Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα προκύψει απροσδόκητα σήμερα μια ευκαιρία να αναπτύξετε μια παλιά ιδέα ή σχέδιο. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα ή υλικά-περιουσιακά θέματα. Αποφύγετε να έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας, καθώς τα σημερινά γεγονότα θα έχουν μια εξέλιξη που δύσκολα θα μπορέσετε να ελέγξετε.


Κριός – να είστε έτοιμοι για μια νέα εξέλιξη σχεδίων για αυτήν την ημέρα.
Λέων – σήμερα οι ενέργειές σας θα απαιτήσουν προσοχή. Ένα ψέμα θα οδηγήσει σε άλλα πολλά. Το ερώτημα είναι αν θα προσπαθήσετε να πείτε ψέματα σε κάποιον ή το ψέμα θα το κατευθύνει κάποιος άλλος σε σας.
Τοξότης – θα περάσετε μια σημαντική μέρα, στην οποία θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις και τις πράξεις σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ολοκληρώσετε σημαντικά οικονομικά θέματα ή να κάνετε συζητήσεις που σχετίζονται με μια αγορά ή ένα συμβόλαιο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας, πιθανώς λόγω μιας ιδιαίτερης εμπειρίας που σας περιμένει. Την Τετάρτη μπορεί να στεναχωρηθείτε ή να απογοητευτείτε από την επιπόλαιη συμπεριφορά κάποιου συγγενή σας.


Ταύρος – σήμερα θα υπάρχει κάτι για να χαρείτε και κάποιος να σας φέρει σε καλή διάθεση.
Παρθένος – η Τετάρτη φέρνει μεγαλύτερη σαφήνεια σχετικά με σημαντικά σχέδια για το μέλλον.
Αιγόκερως – καλό θα είναι να πάρετε θέση αναμονής σήμερα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα έχετε μια δύσκολη μέρα, γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια που θα χρειαστεί χρόνος για να αφαιρέσετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ολοκλήρωση δεσμεύσεων και εργασιών που έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν καταφέρετε να δαμάσετε την επιθυμία σας να είστε πάση θυσία ηγέτες ή στις πρώτες θέσεις, τότε σήμερα μπορείτε να έχετε μια υπέροχη μέρα. Η Τετάρτη θα ευνοήσει συναντήσεις αγάπης, νέες αισθηματικές γνωριμίες, ειδικά αυτές που θα γίνουν με τη βοήθεια φίλων ή συγγενών.

Δίδυμοι – οι δεσμεύσεις που θα έχετε σήμερα με ένα παιδί ή με νεότερους θα έχουν καλή εξέλιξη.
Ζυγός – καλό θα είναι να είστε επικοινωνιακοί σήμερα. Θα υπάρχει κάτι να μάθετε και κάτι να δώσετε στους γύρω σας, στον τρόπο ενημέρωσης και γνώσης.
Υδροχόος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για εργασία με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλες σημαντικές συμφωνίες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, στα μέσα της εβδομάδας καλό είναι να κοιτάξετε γύρω σας, να δείτε πώς εξελίσσονται τα σχέδιά σας και την υλοποίηση πιο σημαντικών εργασιών. Αν χρειαστεί, κάντε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στα σχέδια για την υπόλοιπη εβδομάδα. Η διάθεσή σας θα πρέπει να είναι θετική για να ξεπεράσετε κάποιες ήπιες ανατροπές αυτή τη μέρα. Μπορούν να επηρεάσουν την κατανόησή σας για τη ζωή, τη γνώμη σας για ορισμένα άτομα ή να αγγίξουν με κάποιο τρόπο άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Καρκίνος – εγκαταλείψατε προηγούμενες δουλειές ή εργασίες, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για μια πιο ήρεμη εξέλιξη προς την ολοκλήρωσή της.
Σκορπιός – σήμερα να είστε προσεκτικοί όταν εργάζεστε με εργαλεία, εξοπλισμό και να παρακολουθείτε την κατάσταση του οχήματός σας.
Ιχθύες – η Τετάρτη θα μείνει αξέχαστη για περισσότερες δεσμεύσεις με την οικογένεια. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας σήμερα, καθώς θα είναι ο κύριος εχθρός σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.