, αλλά από τις περισσότερες επαφές, συναντήσεις και συνομιλίες που θα γίνουν σήμερα. Σήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστείτε γρήγορα σε κάθε νέα περίσταση ή κατάσταση.

Καρκίνος – μια νοσταλγία για έναν παλιό έρωτα ή μια ανεκπλήρωτη αγάπη θα προκαλέσει στιγμές που θα θέλετε να μείνετε μόνοι με τις αναμνήσεις σας. Νέα ή μια συζήτηση με ένα παιδί ή με κάποιον μικρότερο από εσάς, μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες ή εκνευρισμό σε εσάς.

Σκορπιός – σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική και πιθανώς επιτυχημένη μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Την Τετάρτη, θα ενθουσιαστείτε με μια ποικιλία ειδήσεων από κοντά και μακριά.

Ιχθύες – μπορεί να λάβετε μια σημαντική πρόταση, συμβόλαιο ή έγγραφο σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, προσπαθήστε να είστε συναισθηματικά σταθεροί, γιατί τυχόν αντικρουόμενα συναισθήματα ή αποφάσεις θα σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητα προβλήματα. Οι πράξεις φιλανθρωπίας σας ή η βοήθεια που θα δώσετε δεν θα μείνουν απαρατήρητες. Θα ενθουσιαστείτε με μια ποικιλία ειδήσεων από κοντά και μακριά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.