Μενού Κλείσιμο

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 5 – 11 Σεπτεμβρίου 2022

Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2022, η Αφροδίτη θα περάσει στην Παρθένο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκφράζουμε την αγάπη και τη στοργή μας με πρακτικά μέσα και λαχταρούμε σχέσεις που είναι πιο σταθερές.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Το μεγάλο αστρολογικό γεγονός είναι η πανσέληνος στους ευαίσθητους Ιχθύες το Σάββατο. Ευχές ή λαχτάρες που μπορεί να μην παραδεχόσασταν μέχρι τώρα στον εαυτό σας, μπορούν τώρα να βγουν στην επιφάνεια. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ασυνείδητα και διαισθητικά. Η Πανσέληνος φέρνει πάντα το αποκορύφωμα στη ζωή σας και είναι ευκαιρίες για σημεία καμπής, αποκαλύψεις, επιτεύγματα ή τέλος. Αυτή η Πανσέληνος είναι συνδεδεμένη με αυτό που χτίζατε στη ζωή σας την εβδομάδα που ακολουθεί τις 2 Μαρτίου 2022. Κοιτάξτε πίσω στις συζητήσεις, τα σχέδια και τις ενέργειες, γιατί πιθανότατα θα επιστρέψουν για να τα αντιμετωπίσετε.


Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ζυγό. Ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2022. Ο Ερμής θα περιστρέφεται προς τα πίσω στον Ζυγό μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου, θα παρατηρήσουμε έντονη σύγχυση γύρω από τις σχέσεις και κακή επικοινωνία

Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού. Αυτό ξυπνά την επιθυμία να κάνετε κάτι ξεχωριστό στο τέλος της εβδομάδας – και σας παρέχει επίσης υπέροχες ιδέες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: