Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με εργασίες για τις οποίες θα χρειαστείτε βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Σήμερα θα μπορέσετε να βασιστείτε στην τύχη σας, αλλά μόνο αν ενεργήσετε πιστά και σωστά. Την Τρίτη, είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα με άτομα που αντιτίθενται στις φιλοδοξίες ή τις επιθυμίες σας.

Κριός – σήμερα θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στον χαρακτήρα σας, γιατί θα σας δημιουργήσουν ανεπιθύμητα προβλήματα ή αντιπαράθεση.
Λέων – έχετε μια ευνοϊκή μέρα μπροστά σας για να ξεκαθαρίσετε κάποια προβλήματα, να εναρμονίσετε τις σχέσεις και να συνειδητοποιήσετε πιθανότητες που παραμελήσατε χθες.
Τοξότης – σήμερα μπορεί να κάνετε περισσότερη δουλειά από ό,τι σχεδιάσατε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα λάβετε νέα ή θα έχετε μια συζήτηση που θα σας κάνει φιλόδοξους να αποφασίσετε για μια αλλαγή. Στο χώρο εργασίας σας, θα αντιμετωπίσετε μια διαμάχη ή παρεξήγηση με έναν συνάδελφο, πελάτη ή προϊστάμενο. Την Τρίτη θα εμπλακείτε σε προβλήματα που σχετίζονται με ένα μέλος της οικογένειάς σας. Σήμερα, μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε και μην βιαστείτε να ηρεμήσετε. Πιθανότατα δεν έχετε ακόμα την ευκαιρία να δείτε πραγματικά τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας.

Ταύρος – έχετε μια δύσκολη μέρα μπροστά σας. Σήμερα, σκεφτείτε μερικές φορές πριν πείτε κάτι. Αποφύγετε κόλπα, χειρισμούς, ψέματα, που ακόμα και καλοπροαίρετα θα προκαλέσουν θύελλα.
Παρθένος – στην οικογένειά σας σήμερα μπορεί να συζητήσετε διάφορα οικονομικά θέματα ή θα υπάρξει δέσμευση με έγγραφα, που θα έχουν και κάποια σχέση με τα χρήματα.
Αιγόκερως – σήμερα θα έχετε συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους και γνωστούς που δεν μένουν στον τόπο διαμονής σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη σκεφτείτε τις ενέργειές σας τις δύο τελευταίες ημέρες και αξιολογήστε με ειλικρίνεια αν είστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε κάνει. Σήμερα δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, αλλά για συμφιλίωση και ταπεινότητα. Περισσότερο από ποτέ σήμερα θα χρειαστείτε υπομονή και κυρίως κατανόηση του πόνου ή του άγχους ενός ατόμου που είναι σημαντικό για εσάς. Τα όνειρα είναι προγνωστικά. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις θα σηματοδοτήσουν σημαντικά μελλοντικά γεγονότα.

Δίδυμοι – μην αγνοήσετε τα οικιακά σας προβλήματα και τα καθήκοντά σας σήμερα. Τα γεγονότα στη ζωή ενός συγγενή, θα απαιτήσουν προσοχή.
Ζυγός – έχετε μπροστά σας μια υπέροχη μέρα, στην οποία θα πετύχετε όσα και οι φιλοδοξίες και οι δυνατότητές σας. Δεν θα σας λείψουν οι νέες ευκαιρίες, αλλά θα απαιτήσουν κινητοποίηση και σκληρή δουλειά από την πλευρά σας.
Υδροχόος – κορίτσια και νέες γυναίκες θα έχουν μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα, που θα έχει ως στόχο να σας διδάξει μερικά χρήσιμα μαθήματα ζωής.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες των εργασιών που πρόκειται να αναλάβετε. Η επιθυμία σας να κάνετε τα πάντα με ακρίβεια, θα σας κοστίσει πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως. Αυτή είναι μια μέρα που φέρνει περισσότερη δουλειά ή περισσότερη επιθυμία να κάνετε δουλειά. Γενικά όμως, είναι μια μέρα πραγματικών αποτελεσμάτων, ανεξάρτητα από την αργή κίνησή της. Δεν είναι μια μέρα που θα θυμάστε με πολλές συναντήσεις και επαφές, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ορισμένα θέματα.

Καρκίνος – να είστε οικονόμοι σήμερα, προσπαθήστε να αντλήσετε πρακτικά οφέλη από όλα όσα αναλαμβάνετε. Εάν προκύψουν οικονομικοί περιορισμοί ή δυσκολίες, μην πανικοβληθείτε.
Σκορπιός – σήμερα θα είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τη μέρα σας χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες. Κάντε τις καθημερινές σας εργασίες, να είστε υπεύθυνοι και αφήστε όλα τα άλλα να εξελιχθούν φυσικά. Ορισμένα θέματα υγείας θα απαιτήσουν προσοχή.
Ιχθύες – σήμερα θα υπάρξει αφορμή για έναν καλεσμένο ή μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γιορτή ή ένα σημαντικό γεγονός. Να είστε προσεκτικοί σε κάθε σας ενέργεια που σχετίζεται με χρήματα ή ένα οικονομικό παραστατικό. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο ή επιτυχία στην επίλυση ενός ιδιοκτησιακού προβλήματος.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.