Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ Ή ΔΥΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς, αρκεί να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε σήμερα και αν είναι δυνατό. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες που σχετίζονται με επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας, για εργασία σε μια φάρμα που έχετε ή για τη δική σας επιχείρηση. Μια απροσδόκητη είδηση ​​μπορεί να σας παρακινήσει να κάνετε αρκετές επείγουσες τηλεφωνικές κλήσεις.


Κριός – θα πρέπει να φυλάξετε προσεκτικά τα προσωπικά σας αντικείμενα και πληροφορίες που είναι το προσωπικό ή επαγγελματικό σας μυστικό.
Λέων – σήμερα καλό θα είναι να γνωρίσετε περισσότερους και διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτή είναι μια μέρα που μπορείτε να γνωρίσετε την αγάπη, να πάρετε πολύτιμες πληροφορίες, να εμπλουτιστείτε με κάποιες γνώσεις.
Τοξότης – σήμερα υπάρχει κίνδυνος λαθών, ατυχημάτων, παρεξηγήσεων.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα έχετε μια συνάντηση ή συζήτηση όπου θα συζητήσετε τα οικονομικά σας ενδιαφέροντα και τα σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ορισμένα γεγονότα μπορούν να σας φέρουν πίσω σε εμπειρίες από το παρελθόν σας. Αποφύγετε την ένταση σήμερα, γιατί αυτή η μέρα θα σας δώσει ευκαιρίες για εξέλιξη. Όλα θα εξαρτηθούν από το πού κατευθύνετε την ενέργεια και την προσοχή σας.

Ταύρος – σήμερα θα ενθουσιαστείτε με τα πάντα και με πολύ συναισθηματικό τρόπο. Σήμερα θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε ακόμα και τις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις.
Παρθένος – τα μικρά εισοδήματα θα έχουν σημαντική ή ιδιαίτερη σημασία σήμερα. Είναι μια στιγμή που πρέπει να εκτιμάτε τις μικρές νίκες ή επιτυχίες.
Αιγόκερως – τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα σήμερα. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να εισέλθετε σε όλο αυτό, ώστε να μπορείτε να καθοδηγήσετε την κατάσταση ακριβώς εκεί που θέλετε.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή με πολλή υπομονή και πρακτικότητα σε αποφάσεις και πράξεις, θα καταφέρετε να πετύχετε αποτελέσματα και επιτυχίες. Η ικανότητά σας να οργανώνετε σωστά τις εργασίες σας ανάλογα με τη σημασία τους, θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ενέργειές σας σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα που θα δεχτούν πολύ συναισθηματικά τα λόγια σας και θα δυσκολευτούν να ξεχάσουν όσα έζησαν. Η Παρασκευή θα ευχαριστήσει πολλούς με σημαντικά νέα στο σπίτι σας, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχουν οικονομικό χαρακτήρα.

Δίδυμοι – δεν θα είστε ενεργοί ή φιλόδοξοι σήμερα, αλλά η μέρα θα έχει τη δική της καλή εξέλιξη για εσάς.
Ζυγός – σήμερα η οικογένειά σας θα χρειαστεί την προσοχή σας, τη δέσμευσή σας σε ορισμένες εργασίες ή συναντήσεις.
Υδροχόος – συνεχίστε την καλή δουλειά, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που προκύπτουν στο δρόμο σας. Μην αφήνετε τους άλλους να επηρεάζουν τις αποφάσεις σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα είστε πιο απασχολημένοι με εργασίες στο σπίτι ή με άτομα του συγγενικού σας κύκλου, στα οποία θα έχετε κάποιες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Η ευτυχία και η αρμονία στην οικογένειά σας σήμερα, θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό από εσάς, τη διάθεση και τις πράξεις σας. Φυσικά μπορεί να υπάρξουν κάποιοι περιορισμοί αυτή την ημέρα, λόγω διαφόρων περιστάσεων. Σημαντικό για την επιτυχία σας σήμερα, θα είναι η συνέπεια στις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε. Δεν είναι δύσκολη μέρα, αρκεί να οργανώσετε καλά τη μέρα σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για γάμο και οργάνωση οικογενειακών εκδηλώσεων.

Καρκίνος – σήμερα μια απροσδόκητη αλλαγή στην οικογένεια ή στον φιλικό ή συγγενικό σας κύκλο, μπορεί να είναι η αιτία μιας αγχωτικής κατάστασης.
Σκορπιός – οι σχέσεις σας με τις γυναίκες θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα.
Ιχθύες – σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε αγαθά για το σπίτι ή όταν επιλέγετε ένα δώρο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.