Μενού Κλείσιμο

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, με ποικίλα γεγονότα και εμπειρίες. Μπροστά σας είναι μια επιτυχημένη μέρα για δουλειά, η οποία θα εξελιχθεί σύμφωνα με ένα προηγουμένως προετοιμασμένο σχέδιο. Να είστε γενναίοι, ευγενικοί και δίκαιοι. Αυτή η μέρα μπορεί να σας φέρει τύχη και αξέχαστες εμπειρίες στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας.


Κριός – είναι πιθανό να αναβάλλετε κάποια από τα δικά σας σχέδια για αυτήν την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των προκαθορισμένων συναντήσεων.
Λέων – έχετε μια μέρα μπροστά σας για να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις μέσα στο σπίτι σας, που είναι σημαντικές για κάθε μέλος της οικογένειάς σας.
Τοξότης – μπορεί να έχετε μια δύσκολη μέρα, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ποικίλες καταστάσεις και ανθρώπους.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα θυμώσετε ή θα απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ενός αγαπημένου σας προσώπου. Την Παρασκευή να είστε προσεκτικοί με τα ταξιδιωτικά σχέδια αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα καιρικά φαινόμενα, συγκοινωνιακά ή άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη κατάσταση στη χώρα που ζείτε. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από ένα δώρο, μια κίνηση προσοχής ή σημαντικά νέα για εσάς. Την Παρασκευή αποφύγετε τις συγκρούσεις και την επιδείνωση αγχωτικών καταστάσεων, που θα επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

Ταύρος – οι πολλές επαφές που θα έχετε σήμερα, μπορεί να σας μπερδέψουν, να σας επιβαρύνουν συναισθηματικά και ακόμη και να δημιουργήσουν ένταση στην υλοποίηση των σχεδίων σας.
Παρθένος – σήμερα θα έχετε καθήκοντα ή σχέδια που σχετίζονται με ένα παιδί ή άλλο κοντινό άτομο.
Αιγόκερως – πολλά θέματα θα σας προβληματίσουν σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε πολλά μέτωπα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα είναι σημαντικό για εσάς να δείξετε περισσότερη κατανόηση και ανοχή στα λόγια, τις απόψεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων με τους οποίους θα έχετε επαφή σήμερα. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη νέων και παλιών φιλιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα παρακολουθείτε την κατάσταση της υγείας των ατόμων που γνωρίζετε που έχουν σοβαρό πρόβλημα ή που βρίσκονται σε νοσοκομείο. Επαγγελματικά, η μέρα μπορεί να φέρει δυσάρεστα νέα ή καταστάσεις που θα προκαλέσουν ανησυχία για εσάς ή τους συναδέλφους σας.

Δίδυμοι – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα σας δώσουν σημαντικές πληροφορίες.
Ζυγός – η ερωτική σας ζωή θα είναι σίγουρα μέρος των προτεραιοτήτων σας σήμερα. ειδικά αν αυτή τη στιγμή βιώνετε κάποιο φλερτ ή μια νέα σχέση.
Υδροχόος – τα νέα, τα έγγραφα και οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα καταφέρουν να σας εκπλήξουν ή να αλλάξουν εντελώς κάποια από τα σχέδιά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η μεγαλύτερη συναισθηματικότητά σας την Παρασκευή, μπορεί να είναι ο λόγος για ασυνήθιστη ειλικρίνεια από την πλευρά σας στις σχέσεις σας εκείνη την ημέρα. Η Παρασκευή θα ευνοήσει κάθε πνευματική και δημιουργική δουλειά στην οποία βάλετε ζήλο και μια σπίθα του πνεύματός σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για πνευματικές πρακτικές, διαλογισμό, για επίσκεψη σε πνευματικούς χώρους.

Καρκίνος – η έλλειψη κατανόησης των συναισθημάτων και των επιθυμιών των ανθρώπων γύρω σας, θα καταστρέψει τον γενικό ήχο της ημέρας. Προσπαθήστε να κάνετε τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας για την Παρασκευή σε αρμονία με τη στάση των αγαπημένων σας προσώπων.
Σκορπιός – οι προσπάθειές σας να ελέγξετε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα, θα σας εκπλήξουν με απροσδόκητες συνέπειες. Την Παρασκευή, μερικοί από εσάς θα ασχοληθούν με κάποια δραστηριότητα, συγκέντρωση ή καθήκον που σχετίζεται με έναν αποθανόντα φίλο, συγγενή, κληρονομιά ή περιουσία που ήταν στην κατοχή ανθρώπων.
Ιχθύες – μπορείτε εύκολα να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή, μέσω της εμφάνισης ζήλιας ή της επιθυμίας να ελέγξετε τον σύντροφο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: