ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για επαφές με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου. Σήμερα θα έχετε περίεργες εμπειρίες, συζητήσεις ή όνειρα που σχετίζονται με άτομα που έχουν φύγει από την ζωή. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει νέες γνωριμίες που θα σας εμπλουτίσουν με χρήσιμες πληροφορίες.


Κριός – αυτή η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει με κάποιες αλλαγές στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας.
Λέων – μπορεί να λάβετε ενδιαφέροντα νέα από φίλους ή γνωστούς που ζουν σε απόσταση από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια.
Τοξότης – έχετε μερικές σημαντικές αποφάσεις που θα πρέπει να συζητήσετε με την οικογένειά σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας με ένα άτομο που ζει σε άλλο κατοικημένο μέρος και το οποίο δεν γνωρίζετε προσωπικά. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα βρεθείτε απροετοίμαστοι για μια αγχωτική κατάσταση ή γεγονός. Την Τετάρτη, θα είναι σημαντικό για εσάς να μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη φίλων ή ενός συντρόφου. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα οικονομικά αν έχετε παρόμοιες δεσμεύσεις. Αυτή θα είναι μια δυσμενής μέρα για ξεκαθάρισμα ερωτικών σχέσεων, για αναζήτηση απαντήσεων σε ερωτήσεις που ξέρετε ότι θα σας απογοητεύσουν.

Ταύρος – σήμερα θα ζήσετε πολλές εκπλήξεις και τουλάχιστον μία από αυτές θα σχετίζεται με χρήματα ή ένα έγγραφο.
Παρθένος – η μέρα φέρνει μια συζήτηση με ένα άτομο που θα συναντήσετε για πρώτη φορά ή που δεν έχετε δει για πολύ καιρό.
Αιγόκερως – τα δυσάρεστα νέα μπορεί να σας αναστατώσουν, αν και αυτό θα αφορά περισσότερο ένα άτομο που γνωρίζετε και όχι εσάς προσωπικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων της οικογένειας ή του στενού σας περιβάλλοντος. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, προσαρμοζόμενοι σε νέες καταστάσεις. Να είστε φιλικοί με τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας ή με εκείνους που έχουν κακή διάθεση για οποιονδήποτε λόγο. Ωστόσο, αυτή η μέρα θα στεναχωρήσει κάποιους από εσάς, με δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που γνωρίζετε εδώ και καιρό.

Δίδυμοι – οι κύριες προσδοκίες και οι ενέργειές σας, σήμερα θα έχουν να κάνουν με την αγάπη σας ή με ανθρώπους που αγαπάτε.
Ζυγός – οι ανησυχίες σας σήμερα θα είναι κυρίως οικιακής φύσης, που σχετίζονται με τη φροντίδα της περιουσίας ή του σπιτιού που έχετε.
Υδροχόος – η μέρα θα είναι δύσκολη, θα εμβαθύνετε σε ένα θέμα που σας απασχολεί. Όσο πιο προσωπικό είναι αυτό το θέμα, τόσο πιο νευρική θα μπορούσε να γίνει η εξερεύνησή σας, αλλά συνεχίστε να πιέζετε. Η αλήθεια είναι σημαντική για εσάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε κάποιες άβολες στιγμές για να την αποκαλύψετε.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, προσπαθήστε σήμερα να δείτε τα αόρατα πράγματα γύρω σας. Τι θέλουν να πουν οι άνθρωποι πίσω από τις λέξεις όταν σας μιλάνε; Ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματα και οι διαθέσεις πίσω από ένα χαμόγελο ή ένα θυμωμένο βλέμμα; Σήμερα βγείτε έξω από την άνεση του κόσμου στον οποίο ζείτε και προσπαθήστε να κατανοήσετε τους άλλους ανθρώπους γύρω σας. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο. Την Τετάρτη, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνειδητοποιήσετε τις δικές σας ψευδαισθήσεις ή μη ρεαλιστικές προσδοκίες που σχετίζονται με πρόσωπα ή γεγονότα.

Καρκίνος – ενδιαφέροντα γεγονότα θα εκτυλιχθούν την Τετάρτη, αλλά καθένα από αυτά πρέπει να γίνει αποδεκτό με σύνεση, με μια προσπάθεια να ξετυλίξετε το νόημά του και να αποφύγετε συναισθηματικές αντιδράσεις.
Σκορπιός – σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια δήλωση, να αποδείξετε τη θέση σας σε μια συγκεκριμένη περίπτωση, να υλοποιήσετε ένα σημαντικό έργο ή ιδέα. Όλα αυτά θα εξελιχθούν ανάλογα με τον βαθμό προετοιμασίας και την ετοιμότητά σας να πραγματοποιήσετε μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή σας.
Ιχθύες – η διαίσθησή σας είναι πιο δυνατή τώρα από ό,τι συνήθως, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε την για να εξομαλύνετε τις πιο οικείες σχέσεις σας, με έναν φίλο ή τον σύζυγό σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.