Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη προετοιμαστείτε για πολλές δουλειές που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να εργάζεστε υπό πίεση ή να εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας με γρήγορους ρυθμούς. Σήμερα μπορεί να προκύψουν νέες ευνοϊκές προσφορές που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, οι οποίες δεν έχουν ακόμη προσφέρει καλύτερα έσοδα ή καλύτερες ευκαιρίες έκφρασης.


Κριός – σήμερα θα είστε πολύ τεταμένοι, ανήσυχοι ή κουρασμένοι. Δοκιμάστε τρόπους για να ανακτήσετε την εσωτερική γαλήνη και αρμονία.
Λέων – οι επαφές ή οι σχέσεις σας με μια γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας, θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα.
Τοξότης – θα περάσετε μια υπέροχη μέρα, με πολλά συναισθήματα, αλλά και με πολλή δουλειά, που πιθανότατα θα σας αφήσει ικανοποιημένους.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη η κύρια προσοχή σας θα είναι δεσμευμένη με την οικογένειά σας ή με συγγενείς κοντά και μακριά. Σήμερα οι εκπλήξεις θα σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας και πιθανότατα αυτά θα είναι άτομα από το σπίτι σας ή αυτά που ζουν κοντά σας. Η μέρα θα μείνει αξέχαστη με ένα απρόσμενο γεγονός στην οικογένειά σας, που θα εξελιχθεί προς το καλύτερο ή προς το κακό, σύμφωνα με τα προσωπικά σας ωροσκόπια.

Ταύρος – η μέρα φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για κίνηση, ταξίδια, περιπάτους, συναντήσεις ή επισκέψεις.

Παρθένος – σήμερα δεν πρέπει να απογοητεύεστε από το μικρό εισόδημά σας ή την έλλειψη χρημάτων.
Αιγόκερως – σήμερα θα έχουν μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη θεμάτων που σχετίζονται με χρήματα, έγγραφα ή συμβόλαια.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη εκπληρώστε αυστηρά τα επαγγελματικά και καθημερινά σας καθήκοντα. Ωστόσο αποφύγετε να δεσμευτείτε σε νέα εγχειρήματα. Σήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να τηρήσετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις σας, για να μην καταλήξετε σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Η εξέλιξη της ημέρας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς και την ικανότητά σας να περιμένετε την εξέλιξη των γεγονότων.

Δίδυμοι – σήμερα μην αναβάλλετε τίποτα που είναι σημαντικό για το σπίτι σας, αγορά, επισκευή, πληρωμή λογαριασμών κ.λπ.
Ζυγός – σήμερα μπορεί να προκληθείτε ή και ακόμα να έρθετε σε σύγκρουση με έναν άνδρα ή με άνδρες.
Υδροχόος – η συναισθηματική σας αστάθεια, σήμερα μπορεί να οφείλεται σε μια άγρυπνη νύχτα, σε περισσότερες ανησυχίες και φόβους στο κεφάλι σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα πρέπει να εφαρμόσετε μεγαλύτερη οργάνωση στον προγραμματισμό και την εκτέλεση των καθηκόντων σας. Ακολουθήστε αυστηρά τα προκαταρκτικά σχέδιά σας και αποφύγετε να ξεσπάσετε σε πράγματα που μπορεί να περιμένουν μέχρι αύριο. Η ικανοποίηση στο τέλος της ημέρας θα εξαρτηθεί ακριβώς από την ικανότητά σας να οργανώνετε σωστά τις υποθέσεις και τις προτεραιότητές σας. Αν τα καταφέρετε, στο τέλος της ημέρας θα έχετε αρκετό χρόνο για διασκέδαση ή άλλες ευχάριστες εμπειρίες. Κάποιες εκπλήξεις ή απροσδόκητες εξελίξεις μπορεί να απαιτούν αλλαγές εν κινήσει, αλλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τέτοιες προκλήσεις.

Καρκίνος – θα απαιτηθεί προσοχή σήμερα για αγορές με κάρτα εγγύησης, με οποιοδήποτε συμβόλαιο ή εργασία με έγγραφα που αφορούν περιουσία που έχετε εσείς ή κάποιος στην οικογένειά σας.
Σκορπιός – πρέπει να ξέρετε καλά ότι κάθε μέρα έρχεται με τις δικές της προκλήσεις, στις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ατυχήματα, απροσεξία, λήψη δυσάρεστων ειδήσεων, που μπορεί να αποδεχτείτε βιαστικά πολύ βαριά συναισθηματικά. Το αν θα βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση θα εξαρτηθεί και από το ατομικό σας ωροσκόπιο, αλλά ακόμα κι αν συμβεί μια τέτοια εμφάνιση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε να περάσουν τα αρχικά συναισθήματα και το άγχος.
Ιχθύες – σήμερα θα είναι σημαντικό να μην βιαστείτε σε τίποτα, να είστε προσεκτικοί, να ενεργείτε με λογική.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.