,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΦΙΚΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα έχετε μια επείγουσα συζήτηση ή αρραβώνα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η μέρα προτείνει ενδιαφέροντα γεγονότα και να πετύχετε σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα σας. Υπάρχει πιθανότητα να εμπλακείτε με κάποιο τρόπο με μια συγκέντρωση για μια σημαντική περίσταση.

Κριός – σήμερα θα μπορέσετε να κάνετε πολλά σημαντικά και χρήσιμα πράγματα για το σπίτι σας.


Λέων – σήμερα θα σκεφτείτε την παρουσία σας σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση. Η απόφαση θα είναι ατομική για τον καθένα από εσάς.

Τοξότης – σήμερα θα είστε επιρρεπείς σε πανικό, φόβο, άγχος. Έχετε πιθανότητες, αλλά είτε δεν τις βλέπετε, είτε σας λείπει η φιλοδοξία να τις πραγματοποιήσετε.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα έχετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση με ενοχλητικούς ή πεισματάρηδες. Πιθανότατα θα είναι ο συγγενής ή οι συγγενείς σας που δυσκολεύονται να δεχτούν τη γνώμη ή τη συμβουλή άλλων ανθρώπων, ακόμα κι αν γνωρίζουν ότι κάνουν λάθος. Η μέρα φέρνει μικρά έσοδα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Σήμερα θα ζήσετε ευχάριστα συναισθήματα με το ταίρι σας.

Ταύρος – σήμερα θα χρειαστεί να κάνετε κάποια σημαντικά σχέδια για επερχόμενα γεγονότα, επαγγελματικά έργα. Σε αυτές τις υποθέσεις σας, θα υπάρχει ευνοϊκή επιρροή ενός ατόμου που γεννήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Παρθένος – να είστε προσεκτικοί και μην προκαλείτε με λόγια ή πράξεις ανθρώπους που μπορεί απροσδόκητα να αντιδράσουν αγενώς απέναντί σας. Αποφύγετε τους κινδύνους και τα ατυχήματα.

Αιγόκερως – η σημερινή έκπληξη θα έρθει μέσω τηλεφώνου, email κτλ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη κάποιοι θα σας χρειαστούν ή θα χρειαστείτε τη βοήθεια συγκεκριμένων ανθρώπων. Μπορεί να είναι συγγενείς σας ή να έχουν κάποια σχέση με την οικογένειά σας. Αποφύγετε τις θλιβερές ή απαισιόδοξες διαθέσεις. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να βιώσει στασιμότητα σήμερα, η οποία δεν πρέπει να προκαλεί αρνητικά συναισθήματα ή συναισθηματικές ενέργειες. Σήμερα θα είστε θυμωμένοι με νέα που πιστεύατε ότι θα είχαν ευνοϊκό αντίκτυπο στις υποθέσεις σας.

Δίδυμοι – θα έχετε ευκαιρίες για χαρά ή ικανοποίηση σήμερα, κυρίως λόγω της ολοκλήρωσης μιας μακροχρόνιας δέσμευσης ή έργου.

Ζυγός – όλα όσα σχετίζονται με ταξίδια ή απόσταση, όπου μπορεί να συμβεί εξαπάτηση, λάθος ή απώλεια, θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα.

Υδροχόος – σήμερα ένα θέμα εμφανίζεται ανάμεσα σε εσάς και έναν στενό φίλο. Ή το θέμα μπορεί να είναι μέσα σας και ο φίλος σας δεν έχει ιδέα ότι αισθάνεστε άβολα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η παρόρμησή σας είναι να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματά σας, αλλά θα ήταν καλύτερα να τα φέρετε στο φως.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη, ανάλογα με τη στάση και την προετοιμασία σας, θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά. Η επιτυχία σας σήμερα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξουσία που έχετε δημιουργήσει μεταξύ συγγενών ή συναδέλφων, αλλά είναι επίσης πιθανό να λάβετε βοήθεια από άτομα με εξουσία. Σήμερα δεν υπάρχουν όρια στο πόση επιτυχία μπορείτε να πετύχετε. Όλα θα εξαρτηθούν από εσάς και την πίστη σας σε αυτό που πρόκειται να κάνετε. Ακολουθήστε το επάγγελμά σας, αναπτύξτε τις ικανότητές σας, στοιχηματίστε στη γνώση και τη διαίσθηση!

Καρκίνος – σήμερα σημαντική είναι η αρμονία στη ζωή σας, η ικανότητά σας να εξισορροπείτε τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και όλα όσα θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ισορροπία στον κόσμο σας. Έχετε το θάρρος να αναπτυχθείτε.

Σκορπιός – σήμερα θα έχετε τις ευκαιρίες σας, θα δημιουργήσετε νέες σημαντικές φιλίες και γνωριμίες. Θα γνωρίσετε σημαντικά άτομα που ζουν στην ίδια πόλη.

Ιχθύες – μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί σήμερα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να λύσετε τα οικιακά προβλήματα και να εκπληρώσετε τις οικιακές σας υποχρεώσεις. Η ημέρα θα μείνει επίσης στη μνήμη μας με ενδιαφέροντα γεγονότα που σχετίζονται με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from TheWomen

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading