Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΣΕ ΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Ή ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΙΔΕΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή διάφορα γεγονότα ή νέα θα σας επαναφέρουν σε προηγούμενες εμπειρίες. Οι νέες φιλίες σήμερα δεν θα είναι μακροχρόνιες και δεν θα έχουν σημαντικό νόημα για εσάς. Χρησιμοποιήστε τους πόρους σας με σύνεση σήμερα, καθώς δεν θα είστε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση.


Κριός – σήμερα θα αναζητήσετε αφορμές και εμπειρίες που θα σας φέρουν καλή διάθεση, χαρά και χαμόγελα.

Λέων – η αργή εξέλιξη κάποιων γεγονότων στη ζωή σας σήμερα θα είναι για καλό σας. Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Τοξότης – την Παρασκευή, μπορεί να στεναχωρηθείτε από δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που γνωρίζετε.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα υπάρχει άγχος ή ανυπομονησία για μια υπόσχεση ή δέσμευση που θα έχετε με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Η σχέση σας με τη μητέρα, τη μεγαλύτερη αδερφή ή τη γιαγιά σας θα είναι σημαντική την Παρασκευή. Σήμερα αποφύγετε να επιβάλλετε τη γνώμη σας ή να απαιτήσετε την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Μια απροσδόκητη γνωριμία μπορεί να σας φέρει κάποιον που ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις προσδοκίες σας από μια αδελφή ψυχή ή δάσκαλο.

Ταύρος – την Παρασκευή θα λάβετε σημαντικές ή ενδιαφέρουσες ειδήσεις από άτομα που αγαπάτε ή που σας αγαπούν.
Παρθένος – μια σύγκρουση με άτομα από το σπίτι σας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για τις επόμενες μέρες.
Αιγόκερως – εάν ανησυχείτε για την κατάσταση μιας συγκεκριμένης σχέσης, επικοινωνήστε με το άλλο άτομο. Μπορείτε να γεφυρώσετε τα όποια κενά μεταξύ σας με ειλικρίνεια και αγάπη.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε τις πληροφορίες και να κρατήσετε τη γνώμη σας σιωπηλή. Σήμερα μείνετε σιωπηλοί, συσσωρεύστε τα νέα πράγματα που θα σας δοθούν. Αύριο θα μπορείτε να μιλήσετε με τόλμη ή να ενεργήσετε σύμφωνα με τη δική σας κατανόηση. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ανάκαμψη μετά από θεραπεία ή θεραπευτική διαδικασία. Η Παρασκευή θα είναι μια πιο ευνοϊκή μέρα για τους νέους από ό,τι για όσους είναι άνω της μέσης ηλικίας. Αυτή τη μέρα, μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση αγάπης, καθώς η απογοήτευση ή ο χωρισμός θα συμβεί πολύ γρήγορα.

Δίδυμοι – μια ελαφριά αδιαθεσία μπορεί να σκοτεινιάσει τη διάθεσή σας σήμερα και να αλλάξει τα σχέδιά σας.
Ζυγός – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας για την εξέλιξη των υλικών ή περιουσιακών σας υποθέσεων και εργασιών.
Υδροχόος – ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα απρόσμενο ταξίδι την Παρασκευή. Απροσδόκητα νέα από άλλες πόλεις ή χωριά είναι επίσης πιθανά.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα είναι σημαντικό να δείξετε την ικανότητα να ελέγχετε και να κατευθύνετε τα συναισθήματα και τις ιδιοτροπίες σας προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτή είναι μια άκρως συναισθηματική μέρα που μπορεί να σας δώσει πολλά, αλλά μπορεί επίσης να σας πάρει πολλά. Την Παρασκευή ολοκληρώστε τις κύριες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να έχετε περισσότερο χρόνο για προσωπικές δραστηριότητες το νέο Σαββατοκύριακο. Μην είστε μικροπρεπείς! Μάθετε να βλέπετε πλατιά και μακριά!

Καρκίνος – μπορεί να βιώσετε κάποια απογοήτευση στις προσωπικές σας υποθέσεις σήμερα. Πάρτε αυτό ως ένα μάθημα σημαντικό για την ανάπτυξή σας. Σήμερα μην φοβάστε να αγαπήσετε και να βοηθήσετε αυτούς που σας χρειάζονται.
Σκορπιός – τα προβλήματα στη ζωή των φίλων θα σας δείξουν τον κίνδυνο λαθών που μπορεί να κάνετε εσείς οι ίδιοι στο μέλλον. Σήμερα μπορεί να περιμένετε σημαντικές πληροφορίες ή επιβεβαίωση σχετικά με ρυθμίσεις, έγγραφα και άλλα σημαντικά θέματα οικονομικής φύσης.
Ιχθύες – τα νέα και οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα σας δώσουν μια σημαντική βάση για την εξέλιξη των σχεδίων σας την ερχόμενη εβδομάδα. Η Παρασκευή θα μείνει αξέχαστη με σημαντικά νέα για την οικογένειά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα από διαφορετικούς οικισμούς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.