Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα έχετε δεσμεύσεις και εργασίες που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους. Θα βασιστείτε στη βοήθεια συγγενών για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας οικιακές εργασίες. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα για μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.


Κριός – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Να είστε ο εαυτός σας και να ενεργείτε όπως σας λέει η διαίσθησή σας.
Λέων – ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε από κάποιον ή κάποιος να σας λέει ψέματα είναι μεγάλος. Προσοχή!
Τοξότης – οι συγκρούσεις σήμερα θα δείξουν τις δικές σας αδυναμίες και ελλείψεις.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα προγραμματίσετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση σχετικά με αυτό. Η Πέμπτη μπορεί να φέρει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν είναι συγγενής σας. Εάν επιτρέψετε μια σύγκρουση στο σπίτι σας σήμερα, πιθανότατα θα εξελιχθεί σε μια πιο περίπλοκη κατάσταση.

Ταύρος – θα έχετε μια δύσκολη μέρα, στην οποία καλό είναι να μην κάνετε μεγάλα σχέδια, αλλά να ακολουθήσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα στην καθημερινότητά σας.
Παρθένος – σήμερα θα έχετε αρκετές οικιακές και οικογενειακές εργασίες, δύσκολα θα έχετε χρόνο για οτιδήποτε άλλο.
Αιγόκερως – σήμερα ίσως αποφασίσετε ότι είναι ώρα για έρωτα και διασκέδαση.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε περισσότερη ελευθερία να αναπτύξετε τα σχέδιά σας, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να πετύχετε επιτυχίες από τις οποίες εξαρτάται το μέλλον σας. Ευνοϊκές τάσεις θα γίνουν αισθητές όσοι είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάται ο έλεγχος των πράξεών σας και των αποφάσεων που σχετίζονται με τα χρήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα εξετάσετε διάφορες ιδέες για να φέρετε διάθεση στο σπίτι σας, να πραγματοποιήσετε μια ευχάριστη έκπληξη που θα φέρει χαμόγελα στους ανθρώπους γύρω σας.

Δίδυμοι – περιμένετε μια φυσιολογική εξέλιξη των σχεδίων σας σήμερα.
Ζυγός – οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με τα χρήματα.
Υδροχόος – θέλετε να αισθάνεστε προσωπικά απελευθερωμένοι και ενδυναμωμένοι, αλλά θέλετε επίσης να ξέρουν όλοι ότι είστε μια δύναμη που πρέπει να υπολογίσουν. Το να το δείξετε πολύ δυνατά θα απομακρύνει τους άλλους αντί να τους φέρει κοντά.

 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, αυτό που ξεκινάτε σήμερα θα έχει εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, επομένως δεν πρόκειται για γρήγορες εργασίες και πράξεις. Δώστε τους χρόνο για σωστή ανάπτυξη και εσείς για επαρκή δράση. Επιτυχίες μπορούν να επιτευχθούν σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, την ερωτική ζωή ή την εργασία σας.

Καρκίνος – οι νέες γνωριμίες σήμερα θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν διαρκή παρουσία στη ζωή σας, ειδικά αυτές με άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από τα ζώδια του νερού. Όσοι από εσάς ανησυχείτε για ένα πρόβλημα υγείας, σήμερα θα πρέπει να δεσμευτείτε πολύ πιο σοβαρά για την αντιμετώπισή του.
Σκορπιός – παρακολουθήστε προσεκτικά γεγονότα που σχετίζονται με στενά άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στη ζωή τους, αλλά δύσκολα θα μοιραστούν με κανέναν άλλο.
Ιχθύες – μια εισροή φωτεινής, ζεστής ενέργειας, σας φέρνει στη διάθεση για δραστηριότητα και παρέα. Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους, απλά μην ξεχνάτε τον στόχο σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.