ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για εσάς από πολλές απόψεις. Μια πρόσκληση ή πρόταση θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για πνευματικές αναζητήσεις. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε κανέναν πανικό σε σκέψεις και πράξεις, που μπορεί να προκαλέσει μόνο κάποια απώλεια ή σύγχυση στη ζωή σας.


Κριός – σκεφτείτε πριν μιλήσετε και πριν πάρετε αποφάσεις σήμερα. Μην αφήνετε τα λόγια να βλάψουν άλλους ανθρώπους.
Λέων – θα έχετε μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με έγγραφα, χρήματα και διάφορες άλλες διατυπώσεις.
Τοξότης – θα έχετε μια παραγωγική μέρα σήμερα, με πιθανότητα να πετύχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα από δουλειά, πνευματική ή δημιουργική δραστηριότητα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, για συζητήσεις που σχετίζονται με τη μελλοντική εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης κ.λπ. Να είστε γενναιόδωροι με τους αγαπημένους σας σήμερα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Ταύρος – η ένταση σήμερα θα γίνει αισθητή κυρίως από γυναίκες. Κάποια γεγονότα ή νέα μπορεί να σας εκπλήξουν, αλλά αποφύγετε τον πανικό και το άγχος.
Παρθένος – θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας. Σήμερα είναι μια μέρα που θα πρέπει να δείξετε πόσο μακριά έχετε προχωρήσει στην εξέλιξη σας ως άτομα.
Αιγόκερως – θα έχετε μια υπέροχη μέρα με ευκαιρίες να εκφραστείτε, να αναπτύξετε σημαντικά σχέδια και επαφές.

 

Αν έχεις γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης, στον οποίο καλό θα είναι να καταβάλετε τις μέγιστες προσπάθειες για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Φυσικά η εφαρμογή τους θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο, αλλά το σημαντικό είναι να ξεκινήσετε σήμερα με ένα ξεκάθαρα κατασκευασμένο σχέδιο δράσης. Την Τρίτη δύσκολα θα δουλέψετε με έγγραφα οικονομικής φύσης ή θα προκύψουν απρόσμενες δυσκολίες, πρόσθετες επιπλοκές κ.λπ. Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα με κάτι ξεχωριστό.

Δίδυμοι – οι οικιακές υποχρεώσεις και εργασίες θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα σήμερα.
Ζυγός – οι νέες γνωριμίες θα φέρουν μαζί τους σημαντικά μηνύματα και πληροφορίες.
Υδροχόος – σήμερα πολλοί από εσάς θα πρέπει να πάτε κάπου, να γνωρίσετε κάποιον…

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με μεγάλες ευθύνες. Οι σκέψεις σας θα πετάξουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, η διάθεσή σας θα είναι μεταβλητή. Εύκολα θα εκνευριστείτε με διαφορετικές ιδέες και θα τα παρατήσετε εύκολα, εστιάζοντας σε κάτι άλλο νέο. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα, γιατί θα απαιτήσει από εσάς να δείξετε την ικανότητα να απολαμβάνετε τη ζωή.

Καρκίνος – πολλές εκπλήξεις, απρόσμενα γεγονότα έρχονται αυτή την ημέρα.
Σκορπιός – θα συζητήσετε γεγονότα στη ζωή ενός παιδιού ή ενός νέου ατόμου από τον κύκλο των συγγενών, φίλων ή γειτόνων σας.
Ιχθύες – σήμερα, αποφύγετε τις άσκοπες κουβέντες και τα ανόητα σχόλια που μπορεί να προσβάλουν το άτομο που έχετε δίπλα σας. Δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά χωρίς ψεύτικους τρόπους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.