Κανείς δεν θα μπορέσει ξανά να με πληγώσει με ψέματα και συμπεριφορές! Μόνο εγώ άφησα όλους εσάς να πάρετε τον εαυτό μου και να τον κόψετε χιλιάδες κομμάτια και να ταΐσετε στις άρρωστες ψυχές σας! Κανένας έρωτας δεν έχει το δικαίωμα να σε κάνει κομμάτια, γιατί έρχεται για να ζήσεις! Καμία αγάπη δεν πονάει! Και αυτός ο σεβασμός που χάνεται κάθε λεπτό, παρακαλώντας για ένα καλύτερο αύριο σε μια σχέση, μια φιλία… τέλος!

Υπέροχε άνθρωπε της ζωής μου, που τώρα πια σε κοιτάω στον καθρέφτη, σου ζητώ “συγγνώμη”, δεν ήξερα, έμαθα! Θα σε φροντίζω, δεν θα ξενυχτάω με δάκρυα στα μάτια να σκέφτομαι λάθη, αλλά θα ξαπλώνω σε αρωματισμένες μαξιλαροθήκες με άρωμα αισιοδοξίας και όνειρα πολύχρωμα θα σου κάνουν συντροφιά το βράδυ!


Μοναδικέ μου εαυτέ, σε μεγάλωσαν με άξιες που κανένας δεν έχει δικαίωμα να στις πατάει και πάντα θα έχεις τον χρόνο να κάνεις την αλλαγή στο νέο, στο όμορφο. Αρκετά κατέβασες το κεφάλι σε δρόμους που ήξερες ότι δεν βγάζουν πουθενά! Κοίτα γύρω σου, έχει φως και τα λουλούδια περιμένουν το άγγιγμά σου να αρωματίσουν τα χέρια σου και να νιώσεις την ελευθερία μέσα σου, μετά από φυλακές με δήθεν κατηγορίες που ούτε καν είχαν σχέση με εσένα…

Μείνε παιδί σε αυτό τον κόσμο μέσα σου και δεν θα ξαναδώσεις χώρο σε κανέναν να δει τι έχεις εκεί. Γιατί αυτός που θα το αξίζει αυτό, θα το παλέψει για να μείνεις ακέραιος και όμορφος, γαλήνιος και δεν θα θέλει να σε χειραγωγήσει εαυτέ μου, αλλά να σε πάει ψηλά! Σ’ αγαπώ εαυτέ μου! Εγώ και εσύ δυνατοί συνεχίζουμε στο δρόμο που τα εμπόδια πια δεν μας τρομάζουν. Μια φορά ζεις και αξίζει να πιείς την ζωή με τη δροσιά της και όσα έρθουν μην τα αφήσεις να πάρουν τίποτα από εσένα. Μόνο γιατί ό,τι αξίζει, έρχεται με φως!


Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.